Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biust AA

miseczka AA

Polecane posty

Gość real facet a ktos cie pytal
o rozmiar???

Gość biust AA
haha do"laska ale bredzisz" jesli nie zauwazylas/es sarkazmu to wybacz {cool}trzeba sie orientowac w temacie;)

Do laska ale bredzisz: Gratuluje inteligencji! A dla wiadomosci, to mimo ze mam maly biust bylam z facetem o naprawde duzych rozmiarach ;) I jak mi to moze wytlumaczysz?

Gość Max Pain
biedny real facet przestraszyl sie najbardziej naturalnego procesu jakim jest karmienie piersią koleś,jesteś zaburzony,lecz sie

Maksik, frustrato: - TYLKO KARMIENIE PIERSĄ wybierze każda rozsądna osoba, tak jak ja dla swojego ukochanego dziecka😍 Tylko mojej jeszcze-żonie nie chce się za bardzo😠

Gość Misiek45
Tak samo jak nie ma znaczenia wielkość męskiego przyrodzenia (oczywiście pomijając skrajne przypadki) tak samo nie ma znaczenia wilkość biustu Są różni faceci i różne gusta Np. ja wolę małe ale za to lubię czuć jak sutki reagują na moje pieszczoty Nie stresuj się i zaakceptuj tkie jakie są Na pewno znajdą amatora i będą uwielbiane Powodzenia

Gość malinka16720
hej mam 18 lat mam problem z piersiami .. moj rozmiar to 75 AA . w pierwszej klasie gimnazjum piersi mi urosły do tego rozmiaru i tak nagle juz sie zatrzymały nie rozna ... juz kilka lat oczekiwania na jakies zmiany mineło ale nadal nic ... Mam problemy z zakupem biustonoszy bluzek stroi kąpielowych ... jest to strasznie meczace .. Nienawidzę swoich piesi bo ich praktycznie nie mam tylko tyle ze to cos odstaje ... nawet staniki pushup sa mi za duze ... Moj chłopak je niby akceptuje ale czasami mowi iz mogłyby byc troszke wieksze... Fakt faktem nie ma za co chwycić .... Moje piersi sa moim jedynym kompeksem ... chciała bym aby były wieksze chociaz do tego rozmiaru aby miseczka A była mi dobra bez zadnych pushupów .... Od roku biore tabletki Anty myslałam ze chociaz cos ruszy ale brak rezultatów ... masaże tez nie pomagaja.... Co ja mam zrobic..?? Dlaczego one nie rosna ??

Gość blondboard
Tyłek jest ważny, tylko sobie nie ugniataj zabardzo piersi tymi push upami, ważna jest jędrność i pełność, co z tego że ktoś ma duże cycki jk są obwisłe i workowate. ciesz się z tego co masz, i nie myśl że wszyscy faceci lubią sylikony.

Gość ona3334
malinka16720 zmień stanik na 65A