Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliza00

dziś dowiedziałam się że mąż mnie opuszcza ... jak go zatrzymać ????

Polecane posty

Wszyscy krzyczą, że mąż to palant, a przecież nie wiadomo, czemu odszedł. Wiadomo, że dzieci płaczą, bo nie chcą, żeby tata odchodził, ale to nie znaczy, że facet gra na uczuciach dzieci! Autorka topiku napisała, że było im tak dobrze, a on nagle odchodzi. Może jednak nie było az tak dobrze? Może liczyła się tylko praca, dom, dzieci, a zabrakło odrobiny czasyu tylko we dwoje, na rozmowy, wspólne wyjścia, itp? Jakoś nie mogę uwierzyć, że facet opuszcza żonę tak nagle, bez żadnych oznak, skoro małżeństwo było tak szczęśliwe. Autorka trochę za mało napisała, albo może sama nie zdaje sobie sprawy z tego, że coś tam jednak nie grało. Zamiast słuchac rad \"zostaw skur***\", lepiej będzie po prostu zapytać: dlaczego? I drążyć temat, bo skoro facet wyprowadził się do siostry, a nie do kochanki, to nie musi oznaczać końca związku. Zresztą po tylu latach razem i przy dwójce dzieci można chociaż prozmawiać, może to tylko przejściowy kryzys? Co innego, gdyby facet miał kochankę, wtedy żona miałaby pełne prawo dać sobie spokój, ale nic na to chyba nie wskazuje?

Elizka - czlowiek jest twardszy od kamienia. nie mysl z lekiem o przyszlosci bo poradzisz sobie. masz dla kogo a dzieci beda cie umacniac. ktos tutaj powiedzial, zebys starala sie zachowac klase. wiem ze to trudne, ale mozesz to zrobic , a klase warto zachowac. jestes silna kobietka i dasz rade. :)

Gość Ti amo
Strumyczek🌻 dobrze radzisz Elizce🌻 Musi byc dzielna trzymam kciuki;) bedzie dobrze🌻

Gość eliza00
strumyczku z Ciebie musi być bardzo dobry człowiek ,tak cudownie doradzasz mi

Gość spokojnie to tylko awaria
Aggie,ale chyba mógłby ryfy otworzyć,po co,na co i dlaczego?

Gość magama
musicie porozmawiać na spokojnie co w waszym związku było nie tak bo skoro doszło do takiej sytuacji to było jednak.Powiedzcie sobie nawzajem czego oczekujecie po malżeństwie,zacznijcie być ''razem''tylko we dwoje i ratujcie to co jeszcze zostało.Myślę ,że skoro nie ma tej trzeciej to jeszcze można wszystko naprawić,wystarczy tylko odrobina dobrej woli .