Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAlatanka

rozbieram sie i....

Polecane posty

Gość MAlatanka

Widze w lustrze ochydne ciało , Moj byly chlopak mowil mi zwe mam piekne cialo , piekne piersi , plaski brzuch , rewelacyjne nogi i bardzo zgrabny tylek , czasem nad jeziorem widze ja ide to jakis chlopak powie ze ale cialo , ale ja nie potrafie swojego ciala zaakceptowac... dlaczego tak sie dzieje?

Gość przytulka
ja tez tak mam,ale ja mam ed

Gość daj se spokoj
niedobrze mi sie robi od takich durnych topikow czego oczekujesz?? ze powiemy ci, ze jestes zajebista bo nam nigdy nikt tak nie powiedzial, po chuja to piszesz co kogo to obchodzi. jakiej ty w ogole odpowiedzi oczekujesz:o lecz kompleksy gdzie indziej i nie zasmiecaj forum

bo jesteś jedną z tych pojebanych lasek, które sie naoglądają gazet i siebie nie akceptują!! A z tego co piszesz to sie podobasz-pozwalaj oceniać siebie innym i uwierz w to!! \" Nie jestem tym kogo we mnie widzisz, ale patrz tak dalej a sie nim stanę\" -PIEKNE SŁOWA -aż musiałem krzyknąć :-)

Gość tak jesteś zajebista
właśnie pierdło mi się :(

Gość dzieje się tak
bo jakbyś poszła nie tylko do Lasek, ale i gdzie indziej, to może co innego by powiedzieli, bo co innego widzieć, a nie widziec ruro jedna

Gość twój BYŁY mówi Ci że masz
piękne ciało, ale z Tobą nie chce być. CIEKAWE....

Jak czytam takie wpisy albo słyszę takie słowa, wypowiadane przez dziewczyny to ogarnia mnie pusty śmiech. Tak chłopak cie pragnie, mówi ci jaką masz super figurę, gdy jesteś w kostiumie to zauważasz jak faceci patrza na ciebie z zachwytem i komentują twoje ciało, ale ty i tak wiesz, że jestes brzydka i okropna. Każda jedna wtedy oczekuje, że posypią się następne pochlebstwa. Jakie to puste, próżne. Wszystkich dookoła masz za naiwniaków? Kiedys moja kolezanka wygadywała przy mnie takie brednie. Powiedziałam jej, że ma rację - ma mały biust, obwisły brzuch, wielką dupe i okropny cellulitis. Nie rzucała przy mnie więcej takich tekstów, szukała innych nawinych. Owszem są dziewczyny, które mimo tego, że wyglądają rewelacyjnie ciągle widzą się inaczej. To anorektyczki (wczesne) czy bullimiczki. Ale to jest choroba o podłozu psychicznym i dziewczyna z takimi kompleksami na pewno nie pokazałaby się w stroju kąpielowym publicznie. Skończ z takimi tekstami, bo chłopak zacznie wkońcu widzieć w tobie to wszystko co mu opisujesz a otoczeniu się to znudzi.

Gość PSSSSSSSSSS
jestes piekna , uwierz w to , kazda kobieta ma w sobie cos pieknego , tylko musi to dostrzec , a jak ty w koncu siebie zaakceptujesz to wszyscy cie zaakceptuja...Czy jakos tak ;)

Gość MAlatanka
No wiem że tak nie mozecie nic powiedzieć, nie chciałam tylko jakiś pocieszeń tylko jakiegoś wyjaśnienia, moze pomocy, może też ktoś tak miał? Dobrze to zamieszczę mojąfotkę a wy powidzcie szczerze, proszę. http://www.wrzuta.pl/obraz/wdHWu5lu5Y/kopia_ja1yx2

Gość przytulka
dobry link dalas>??

Gość piekny
ta fotka krazy po forum o2-"swobodniejsze podejscie" sciemniaczu

Gość MAlatanka
to jest moja fotka, a na tlenie też kiedyś ją zamieszczałam i co z tego. Napewno tam nie krąży bo tylko raz ją zamieściłam i to dość dawno. I nie po to tu piszę żebyś pisał gdzie jeszcze była moja fotka. Po prostu proszę o komentarz.

Gość ta fotka wszędzie w necie jest
pare razy ja na czacie dostalem, poza tym na bidet.pl tez krąży i na o2.!!!!!!!!!!!! PROWOKACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!