Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revlonka

REVLON COLORSTAY jakiego koloru uzywasz/uzywalas?

Polecane posty

Gość jussssful
ja uzywam medium beige. Ogolnie kolor bardzo ładny (nie wpadajacy w roz) ale wydaje mi sie ze jest ciut za ciemny wiec zamowialm sobie wlasnie sand beige. Mam nadzieje ze nie bedzie rozowy. P.S. Revlon rzadzi ! ;D

Gość pudernica:)
HEJ DZIEWCZYNY. KURDĘ TAK SIĘ NACZYTAŁAM NA RÓŻNYCH FORACH SUPER OPINII O TYM PODKŁADZIE, ŻE SIĘ SKUSIŁAM. NIE WIEM NAD CZYM SIĘ TAK ROZPŁYWACIE W OGÓLE. OD 2 DNI JESTEM POSIADACZKĄ KOLORU BUFF DO CERY SUCHEJ I NORMALNEJ. JESTEM ŚREDNIĄ BLONDYNKĄ O NIEBIESKICH OCZACH. SKÓRA BEZ SOLARKI.JEDNYM SŁOWEM DLADA TWARZ ALE NIE TRUPIASTA. JEDYNE CO MOGĘ DOBREGO POWIEDZIEĆ O TYM PODKŁADZIE TO TO ŻE PO RAZ PIERWSZY IDEALNIE OD RAZU MAM DOBRANY KOLOR. PRZEWAŻNIE NAJJAŚNIEJSZE PODKŁADY BYŁY DLA MNIE ZA CIEMNE. MYŚLAŁAM ŻEBY Z TEGO POWODU KUPIĆ IVORY ALE DOBRZE ŻE TEGO NIE ZROBIŁAM. RESZTA O TYM PODKŁADZIE: ... BARDZO ŻAŁUJĘ ŻE GO KUPIŁAM BO JEST NIJAKI. BARDZO SŁABO KRYJE-MAM DO SCHOWANIA TYLKO KILKA PLAM (BIORĘ HORMONY I LATEM MI WYSZŁY). ZUPEŁNIE TEGO NIE PRZYKRYŁ. CO DO SZYBKIEGO UTRWALANIA I EFEKTU MATOWIENIA W OGÓLE TEGO NIE ZAUWAŻYŁAM.BARDZO UWIDOCZNIŁ PORY I SUCHE SKÓRKI. MIAŁAM JUŻ ZMYĆ PUDER I NAŁOŻYĆ INNY ALE Z LENISTWA ZDOŁAŁAM URATOWAĆ DZISIEJSZY MAKIJAŻ. PRZYPUDROWAŁAM TWARZ MINERALNYM Z LOREALA. OGÓLNIE BUZIA W ŚWIETLE SZTUCZNYM WYGLĄDA W MIARĘ ALE NA DZIENNYM ZUPEŁNIE NIE SPEŁNIA MOICH OCZEKIWAŃ. WIEM ŻE NIE MA IDEALNEGO PUDRU. WYPRÓBOWAŁAM ICH CHYBA ZE 100( KIEDYŚ MIAŁAM OKROPNY TRĄDZIK) Z RÓŻNYMI EFEKTAMI. JAK NA RAZIE RIMMEL LASTING FINISH JEST NIE DO POBICIA, CHOCIAŻ NADAL SZUKAM CZEGOŚ TAKIEGO JAK ON ALE ŻEBY DŁUŻEJ POZOSTAWAŁ MATOWY. MYŚLAŁAM ŻE REVLON TAKI BĘDZIE ALE NIESTETY. POZDRAWIAM WAS DZIEWCZYNY

Gość revlonka_maniaczka
Hejka Ja używam numeru 180, dla mnie rewelacja, kupuję go tanio w plejadakosmetykow

Gość Pejek
Ja mam pytanie odnosnie demakijazu. Poprzednio uzywalam podkladu Loreal True Match i przy demakijazu najpierw mylam twarz mydlem a potem demakijaz albo mleczkiem garnier albo olay i po 1-2 razy platki kosmetyczne juz byly czyste. Z Revlonem musze sie duzo dluzej meczyc - mydlo plus 5-6 razy zanim zmyje wszystko. Dodam jeszcze ze makijaz utwalam pudrem sypkim Art Deco. Czym skutecznym zmywacie podklad? Macie moze jakies patenty? I jeszcze jedno pytanie; ja mam cere naczynkowa i Revlon ColorStay fajnie maskuje moje rumienc. Mowicie ze Revlon ColorStay Natural jest delikatniejszy - czy ktoras z Was uzywala obydwu i powie czy jest roznica? Czy Natural tez dobrze maskuje? Acha, i czym jeszcze od nich rozni sie Revlon Colorstay Softflex? :)

Hej dziewczynki, Mam pytanie :P Zastanawiam sie nad kupnem tego podkladu. Moim problemem jest jak zawsze dobor odpowiedniego koloru do mojej cery, ktora jest jasna (lecz do koloru sciany mi jeszcze brakuje :D). Obecnie uzywam L'oreal True Match - Rose Beige, wczesniej uzywalam Rimmel True Ivory. Na wykonczenie makijazu uzywam pudru Anti-shine KRYOLAN (o kolorze bialym), co sprawia, ze skora staje sie bledsza :P Dlatego bylabym zainteresowana ciut ciemniejszym kolorem od Rose Beige (ale tylko niewiele ciemniejszym, bo nie chcialabym efektu maski :P) Baaaardzo prosze o pomoc:) (niestety najblizszy sklep z tym podkladem znajduje sie 50km ode mnie:() Pozdrawiam!

Gość Paula_Waw
izza21 - jaka cena :O:O:O ja place 60 zl w swojej osiedlowej drogierii :// zamawialas z tej stronki?

Revlon Colorstay with Softflex ja mam bez tego softfleks mozecie mi powiedziec jaka jest roznica? slyszalam ze ten pierwszzy jest bardziej płynny

paula_waw : tak kupowalam tam ale odrazu zaopatrywalam sie w wieksze zakupy zeby na przesylce zaoszczedzic :PP kamila32132 : mam lekko oliwkową karnacje ale nie jest to bardzo ciemny podklad ;) ten w wersji Softlex ma delikatniejsza i lżejszą konsystencję , moim zdaniem jest lepszy bo nie czujesz go tak bardzo na twarzy a kryje tak samo :)

Gość Paula_Waw
kurcze to jak sie tak daje robic kupujac w sklepach zamiast zamawiac hehe ja tez mam ten softlex ale tego bez softlex nie uzywalam nigdy wiec porownania nie mam ;) faktycznie jest lekki i dosyc delikatny a kryje mega ! :) mam naczynka przy nosie, cienie pod oczami, lekkie niedoskonalosci i wszystko pokrywa idealnie :)

z tego co wiem to with softlex to jest jego nowa wersja, a z kolorami chyba jest tak samo, ale glowy sobie nie dam uciac ;)

z tego co wiem to with softlex to jest jego nowa wersja, a z kolorami chyba jest tak samo, ale glowy sobie nie dam uciac ;)

ja mam bez wersji soffleks i jak dla mnie nie wydaje się on ciężki kryc kryje dobrze nie mam tam wiekszych krostek czy cos jedynie miejscami czerwone naczynko

warto go wyprobowac ja przynajmniej polecam :) zobacz moze w drogerii jakiejs na teserze czy widzisz roznice dla mnie jest ona widoczna :)

tak, bo ma lzejsza konsystencję . Ogolnie revlon nie jest ciezki, ale softlex jest poprostu lzejszy i moim zdaniem chyba szybciej sie wtapia w skore.

ten moj nie zostawia mi zadnych plam czy cos dosc szybko go rozprowadzam gąbką wiec jest okej ale moze kupie dwa jeden softfleks a drugi nie

paulia_waw : chyba nie ma diametralnej roznicy ale lepiej sprawdz sobie przez zakupem

producent zapewnia jeszcze, ze softlex dluzej sie utrzymuje, ale tutaj nie widze roznicy bo wersja bez i tak trzymala mi sie baaardzo dlugo. wiesz ja tez plam nie widze, ale uczucie sciagniecia skory zawsze przyp odkladach mialam a ten nie daje takiego efektu jest poprostu leniutki :) nawet jak nie odczujesz roznciy to mysle ze warto sprobowac bo gorszy nie jest na bank :)

Gość Adelciaaaa,
hej zastanawiam się nad zakupem Revlonu Colorstay ale nie wiem jaki odcień wybrać wcześniej używałam Affinitone Maybelline Golden Beige oraz Lasting Perfomance od MF odcień Soft Beige..