Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maliiinaa

jego wzrok za mna chodzi ,nie moge sie uwolnic....

Polecane posty

Gość Maliiinaa

hmm..tak, mam faceta- i w zwiazku jest nawet szczesliwa- chodz wiadomo sa wzloty i upadki.I pojawil sie on,2 lata mlodszy,seksowny wyglad, cudowne ciemne oczy,czarne wlosy-,poprostu boski.On zauwazyl mnie a ja jego..kilka razy nasze spojrzenia sie spotkaly..jakos nie moeg sobie go wybic z glowy narazie nie robie nic, tylko jakby uwodze go wzrokiem i usmiechem, ale po co to mi:( przeciez mam juz faceta.mam wrazenie ze chce sobei pokazac ze po tylu latach bycia z kims nadal potrafie uwodzic ,nadal jestem atrakcyjna:( debilka:( czy komus sie takie cos zdarzylo,jak zapomniec o tym chlopaku?:(

oj cos ci sie przestawia i juz myslisz dupą albo w tę albo we wtę panno bo inaczej sprawa zacznie cuchnać nietoperzem

mnie sie przytrafilo, rok temu i do dzisiaj mysle o tamtym, ale rozsadek wzial gore i odcielam sie od niego zupelnie, blee, to jest naprawde glupie bo kocham mojego mezczyzne i chce z nim byc do konca zycia........... :o i bede! a tamtego nie chce juz wiecej widziec ani myslec o nim (ale czasem zdarza sie z epomysle)

Gość Maliiinaa
sledczy no wlasnie nie dupa:( az martwie sie ze sie w nim wkoncu zakocham..:( Nie moge przestac o nim myslec...

Gość * a ja mam
tak w tej chwili... Mam cudownego faceta..a mimo to pociaga mnie ktos z pracy.. To nie ma żadnych szans bo on ma żone a ja prawie męża..Nie wyobrażam sobie zdrady, ale pomarzyc wolno

Gość * a ja mam
czasem mysle o nim cieplej,,a czasem przytomnieję i mysle - co ja w nim widziałam...A potem znowu czuje jego zapach.. Uważam ze kazdy ma co jakis czas takie pokusy...A im bardziej bedziesz chciala go sobie wybic z głowy tym gorzej