Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

VVV

Zamierzam zaproponować koleżance pójście do kina ale...

Polecane posty

Gość karminowe serce
nie ona wie, ze ja karminujesz:) I nigdy nie pomyślała sobie, ze jestes sztywniakiem. Co to to nie. Jesteś fajniutki, a przy nije bedzie cudek:) Zobaczysz, ze bedzie fajnieeeeeeeeee:)

taki całus od dziewczyny to coś, czego nie ma nawet w moich najpiekniejszych snach i wiecie co jeszcze? ja wcale nie marzę o takim całusie z języczkiem tylko o takim zwyczajnym bez języczka!!!:) na taki z jezyczkiem to ja nie jestem gotowy!!!:)

Gość karminowe serce
No własnie ona miała na mysli taki własnie rózany:) piekny bo poczujesz a nie tak tylko zobaczysz:)👄 Romantyczne dziewczyny całuja czule, ale inaczej;)

karminowe serce mowisz tak jakbyś byla nią ale to nie mozliwe z reszta troche glupio jakby ona sie dowiedziala ze ja pisze na forum o takich sprawach o niej...

ja myślę, że ona jest samotna a ja jestem poprostu pod ręką:) hmm naprawde poza zaletami mam wady najwieksza to nieodpowiedzialność ale tez lenistwo, tchórzostwo no i bledy ortograficzne

nie wiem do kogo piszesz zakrecona, ja nie powiem jak mam na imie ale nie tomek:) pewnie piszesz do tomka 1982:)

Gość karminowe serce
ja myślę, że ona jest samotna a ja jestem poprostu pod ręką -Oj nie ran jej;) On cie kocha:) Jaki problem miec innego, ale po co jak kocha ciebie hmm naprawde poza zaletami mam wady najwieksza to nieodpowiedzialność ale tez lenistwo, tchórzostwo no i bledy ortograficzne - to słodkie ona tez ma takie jak rozrzut itp:) Brak wiary w siebie moze byc powodem jak to mowisz tego, ze masz dystans. Ale cieplutka zniej kobietka wiec nie masz obaw:)

Wiecie co, czasem to sobie mysle ze ja sie podobam chyba wielu dziewczynom i gdybym tak ...nie marnowal szans to ...byloby zuuupelnie inaczej ale to co jest tez ma swoje plusy, wiadomo przeciez ze po dlugim poście wszystko smakuje lepiej:)

Gość karminowe serce
Powiem szczerze ze podobasz się. i ja sama pamietam jak jedna ładna pani;) mowila: ze fajny i mądry facet i te włski, inne, a mu tak pasuja..:) Docen siebie, uwierz:)

karminowe serce skad ty tak duzo wiesz? rozumiem ze zgadujesz? hm w sumie nie trudno, wiele jest cieplutkich kobiet:)

karminowe serce czy ty mnie z kims nie pomylilas:)? na kafeterii nigdy nie bylo mojego zdjecia:)

hm ja jestem romantyczny, zgodze sie z tym ale skad wy to wiecie:)?

Gość karminowe serce
czytam sercem:) Mam 6 zmysł, wiem o tym:P a po co fotka mam cosik w pamieci, a pamiec mam napoleonską:P i widziałam takie męskie Cosik ubrane w pomaranczke, to z miłosci do kawy:) oj mała czarna, ma urok jak ja:);)

Gość karminowe serce
Romantyczny facet to skarb i rzadkosc:) A facet co kocha robic fotki, widoki oj moze wezmiesz poare fotek- czytaj mnoga, na te małe randke przy kawce, hmm ona juz sie raduje. zobacz jak malo do szczescia, bo szczesciem jestes TYY:)

lubie romantycznych facetów ale nigdy na takiego nie trafiłam...choć sama nie ejstem zbyt romantyczna,ale może to dlatego że nie zaznałam tego od bliskiej osoby a jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma...

nie nie to nie ja hm ale podobac sie chyba podobam no coz poprostu musze sie przemoc, zrobic ten maly krok, ktory moze okazac sie wielkim krokiem wiecie jak ja sie tego boje, to niesamowite...hm ale przeciez nie moze mi sie nic stac a robie rzeczy ktore sa bardziej niebezpieczne dla zdrowia i zycia i sie nie boje..paradoks..

czemu jestes zakrecony? bez przesady spokojnie to tylko sen, wszystko co sie dzieje na kafeterii to sen niestety

Gość karminowe serce
tak trzeba sie przemoc:)

a ludzie będa sie na mnie i na nią gapić i komentować i te usmieszki będą oj beda a ja nie bardzo mam na to ochote...oj ale bedzie...juz to sobie wyobrazam hmm

Gość karminowe serce
zaden sen, to jawa To zalezy od osobki, jaka pisze, a znasz ja i wiesz ze to co mowi to jest to co czuje:)

no moge ale chyba wtedy nie poznam samego siebie;) hm umowienie to jeszcze przełknę ale jak już się z nią spotkam to będzie jazda... ze tak sie wyraze...hmmm ja nie moge ja to tak przezywam takie rzeczy...:)

Gość karminowe serce
ludzie?:) ale tam bedzie kameralnie, polmrok, lampki, siweczki, jak wezmiemy, fotki i my i..mała czarna. co nas ludzie:) A zaraz spadnie snieg, powowzisz mnie na sankach?:) tak bedziesz biegła z nimi i z nią:) to marzenie kazdej zakochanej;) dostaniesz za to sniezką;)

Gość karminowe serce
Ona tez przezywa, ale tak bardzo pragnie, ze pragnienie zabija troche;) ten strach:) Hmm fajnie tak nie poznac siebie:)