Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawiczek24

Mam wielką ochotę na seks.

Polecane posty

Gość Dziewica 24
Nie jestem stara, agencjo:O prawiczek - dobranoc Masz fajne poglądy;)

Gość Dziewica 24
No jak masz takiego nienormalnego nicka, to czego się spodziewasz?:D

Gość Dziewica 24
Nie przesadzaj. Jeśli miałeś okazję, to i następna będzie.

Gość agencja
nie mówi się sam tylko będę sobą i tego z całego serca życzy agencja miłych snów

Gość Dziewica 24
Ale po co mam Ci podawać swoją lokalizację? Już kilka razy zawiodłam się na znajomościch internetowych, nie chcę więcej. Nie łam się, naprawdę. Przecież masz jakiś znajomych, wychodzisz do ludzi. Czemu więc nie miałbyś poznać JEJ?

Gość Dziewica 24
To tak jak ja...:D Serio::D To jak, idziemy spać?:classic_cool:;)

Gość Dziewica 24
A przez agencję to poczułam się jak próchno:O Dobranoc:)

Gość agencja
i słusznie dziewico :D bo masz działać i zachwycać a nie takie tam slogany i pierdulety,facet jest na poziomie to pokaż co potrafisz, dziewictwo to nie wszystko,no chyba ,że jakiś wyleniały smok się skusi hehe miłych snów życzę

Gość Dziewica 24
:O:O:O Heh fajnie tak komuś przypierolić przed snem. Stare próchno idze spać - śnić o wyleniałym smoku albo jednorożcu

Gość agencja
przypierdolić powiadasz :D to jak na dziewicę niezłe masz doznania ;) ok spadam zostań sobą prawiczku 👄

wszyscy robią wielkie halo a tak naprawdę to czy ktoś uprawiał seks czy nie, jakie to ma znaczenie, każdrgo sprawa i już, każdy dochodzi do wprawy po czasie..

Gość prawiczek a jak
Jestem prawiczkiem i mam gleboko w dupie co inni pomysla, jak moja dziewczyna nie bedzie dziewica to co ja wtedy zrobie? Fakt jestem nienormalny wg dzisiejszych czaso, ale przynajmniej nie bede sie musial meczyc z dziewica, ale na pewno byloby to niezapomniane przezycie. a tak to jak juz bede uprawial seks to na pewno nie z dziewica i czar prysnie. Mam czekac na dziewice? Co z tego, ze sie doczekam? Moze w koncu sie okazac, ze dziewica ale latawica. A nie dziewica a nie latawica i badz tu madry, zycie to nie bajka, zadko zdarza sie ze oboje zyciowi parnterzy sa nienaruszeni, a jak sa i np dotrzymaja swoj skarb do malzenstwa to w sumie jest pieknie tylko co wtedy jak sie okaze, ze seks wogole jest do dupy? Pewnie nic, tacy ludzie decyduja sie na taki krok bo licza na uczucie a reszta jest nie wazna. Tylko czy maja racje?