Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revlonka

REVLON COLORSTAY jakiego koloru uzywasz/uzywalas?

Polecane posty

Gość ilalalalalaa
07 true beige,

Gość revlonka
dzieki,ktos jeszcze uzywal?

Gość a ja wlasnie zamierzam kupic
ten BUFF

Gość iw_80
dziewczyny jestescie z wawy? powiedzcie gdzie kupic revlonka bo nigdzie nie moge go znalezc plisss

Gość wszystko fajnie ale to co
dziewczyny, a jest jakis odcien bardzo jasny ale w zoltej tonacji? ani troche nie rozowy ale bardzo jasny?

Gość 02 buff
BUFF jest własnie taki żółtawy, ale średnio jasny. Ja w Warszawie kupuję z SEPHORZE albo w DOUGLASIE. Nawet w DOUGLASIE wolę, bo tam babki są przyjemniejsze.

Gość kikit
ja mam sand beige04,taki mi doradzila pani w drogerii i mysle ze dobrze trafila....naturalny ale taki cieply

Gość a ma ktos moze odcien
NUDE ?? co to za kolor w ogole? "cielisty" ale to znaczy jasny??:>

Gość w goreeeeee
bo tez chce kupic

a powiedzcie jaki kolor revlonu bedzie odpowiednikiem lub bedzie zblizony do max factor lasting performance pastelle ?? bo przymierzam sie do kupna na allegro ale u mnie w miescie nie ma w drogeriach revlonu i nie berdzo mam jak sprawdzic

Gość uuu temacik szybko
hehe no wlasnie mam ten sam problem bo tez uzywalam max factora pastelle i bardzo go sobie chwale ale chcialam tez sprobowac revlonu i nie wiem ktory odcien wybrac a tez niestety nie mam gdzie przetestowac odcien

Gość uuu temacik szybko
mam nadzieje ze ktos nam doradzi

skoro nikt nie pisze, to sama odpowiem na pytanie ktore zadalam ;) znalazlam w koncu w drogerii revlon color stay i odpowiednikiem pastelle MF bedzie \"buff\" jezeli komus przyda sie to info:)

Gość revlonka
dzi8eki mru mru--mi osobiscie bardzo pomogla Twoja informacja,dzieki

Gość revlonka
mru mru--> przetestowalas juz podkladzik? pasuje Ci ten kolorek BUFF bo ja dzis chyba kupie i chce jeszcze podpytac bo wacham sie miedzy BUFF a SAND BEIGE

tak, testowałam go juz dziś :) z tym ze ja kupiłam nieco lżejszą wersję color stay, czyli color stay natural ( z pompką). Kolor mi bardzo odpowiada, ten odcien rzeczywiście jest odpowiednikiem mf pastelle, tyle ze bardziej wpada w żółty, z czego bardzo sie ciesze, bo max factory (lp) maja tendencje do zaróżowiania swoich podkladow. jednak na lato prawdopodobnie wezme podkład o ton ciemniejszy. ja mam cere suchą z tendencja do swiecenia sie w strefie T, dodatkowo jestem blada jak trup i mam cere naczynkowa, ktora reaguje na zmiany temperatur, steres (zaczerwienienia) bałam sie ze gdy kupie color stay 1 wersje, to jednak bedzie za ciezki i mi wysuszy policzki, dlatego wziełam wersje lzejsza i jestem jak narazie zadowolona:) no, to sie rozpisałam nieco :)

Gość revlonka
dzieki wielkie..Kochana jestes.dzieki temu co napisalas podjelam decyzje i tez dzis kupuje.Pozdrawiam

Gość revlonka
a to bardzo ciekawe ze ktos kupuje REVLON w sephorze-zwlaszcza biorac pod uwage to ze sephora nie ma stoiska REVLON :>

Gość iw_80
wlasnie, w sephora nie ma stoiska revlon i dlatego pytalam gdzie dziewczyny kupujecie? bylam w GC tam jest revlon ale nie bylo color stay i zrezygnowalam i kupila MAX factora LF, szkoda bo bardzo chcialam sprobowac revlonika ale moze nastepnym razem

Gość revlonka
jest na 100 n% w DOUGLASIE -tez chcialam kupic ale nie bylo mojego koloru a cena w douglasie 59 zl

Gość revlonka
aha ta cena to tego colorstay'a bez pompki wiec mysle ze sie baaardzo oplaca

Gość mysle ze da sie
jednak chyba najladniejszy kolorek z tych jasnych to SAND beige

07-true beige, używałam od 12 lat, to jest super podkład, ale niestety teraz jest już inny niż był. Revlon zmieniła kolorystykę. Podkłady są jaśniejsze o jakieś0,5 tonu. No i niestety konsystencja teraz też jest troszkę inna. Być może niektórym przypadnie to do gustu, bo trochę lepiej się rozprowadza, ale ten z paskami na zakrętce był zdecydowanie lepiej kryjący i dłużej pozostawał na twarzy. Każdy kto używa go od lat wie o czym mówię.

Gość mysle ze da sie
ja uzywam wlasnie tego z paskami na nakretce ale od niedawna wiec nie mam porownania jaki byl kiedys ale jak dla mnie jest git-nawet lepszy od mojego ukochanego lasting performance

Gość mikkkssa
a ktory odcień z revlonu odpowiada soft beige z lasting - buff jest dla mnie za jasny

Gość a ja używam odcienia
ivory!!!