Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biust AA

miseczka AA

Polecane posty

Gość biust AA
dzieki, za komentarze, i te pozytywne i te negatywne ;)

Gość biust AA
to ja jednak pozostane przy swoich ;p

Gość biustAA
mam 18 lat ;), ja tez oczywiscie juz wyberajac miedzy moim a tej kobiety to wole swoje :P

Gość biustAA
malae ale czy ty nosisz stanik push up? jesli tak to nie czujesz sie tak jakbys oszukiwala sama siebie no i chlopaka ktory powiedzmy, ze z toba jt a jeszcze nie widzalm twoich piersi bez stanika. bo wiaodmo ze push uppowieksza.. a chodzic bez stanika to przeciez niemozliwe, no bo jak?

Dziewczyny, odradzam nosznie push-up ow, bo to jest tak naprawde jedyna smieszna rzecz zwiazana z malym biustem. Sam biust, nawet zuplenie plaski jest ok i wielu factow, w tym i ja, lubi to bardziej od duzego. I nie noscie poprostu biustonosza w ogole jak nie chcecie, bo nie ma potrzeby. Wyglada to bardziej sexy .. ;) Jak nie bedziecie oszukiwac, kiedy zainteresuje sie wami facet, od poczatku bedzie widzial co macie, i nie bedzie zadnego zaskoczenia.

Gość biustAA
no tak elektryczny kocie, ale nie da sie nie nosic stanikow, uwierzmi, bo ja np mam malo takich bluzek zeby mozna je bylo nosic bez stanika..a w ogole s ajeszcze inne aspekty przynajmniej u mnie, jakos mi dzwnie bez stanika ;P trzeba dobrac dobry biustonosz, ktory nie bedzie wcale powiekszal..

Hehehe :) Mojej bylej dziewczynie tez tak sie wydawalo. Zawsze z nia mialem dyskusje ze nie musi nic nosic i ze wyglada sexy, a ona twierdzila ze \"przeciez nie moze tak chodzi bez niczego\" :) Nie ma to jak maly biust i bluzeczka lub sweterek z malym dekolcikiem, najlepiej takim trojkatnym ... Super sexy i przy tym bardzo gustowne .. ;) Gdybys miala balony, byloby kiepsko ...

Gość biustAA
haha widze z ciebie znawca jest ;):). no wam chlopakom zawsze sie inaczj wydaje niz nam, bo wy na to patrzycie itp, a my sie musimy z tym wszystkim dobrze czuc i tu chodzic bez stanika trudno.no i w ogole moim zdanem moj maly biust wcale tak dobrze nie wyglada bez stanika, czuje sie nieproporcjonalna ..

Gość kie ka
Też mam ten sam problem ;) Nosze push-up'y ,bez stanika wyjść nie wyjde bo do szkoły sobie nie wyobrażam tak pójść no i przełamać sie nie potrafie.Też mam 18 lat ,ale jakoś sie akceptuje choć bywają gorsze dni kiedy przez ten mój biust odechciewa sie wszystkiego;) Pozdrawiam

Gość biust AA
;), ja tez ne mam wikeszych kompleksow;).tylko jakos tak mi glupio jakby przed chlopakami,ze np jak ktorys sie mna zainteresuje to ja mam ciagle w glowie to, ze on mysli, ze mam wiekszy biust a tu takie piegi ;P ale co tam ;) dobrze, ze nie jestem sama ;)

Kiedys nosilam tylko mocno usztywniane staniczki, a teraz ze wszystkich powyjmowalam gabeczki i swietnie sie z tym czuje :) Nie wyobrazam sobie wyjscia gdzies bez staniczka, troche dziwnie bym sie czula... Co do malego biustu bez staniczka w samej bluzeczce, to u mnie kompletnie odpada, bo bez staniczka wyglada to tak, jakbym biustu nie miala :) A w staniczku chociaz cos widac ;) Nikogo nie oszukuje, bo to sa prawie miekkie staniczki a nawet gdybym nosila push upy to tylko i wylacznie moja sprawa by byla. Nie wyobrazam sobie, ze chlopak kiedys by mi powiedzial, ze go oszukuje.

A moj byly wrecz uwielbiam moj biust i sam chcial, zebym w jego towarzystwie chodzila bez stanika ;) Chyba faktycznie cos w tym jest, ze facetow to kreci ;)

Gość Max Pain
chyba pedofili kręcą małe cycki i ogolone na zero cipki

Gość kie ka
Max Pain - raczej nie ;)

Gość te na zdjęciu
są ohydne, tego się nie da w dłoń ująć do całowania...i wygląda smiesznie przy obcisłej bluzce...sorry.

Gość poza biutsem
w wersji mikro a biustem dużeym jest jeszcze średni, najlepszy i najpraktyczniejszy...B-C

Gość do AA
masz rozmiar zero czyli tak jakbys nie miała w ogóle biustu i nie pocieszaj sie bo ja cie nie bede pocieszał tylko powiem ze wiekszosc normalych facetów lubi biusty zaczynajace sie od miseczki B bo nie jestesmy pedofilami którzy perferuja malenki biuscik jak u rozwijajacej sie nastolatki ale moze jestes nastolatka to ci moze jeszcze co nieco urosnie

Gość biust AA
a ci co wola male biusty, to sa pedofilami tak?brawo za inteligencje i wysoko rozwinieta tolerancje.sa gusta i gusciki i to, ze np tobie sie nie podbaja male, nie oznacza, ze innemu chlopakowi tez nie beda sie podobaly. to jest tak jak z intelektem, jednej dziewczynie nie bedzie sie podobal taki chlopak jak ty bo ma ograniczoy horyzon myslowy, a dla innej bedziesz bogiem. ale dobrze, ze sa rowniez takie negatywne komentarze, bo rzecz jasna kazdy ma sowje zdanie, tylko niech moze je wyraza w nieco inny spsob, nie obrazajac przy tym innych dziekuje ;)

Gość biust AA
P.S. temat piersi jets odwieczna wojna, to forum mowi samo za siebie, ciagle pojawiaja sie tu tematy typu"mam maly biust".i niestety z tego nic nie wynika bo na zmiane w takich tematach pojawiaja sie komentarze zarowno te dobre jak i zle, wiec aby juz nie przynudzac, zakonczmy ten temat. pozdrawiam:):*

Gość kie ka
To ja też się już pożegnam :) Papa:*

A ja sie tak latwo nie dam zbyt :) Generalizowanie, ze faceci, ktorym podoba sie maly biust sa pedofilami to lekka przesada. To tak jakby napisac, ze wszystkie blondynki sa glupie, a kazdy mezczyzna chodzacy na silownie, ma malenki mozdzek.

Jestem starszym juz nieco facetem, pewnym swojej seksualnosci, zdecydowanie nie pedofilem, i bez problemow z erekcja :) Podobaja mi sie male biusty (srednie tez, duze juz troche mniej, chyba ze naprawde jedrne..) Mysle ze dzieciaki ktore musza sie ciagle potwierdzac jako mezczyzni, osobniki slabe psychicznie i podswiadomie niepewne swoich mozliwosci w seksie, i roznej masci perwersi bardziej potrzebuja tego symbolu kobiecosci jakim sa wielkie cyce :) Taka bardzo delikatna kraglas albo cycki pokazane na zdjeciu przez autorke to jest to .. ;)

Gość Max Pain
wiem,że chcecie się pocieszyć prawda jest taka,że krągłe,spore piersi to symbol seksu i kobiecości i nikt ani nic tego nie zmieni piegom precz;)

Gość ppppp
moze zacznioj brac tabletki anty.. mi z 86 cm urosl do 94...to duzo jest.pozatym mmale cycuszki sa super bo nie wygladaja wulgarnie a jak sie je ladnie wyeksponuje to sa super.pozatym na strosc nie bedziesz miala biustu do pasa:)

Gość xxxxxzzzzzzzzzqqqqqqqq
A ja cię pocieszę , bo większość panów mają też rozmiar AA ,w sęsie małego peniska.Pozdrowienia dla wszystkich.:):)

Gość Max Pain
kogo chcesz oszukać?małe cycuszki wyglądają fajnie u nastolatek,a wulgarne to są niektóre gęby,a nie piersi

Gość przepraszam ze to napisze ale
to mój 2 wpis... a wiec nie uwazam zeby taki biust byl OK, pzreciez nie chodzi o wrazenia wzrokowe, bo wyglada estetycznie ale o DOTYKANIE! przeciez facet musi czyc ze to jest biust!!! a nie tylko przejedzie sobie i jedyne co poczuje to sutki... chodzi o to zeby mogl go scisnac, "mietosic" , jak kobieta siedzi tylem, albo pozycja na pieska, to musi miec za co zlapac, a taki AA to co tam jest do zlapania??? ja mam B ale taki hmmm wypiety i gdy ide albo biegne to skacze w gore i dol i to jest wlsnie to i odradzam nosic push up przeciez to zenujace