Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madziara58

kobitki pomóżcie

Polecane posty

Gość madziara58

powiedzcie mi czy to możliwe bo już od zmysłów odchodze,kochałam sie w niedziele z męzem tj,1,X dzien lub 2 po okresie nie wiem dokładnie ile bo w sobote miałam jednorazowe plamienie.W poniedziałek rano poszedł mi śluz zabarwiony krwią a na wieczór zaczęły sie mokre dni.Okres mam co 29-30 dni i trwa 6-7 dni.jeżeli w niedziele nie miałam płodnych a zaczęły się w poniedziałek to czy plemniki są w stanie przeżyć do jajeczkowania.Prosze powiedzcie mi ,wszystkie tabelki już wypełniałam i wychodzą płodne od pon,a test kiedy moge najwcześniej zrobić,dodam ze martwie sie tak dlatego bo już posiadam 2 dzieci.Aha okres dostałam 23 wrzesnia.Dzięki za odp.

Kurde noooooo, test wyjdzie dopiero w dniu spodziewanego okresu, predzej bez sensu robic, szkoda nerwow Powodzenia

Gość madziara58
jeju czemu mi nie odpowiadacie,może dlatego ze to znaczy tak

Gość dudu
hej jest to malo prawdopodobne zebys byla w ciazy jezeli twuj cykl miesiaczkowy trwa nprzyklad co 28 dni i podziel to na pol wtedy ci wyjdzie kiedy masz dni plodne a jezeli sie kochalas 2 lub 3 dni po miesiace to bez obaw napewno nie jestes ale dla uspokojenia sie powinnas zrobic test ciazowy juz po tygodniu test moze wykryc ciaze powodzenia

Gość madziara58
dziekuje ci za słowa oduchy,mam zamiar zrobić test w srode