Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k4si4

bolesność piersi po diane35

Polecane posty

Witam! biorę już 3 opakowanie diane. wcześniej brałam już inne tabletki, ale żadnych objawów w stylu powiększenia biustu nie było. teraz i lekarz mnie ostrzegał, i koleżanki, na ulotce też z resztą piszą, że może nastąpić powiększenie i bolesność piersi. ale takiego efektu to ja się nie spodziewałam. one są po prostu jak napompowane. nie miałabym nic przeciwko, bo nie dysponuję dużym biustem, ale one przy tym strasznie bolą. ostatnio nie mogę już nawet położyć się na brzuchu, bo ugniatam przy tym piersi. w związku z tym zaczęłam się niepokoić czy aby wszystko jest w porządku. może mi ktoś doradzić, zanim spanikowana pobiegnę do lekarza? można sobie jakoś ulżyć? nie wyobrażam sobie, że tak będzie do końca kuracji (biorę diane leczniczo, więc jeszcze trochę to potrwa). pozdrawiam!

Gość to nie
lepiej idz do tego lekarza bo objawy zwykle mijaja po 2 opakowaniu.

poważnie? ktoś może to potwierdzić? ja słyszałam, że dopiero po odstawieniu tabletek

Gość AsiuLLLLkaaaa
no tak jak zaczełam brac to mnie bolaly piersi i mialam caly czas plamenia a wszystko minelo jak wzielam 2 opakowanie.. gdy nie mija znaczy ze tabletki sa zle dobrane

Gość dddddddddddddddddd
takie bole moga swiadczyc o tym ze tabletki sa dla ciebie za silne bo faktycznie te dolegliwosci powinny ustapic po 1 lub 2 opakowaniu!

Gość r6dydy
ja nic takiego nie miałam a biorę o dawna, kiedyś też brałam, lata temu Diane 35, potem do niej wróciłam... skoro aż tak cię boli to jest to jakiś sygnał ostrzegawczy, lepiej to sprawdź

mówicie, że wam minęły objawy po 2 opakowaniu, u mnie się zaczęły dopiero po 2... a tabletki biorę w celach leczniczych, więc nie bardzo mam możliwość zamiany ich na inne:( aż tak mnie to nie boli, ale jestem zaskoczona tym, jak bardzo biust mi \"obrzmiał\". tyle dziewczyn opowiada, jak mi urósł biust po tabletkach, mogłaby któraś opowiedzieć jak to wygląda?