Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chwila reflekcji

DDA ...prawda o sobie boli

Polecane posty

Gość chwila reflekcji

terapia u psychoga uswiadomila mi, dlaczego dawalam się krzywdzić dowiedzialam się takich rzeczy o swojej rodzinie, ze teraz nie chcę mieć wlasnej nie krytykujcie mnie, ze się użalam - mam potrzebę wypowiedzneie na glos pewnych rzeczy

Gość katieeee
Psychoterapia uswiadamia nam wiele spraw, tez jestem DDA, najgorsze ze to wszystko odbija sie na pozniejsze nasze zycie :(

Gość chwila reflekcji
poniewaz brak na tym forum pozytywnych głosów napiszę coś sama: ludzie nie dajcie sobie wmawiać, ze -czego się nei tkniecie to zmarnujecie, ze nie dacie rady na siebie zarobić, ze Wasi rodzice na Waszym miejscu to to i tamto, ze szkola skończona wbrew sobie nie przyniosła rezultatów bo WY byliscie do kitu (podczas gdy nalezy przyjąć, ze ZAWSZE jest ryzyko gdy podejmujemy jakieś decyzje), ze "nie macie podzielnosci uwagi", bo nie jesteście w stanie wyrobic przez 10mies.szukając pracy, imajac się zajęć dorywczych, koncząc drugi kierunek studióe i pisząc 3ci artykuł w krótkim czasie, pilnując remontu podczas którego ktoś z rodziny nieoczekiwanie rozwala Wam ścianę "bo tak będzie lepiej, jak to się zmieni"... aha - w moim nicku mialo być slowo "refleksji"

Gość monikaaaa
Prawda, że to co sobie uświadamiasz na terapii BARDZO BOLI i to jak diabli, jestem juz po niej i powiem Ci bez niej nie wiem jak wyglądaŁo by moje życia, cały czas bym się tylko zadręczała. Pamiętaj o ty, że JESTES WYJĄTKOWA, NIESAMOWITA, NIEPOWTARZLANA, a dlaczego? bo jestes jedyna w sowim rodzaju i nigdy ani ja ani Ty nie spotkasz drugiego takiego samego człowieka. A tak a propos mówisz , że nie chcesz miec swojej własnej rodziny, u mnie było tak samo, jeszcze kilka miesięcy temu mówiłam NIGDY W ŻYCIU, teraz wiem, że chce ja mieć. Zobaczysz , że z czasem dojrzejesz do tej mysli, potrzebujesz tylko czasu by to co boli mogło sie uleżec.I wiesz masz prawo czasem sie nad sobę poużalac ;).

Gość witam w klubie
/www.dda.pl/

Gość jedna z was__
mam pytanie - ile kosztuje terapia? chciałabym kiedyś przejść ponieważ nie radzę sobie ze sobą :/