Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Callie

Wyjazdy Połówek. Trochę optymizmu!

Polecane posty

Gość Callie

W sobotę mój chłopak (4 lata razem) wyjeżdża na 3- 6 miesięcy do Irlandii. Na każdym podobnym topicu "życzliwi" dają przestrogi i usiłują zdjąć innym klapki z oczu. A że się nie uda, że zdradzi, nie wróci itp. A ja chciałabym, żeby spotykały się tu osoby, które Wierzą w Swoje Związki, są pełne nadziei i starają się jakoś przeżyć tą rozłąkę bez histerii, zadręczania się itp. Po co dodatkowo się dołować? Zakochani Optymiści Zapraszam! Kim jesteście, jak sobie radzicie? Pozdrowienia :)

Gość mama mala
chlopa trzeba pilnowac kazdy jest taki sam

Gość Callie
A tu dalej na jedną melodię. A chłop to rozumu nie ma, co? No tak, fiutek nie sługa, co?

Gość jasne tylko że
jak się sam ni upilnuje, to nikt go nie upilnuje.

Gość Callie
Święta racja. Grunt to mieć rozum i niego korzystać, nie tylko w trakcie czytania instrukcji obsługi ;) Ja tam może jestem szalona, ale 90% procent dnia jestem pełna optymizmu. No tylko czasem pojawiają się OWE CHOLERNE CZARNE MYŚLI, no ale gdyby to one zapełniały 90% to zapewne popadłabym w paranoję ;)

autorko, wierzę, że Twój chłopak po wyjeździe nie zmieni swoich uczuć do Ciebie i wróci ... :-D ale z doświadczenia wiem,że cięzko jest podjąć decyzję o powrocie do Polski. od roku jestem z moim partnerem w Szkocji i pierwotnie wyjeżdżaliśmy właśnie na rok. już po kilku miesiącach pobytu postanowiliśmy przedłużyć pobyt do wiosny 2007, a teraz planujemy zostać do jesieni 2007... tu jest zbyt wygodne zycie,by wracać do Polski. na razie.może za kilka lat..