Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grodzia

zareczyny 16 latki

Polecane posty

Gość ryszarda_P
On ma 21 ty 16. Jesteście ze sobą od 4 lat. Czyli jak zaczęliście ze sobą "chodzić" on miał 17 a ty 12? Dziwne to.

Gość łał nie ma
jak prowokacja :D

Gość grodzia
DZIEWCZYNY mam 17 lat i 2 mieisace ejdnak slub bedzie w przyszłym roku 1 czerwca;) jejku jescze rok!!!

Gość w którym miesiącu
ciąży jesteś????

Gość ja sie jeszcze dopisze do..
im szybciej wyjda za maz, tym szybciej wezma rozwod..i wciaz beda mlodymi z odzysku;))))..czemu nie???Krolowa Jadwiga wyszla za maz w wieku 11 lat.. Ja slysze takie "niewyrosniete panny mlode" to plakac mi sie chce...nad gupota ludzka

dojrzałość psychiczną do małżeństwa osiąga się koło 24 roku życia a nie koło 15 roku życia:-(

Gość buhaha 21
ja mam 21 jeden i za miesiac slub i czuje sie psychicznie przygotowana do małrzenstwa i do bycia matka;) a ty sobie tak napsialas bo akurta Kiciunia24 masz 24 smieszna jestes :((( naprawde!!! ja mysle ze kazdy jest na tyle dojzały ze stwierdza to ten MOMENT;) a 17 lat to za wczesniej mysle ze 18 to tez zawczesniej;) ale przeciesz..nie napisala czy to koscielny czy cywilny...

Gość do buhaha 21
ty sie lepiej przysiadz nad ortografia zamiast wychodzic za maz...

zauważ że napisałam KOŁO 24 roku życia a nie dokładnie ten moment. A to co napisałam to akurat prawda. a 21 chyba bliżej 24 niż 15 no nie?

Gość do buhaha 21
jestes gotowa do malzenstwa a nawet nie potrafisz poprawnie napisac tego slowa...

heh wiecie co dziewczyny nudzi mnie wasze pisanie, ja miałam 15 lat gdy poznałam 19 letniego chłopaka, jestesmy ze sobą od roku ja mam 16 on 20, jestesmy ze soba szczesliwi i co i w sobote zareczyny na dowód tego ze mnie kocha, potem chce skonczyc szkołe, isc na studia i dopiero mowa o ślubie. jak sie chce to sie da nie tr\\\\zeba wszystkiego na raz to prawda ze moze to za wczesnie ale popatrzcie na sibie jakie wy bylyscie i ile lat mialyscie gdy sie pierwszy raz zakochałyście, może nie miałyscie takiego szczescia ze was ktos pokochał od pierwszego spojrzenia i dlatego teraz obrazacie i krytykujecie innych, popatrzcie też na to. pozdrawiam;P