Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość analision

babki lubicie blondynów???

Polecane posty

Gość na mnie
przystojnych tak:)

Gość luzik guzik
wyłącznie.

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
T Y L K O B R U N E C I ! ! !

Gość NO NIE WIEM...........
wydaję mi sie ze bruneci maja wieksze wziecie, są bardziej mescy, mniam

Gość analision
3:2 na razie:(

Gość mamagoska
takie podziały sa głupie, ale jezeli się bawimy, to j a stawiam na blondynów. Blondyn z niebieskimi, szarymi, zielonymi oczami to jest to......Mnie sie nie podoba uroda południowców, Cyganów, czy Rumunów. Taki macho w najgorszym wydaniu, a fujjjj

Gość jesteś żałosna i nie rozumiesz
ja właśnie stawiam na brunetów i te ciemne oczeta i karnacja, pychota:). Poludniowa uroda jest super i b. meska:). Jasni faceci mnie nie kreca, sa aseksulani:)

Gość staropowicznka
bruneci rulezzzzzzzzzzzzzzzzz

Gość r6dydy
jakoś tak wszystko mi jedno, byle z włosami lub bez nich było mu do twarzy

Gość Malinka stara
Tylko bruneciiiiiii Blondyni i do tego jeszcze łysi są ohydni!

Gość do jestes załosn ai nie rozumi
a moze to ty jestes załosna i nie rozumiesz, blondyn to rasowość, jasne włosy, jasne oczy, jasna karnacja. Bruneci to Cyganie, Rumuni, arabowie, niscy i pryszczaci Włosi i , ze swoimi niewyszukanymi zaczepkami i szowinistyczni Hiszpanie, męskośc w najgorszym wydaniu. Blondyni to Amerykanie, Anglicy, Niemcy, Szwedzi, Szwajcarzy, czyli kierunek , ktoruy zdecydowanie bardziej mnie się podoba.

Gość antyidea
mojego bardzo:)

Gość staropowicznka
ta wyzej mnie to trzepnieta:D. Blondyni to moze jedynie holendrzy. W pozostalych wymienionych krajach, no moze poza norwegia, jest duzo wiecej brunetow czy tez szatynow:D. Dziewczyna, z takim podejsciem to wez sie schowaj:D. We wloszech tz jest co niemiara blondynow, poza tym poludniowcy to wspaniali kochankowe, wiec nie wiem czy to brak rasy:D.

A mnie się podobają bruneci z jasną karnacją i blondyni,też z jasną karnacją,ale raczej ciemną oprawą oczu:) Cygani i Rumuni i wszyscy tacy z ciemna karnacją i ciemnymi oczami są bleeeee!!!!!!!!

Gość kolejny głupi temat

Gość taaaa wspaniali kochankowie
niewiem jakimi kochankami sa Włosi czy Hiszpanie bo ich nachalnośc mnie znięchęca na wstępie.. Na wakacjach to był koszmar, nie przyzwyczajona jestem, zeby chłopcy pozwalali sobie na taką bezpośredniość, mnie to drazniło i przeszkadzało. Małe pryszczate prostaki , to moje podsumowanie. W zyciu bym z kims takim, "nakręcony kogucik", nie nawiązała bliższej znajomośći. nie wspominając , ze stosuni i rola kobiet w tych krajach mnie absolutnie nie odpowiada. Nasi Chłopcy z POlski to przy nich KLASA. A jezeli sa dziewczyny , które lubią byc traktowane jako obiekt do poklepywania po tyłku i cyckach, i uwielbiają przelotny seks na plazy z partnerem , który za pare dni nie bedzie pamiętał ich imienia, za to przyjezdzie do Polski, będą mogły poopowiadac o "wielkiej miłośći", jaką przezyły . Dla mnie to żałosne, ale niestety tak to tez wyglądało. Te zakompleksione dziewuszki, reagowały na najmniejsza zaczepke ze strony tych południowych niby pieknisiów, i jeszcze były zachwycone swoim powodzeniem. Zal tyłek ściskał.

dla mnie najlepsi byli zawsze bruneci o ciemnej karnacji i brazowych oczach, a moj facet jest blondynem i nie zamienilabym go na nikogo innego nawet na ognistego bruneta :D

Gość cos w tym jest.........
no zycie jest brutalne, zawsze miałam słabosc do blondynów , a jestem z brunetem, dobrze, ze chociaz oczy ma jasne

Gość cos w tym jest.........
no, a pozatym co innego rozwazania teoretyczne co innego życie. Przystojnosc w powszechnym tego słowa rozumieniu nie jest najwazniejsza do stworzenia udanego związku. Chemia jest potrzebna, i to, zebysmy my czuli do tej drugiej osoby pociąg, a nie to, zeby sie wszystkim podobał. Ma nam dac miłośc , poczucie bezpieczeństwa , a w takim związku seks zawsze będzie udany. Przygodny seks z z przystojniaczkiem nawet o duzym mozliwościach, będzie tylko ćwiczeniem fizycznym, zwykła gimnastyka, nie ma mowy o głębi, który da nam seks w związku, gdzie jest miłość.

Gość Maniullaaa
lubimy blondynów, lubimy