Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grodzia

zareczyny 16 latki

Polecane posty

Gość grodzia

czesc dziewczyny wiecie co oswiadczyl sie mi moj chlopak zx którym jestem od 4 lat:) a ja powiedziala tak:) aslub lanujmey za 5 lat:) myslicie ze dobrze zrobilam...ja czyuje ze tak,,,,chociaz wiem z eejstem ejszce gowniaro;(

Gość grodzia
nie jeszce nie uprwialismy seksu :) ni ejestem gotowa i ja jak i on nie chcemy jeszce to znaczy on ma 21 lat wiec pewno by chcial ale wiem ze ja nie ejstem gotowa a wspołzyjemy dopiero po slubie ja nie cche wczesniej:)

Gość grodzia
jak on by sie mogl ze mna kochac ja jescze nie mam wszytkich narzadow dobrze rozwinietych górde mam dopiero 16 lat tzn skonczylam w kwietniu br. wiem nie bawem 17:)

Gość kolo20
kurde chciałbym zeby moja dziewczyna byla taka dojzala, i powaznie myslala a nie tylko seks w głowie albo nawet któras z moich kolezanek a one wszytkie taki głupie;(

Gość grodzia
dfhgdhfg naprwde sprawiasz mi przykróść;(

Gość grodzia
co wieć? ja nie cche on mnie kocha i jak narazie jestemy razem i nie kazywał mi udawadiniac ze go kocham:)

Gość do zboka - dfhgdhfg
i znów poszedłeś na wagary gnojku i korzystając, że rodzice w pracy popisujesz się jak potrafisz. Mam twoje IP, więc powtórzę rodzicom co tu durnoto wypisujesz. Podnieca cię to gnojku?

Gość pralinka-malinka
"walić konia" to on może sobie conajwyżej sam!!!!!!!!!!!!!!! A Ty człowieku poszukaj w tej swojej pustej głowie odpowiedniejszego słowa, i dopiero wtedy zadaj dziewczynie pytanie:P

Gość grodzia
moim rodzice tez bardzo ;lubia bratosza:) mowia zebym sie go mocno trzymala bo mądry chlopak:)

Gość grodzia
to o tej lalce barbo to nie ja pisalam:(ktos soe podszyl;( dziewczyny mam 165 wzrostu wiec chyba norlanie...wiec jakos wyrosnieta nie ejstem:( o kurcze ale ja nie chce wspołyc che byc czysta do dnia slubu...

Gość grodzia
kurcze ktos bezczeknie sie podszywa;((( a wy ile macie lat? ja chodze do 1 klasy leceum

Gość grodzia
kurcze ide juz ztgeo topiku bo robi sie przykry w stosunku do mnie;(ale milych dzewczynom dzikeuje za rade;**

Gość grodzia a ty
nie powinnaś być teraz w szkole?

Gość grodzia
nieee, moj chłopak naoisze mi usprawiedliwienie :)

Gość grodzia
kurcze znow sie ktos podszyl;( mam dzs na popoludniu bo duzo jewst 1 klas i mam raz wtyg na popoludniu;) wiec jeszzce jakies 2 gidznki w domciu:)

Gość grodzia a ty
ale tym dzieciom teraz dobrze...

Gość do weż kobito
do nauki!!!!!

Gość do weż kobito
i juz pewnie sale na 2015 zaklepali:) i kamerzystę.

Gość do weż kobito
jak ktos ma 17n lat i nie uprawia sexu to znaczy ze jest impotentem?cóz za głupota? ja miałam 25 lat jak straciłam cnote a mój facet 23 i co? i tez był impotentem? moze sobie sam trzepał jak chciała, ale niechciał sexu bo nie czuł sie do tego przygotowany, bał sie moze ze ciąza by była, a te antykoncepcyjne sprawy często zawodzą. To dobrze ze nie uprawiaja sexu. tak trzymac. Narazie uczyc się i krztałcić.

Gość grodzia a ty
ależ wy sie tym emocjonujecie :) tylko jaja nie znieście kwoki :)

Gość najmarniejsza prowokacja na
świecie !!! a wy się w to wciągacie ...

Gość misza292929
matko!!! Jesteście od 4 lat razem. Czyli mialaś 12 lat jak zaczęliście chodzić. W tym wieku to ja bawiłam się w klasy, skakałam na skakance, grałam w 2 ognie a nie ganiałam za chłopakami:-) Weź dziewczyno skończ szkołę najpierw:-D

Gość santi_23
Prowokacja i tyle. Jeśli ci się oświadczył to i tak nie myśl że zrobił to poważnie. Po pierwsze to jesteś bardzo młoda a właściwie jeszcze dzieciaczek, taka prawda. Zacznij najpierw studiować, poznaj prawdziwe życie i dopiero podejmuj takie decyzje:-)

Gość grodzia
kurcze dziewczyny my planujemy slub gdzies zq 5 lat:) mzo ei pozniej po pierwsze on studiuje w warszawie a ja chce do szczytna do policyjnej wiec napewno nie bedziedzimey sie widywac , ale zobaczy sie jeszcze narazie zostalo mi 3 lata liceum wiec ciesze sie młodzincza zabawa:) aaa dlaczego mowisz ze jak zaczne studia ostanio pislay 20 latki o slubie a wy z eone sa tgowniara,mi? ti kto juz nie jest gówniarzem bo dla mnie ktos kto ma 20 lat to juz naprawde dojzaly czlowiek

Gość santi_23
20 a 16 lat to duża różnica. A swoja drogą to i 20 lat to na zaręczyny jak dla mnie za wcześnie:-P

Gość olimpijka
a ja mam 17 jestem zareczona za 1,5 roku ślub mamy juz sale i orkiestre i co moze mi powiecie ze jestem nie do konca rozwinieta umyslowo skoro ma takie myslenie ???Ja pierdole kazdy ma prawo decydowania o swoim zyciu ,wy wiecznie byscie wszystkich krytykowali i wyzywali,dziewczyna czuje sie z nim dobrze sa szczesliwi i oto w zwiazku chodzi!A co do mnie to pomimo swojego wieku i planow w zyciu osobistym w szkole idzie mi swietnie i Adrianowi roznie (obecnie skonczyl policyjna szkolke i za 7 dni do pracy leci) :)