Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewuszkaaaaa

patentex oval?? prosze o opinie

Polecane posty

Gość dziewuszkaaaaa

kobietki jakie macie doswiadczenia z patentex oval,wart jest zakupu??

Gość izolda de menesaro
niezbyt przyjemny pieni sie niemozliwie do tego trzeba czekac 20 min wiec jest to frustrujace (zanim sie moz na kochac na calego) nie chodzi o to ze to krotko mozna to na pieszczoty przeznaczyc ale sam fakt ze trzeba tego czasu dopilnowac jest denrwujacy; no i moj chlopak narzekal ze go piecze w peniska nie polecam

Gość dziewuszkaaaaa
hmmm... to nie dobrze a znasz moze jakieś inne globulki warte polecenia??

Gość aabbccddee
Do izolda de menesaro : Chyba ich dawno nie stosowałaś. Zakłada sie je na 10 minut przed :). Wcale sie tak nie pienią, nic mnie ani partnera nie piekło. Z tymi potopami to lekka przesada. Ja jestem zadowolona, ale wiadomo, nie każdy musi.

Gość moim...
a nie zas szczypały o od gumek zrobiła mi sie nadżerka dowiedzialam sie jak poszlam po tabletki 1 raz do gin.. wkurzało mnie jak bylam na gorze to wylatywały w cholere blehh nigdy wiecej.. sa zele plemnikobojcze.. nieprobowalam ale ponoc sa ok

Gość pytam
Stosuje je wiele lat razem z gumkami i dzieci nie mam wiec sa skuteczne

Gość szczera prawdaaaaaaaaaaaaaaa
LaryCroft3 ----> nazywasz glupim kogos kto dba o antykoncepcje??????????????????? Jak ktos chce to moze stosowac gumki, globulki , tabletki i stosunek przerywany i co ci do tego???????????????? Tylko potem nie mowcie ze nie ma 100% antykoncepcji bo kurwa trzeba tylko troche myslec. Jak komus naprawde zalezy to nie zajdzie w ciaze.A ty jedz dalej na przerywanym tylko potem nie jecz ze antykoncepcja nie dziala,

Gość LaryCroft3
Mowie ze to głupie i smieszne i ze wspolczuje partnerowi :O Moze bedziemy wszyscy poprawi i nie bedziemy zwraca uwagi czy ktos sra pod siebie, bawi siee kozami, wsadza se ziemniaki w dupe bo to ICH SPRAWA, wszystkie rzeczy mozemy tak usprawiedliwiac. Pedofilie wg twojego toku myslenia tez :O A ja stosuje samą prezerwatywe jesli o too chodzi nie zaden przerywany manipulantko ... :/

Gość a ja stosuje
prezerwatywe razem z globulka i jest ok.

Gość a ja stosuje
A pozatym takie połaczenie bardzo czesto zalecaja lekarze dla kogos kto nie moze brac tabletek

Gość LaryCroft3
i masz 13 lat a wiedze o antykoncepcji czerpiesz z bravo :o ludzie nie czarujcie z Ta antykoncepcją :O

Gość LaryCroft3
wentualnie mix prezerw plus globulki to w dni płodne ale to ostateczność dla przewrażliwionych .... Ale skoro sa nieplodne(to juz jest jedną metodą anty) i w dotatku prezerwatywa ( 2 met anty) plus globulki ( 3 metoda anty ) to zaczynam miec powazne watpliwosci o wasze zdrowie psychiczne i wiedze o antykoncepcji :O

Ja mam 13 lat ?????? Dawno juz skonczylam 18 wiec o to sie nie martw. Chodzi mi tylko o to ze prezerwatywa z globulka to dobre polaczenie i tyle

Gość LaryCroft3
*ewentualnie

LaryCroft3 wiesz jak ktos sie boi to niech lepiej stosuje wszystkie matody

Gość LaryCroft3
plus tabltki anty to bedzie jeszcze lepsze :O

Gość LaryCroft3
jak ktos sie boi i nie jest jeszcze dojrzały psychicznie to niech sie lepiej nie bawi w sex

Gość a ja stosuje
o co ci kurwa chodzi? nie mam 13 lat tylko 23, A wiedze o antykoncepcji nie czerpie z bravo ani nawet z netu tylko od ginekologa i nie rozumiem czemu sie tak bulwersujesz ze ktos zabezpiecza sie inaczej niz ty?! Jakby zdarzyło sie ze gumka peknie albo sie zsunie to zawsze globulka jest dodatkowym zabezpieczeniem, a pozaty czuje sie pewniej stosujac te 2 metody i mam wieksza przyjemnosc z seksu

Ale po co rezygnowac z seksu skoro sa zabezpieczenia ?

Gość a ja stosuje
To w takim razie dlaczego lekarze zalecają stosowanie prezerwatyw z globulkami jezeli ktos nie moze brac tbletek??? Tez swoja wiedze czerpia z bravo?

Gość LaryCroft3
"a ja stosuje" ale za to twoj partner rozglada sie za innymi :O jak peknie prezerwatywa to sa dni nieplodne ( w plodne nie krytykuje, dla przewrazliwionych moze byc i z globulką, chociaz sa pomeny al co tam) Boze mowisz co mnie to obchodzi? Zal mi waszych chlopow tylko :O

Gość LaryCroft3
bo ginekolog nie chce abys leciała do niego po pomena gdy ci gumka peknie, proste

Gość LaryCroft3
aha i sugeruje globulke traczej w dni polodne, nie wierze ze w niplodne tez :O

nie musisz zalowac mojego partnera bo on wcale nie narzeka, nie rozumiem czemu twierdzisz ze przerwatywa i globulka to dla mezczyzny jakies zlo ?? :P

A z tym pomenem to wyjechalas. Tabletki "po" nie sa obojetne dla organizmu ktory roznie znosi takie dawki hormonow ale to przeciez niewazne prawda???? Najwazniejsze zeby facet mial wygodnie i wogole cacy...

Dobra widze ze mamy wogole inne podejscie do tego, dla ciebie najwazniejsze sa wygody twojego faceta bo trzeba na niego chuchac i dmuchac a nie skuteczna antykoncepcja wiec o czym my tu mowimy.

Gość a ja stosuje
a niby dlaczego partner miałby sie ogladac za innymi?! jezeli chodzi o mnie razem wybralismy taka metode. Dlaczego tak naskakujesz?! Kazdy ma prawo stosowac taka metode jaka mu odpowiada, nawet gdyby ich było 10 naraz to nic nikomu do tego. A tak na marginesie jesli ktos ma niereguralne cykle to czasem tudno jest na 100% stwierdzic kiedy ma dni płodne, nawet mierząc temp i obserwujac sluz

Gość LaryCroft3
qwa dziewczyno tabletki po tak nie sa obojetne dla zdrowia jednak pekniecie prezerwatywy to wypadek zadki i wtedy tez nalezy uzyc tego pomena. ( Mi nigdy nie pekła) Ale co w nieplodne napiszcie czy tez uzywacie globulki plus prezerwatywy ? Jezeli tak to uzasadnijcie ze to mądre bo chyba niee :O

Gość LaryCroft3
"A ja stosuje" Kazdy ma prawo stosowac taka metode jaka mu odpowiada, nawet gdyby ich było 10 naraz to nic nikomu do tego. "Moze bedziemy wszyscy poprawi i nie bedziemy zwraca uwagi czy ktos sra pod siebie, bawi siee kozami, wsadza se ziemniaki w d**e bo to ICH SPRAWA, wszystkie rzeczy mozemy tak usprawiedliwiac" Ja tylko mowie ze to glupie , tez mam prawo do tego