Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukam ...

dlaczego tacy sa faceci???

Polecane posty

dlaczego niszczycie moje zaufanie? dlaczego znowu obrzydziliscie mi net? dlaczego musze byc latwa? to nie w porzadku, nigdy wiecej..........

dlaczego niszczycie moje zaufanie? -facetowi z netu sie nie ufa dlaczego znowu obrzydziliscie mi net? -net sam w sobie jest obrzydzający dlaczego musze byc latwa? -nie musisz to nie w porzadku, nigdy wiecej -słusznie

Gość tam taram
a co tak od rana doly łapiesz??

poznalam go przez czat chyba...... korespondencja...... gg........ wymiana fotek.......... dzis pisze do mnie i mowi ze jesli nic nie robie to do mnie wpadnie........ byl mily a dzis mowi ze jestem latwa i wiele innych przykrych rzeczy jest mi przykro jestem szczera, mila......

wiem, ze sie nie ufa, trudno zdobyc moje zaufanie wyleczylam sie z tego typu znajomosci na bardzo dlugo, znowu zanim zdecydowalam sie na jakiekolwiek poznanie, spotaknie.......... jestem glupia

Gość tam taram
czat.. to intensywnie szukasz tego kochanka :-) no masz 30 lat i nie wiesz ze nie ufa sie nikomu z neta?? dzieci o tym ucza:-P

Gość pierdolans
moze z zalosnosci :o

Gość szkoda
naprawde, bo mogło byc miło ale widfocznie facet zakompleksiony i musi się dowartościować

Hard,juz bys jej nie dolewal oliwy do ognia! Wiem jak to jest,sama mialam kiedys przejscia,wiem ze to boli... musisz zdystansowac,jezeli umiesci twoja fotke w necie to co z tego? malo osob daje fotki,to nie problem!

Bo to był dupek i tyle.Zakały są wszędzie czy to mężczyźni czy kobiety i nikt nic na to nie poradzi.Nie załamuj się i szukaj dalej.Jak ktoś jest ok to nie ma roli czy z netu czy z ulicy!!!

Gość pierdolans
tylko nie szukaj juz tak desperacko :o

ja jestem zbyt ostrozna, wiem ze mozna poznac w ten sposob wartosciowych, fajnych ludzi...ale taki jeden gosc wystarczy, aby spojrzec na to z innej, wcale nie pozytywnej, strony

Poprostu trafiła na nieodpowiedniego faceta i tyle.Niema co płakać tylko trzeba zapomnieć i czykać czegoś innego!!!

nie jestem desperatka i nigdy nie bylam mam dosc sporo wolnego czasu i czesto buszuje w necie, ale z przeniesieniem tego do realu jest zupelnie inna sprawa..........

To jak będziesz miała uraz do bruneta jednego to znaczy że już żaden brunet nie ma szans u ciebie

nie placze......ale sie zdenerwowalam nie spodziewalam sie zupelnie tego z jego strony, ach strach pomyslec, co by bylo, gdyby mial moj nr telefonu :( slowa napisane nie bola tak jak uslyszane.......

Gość no agreement
Spałas z nim?

będzie dobrze zobaczysz...czasami szukanie przypomina szukania igły w stogu siana...szukania tej perły jednej jedynej wyjątkowej...a może...może ona sama wpadnie Tobie w ręce w najmniej spodziewanym momencie... a wtedy to będzie jakiś znak...:)

Dziewczyno otrząśnij się nie ma o co się zadręczać!!!Weż sobie pomyśl że ty już się na nim nie przejedziesz!!!Ale co mają myśleć inne co jeszcze mu zaufają bardziej niż Ty.Te to będą miału dramat Ty to masz tylko sofcik!!!Poprosty połóż mocz na to i idź do przodu(:

całkiem niezła antykoncepcja z tym gg tylko chyba też nie ta przyjemność.A nawet jakbyś spała to wymazuje się etap życia i do przodu.Trochę więcej optymizmu!!!