Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sadzicie napiszcie prosze

ciąza??

Polecane posty

czesc. mam takie pytanie bo sie troche martwie. mam 19 lat i nigdy nie mialam pelnego stosunku seksualnego z moim chlopakiem gdyz postanowilismy poczekac z tym do slubu. ostatni okres zaczal mi sie 24 sierpnia. moj zwykly cykl trwa 26-28 dni. 17 wrzesnia (a wiec w 23 dniu cyklu) moj chlopak zostal u mnie na noc. wypilismy troche wina i on namowil mnie bym mu zrobila dobrze ręką. miał wytrysk ale sperma poszla glownie na koldre,jego no i moja reke. po tym on poszedl do lazienki i ja wrocil odsunelismy te 'brudna; koldre i zasnelismy przytuleni do siebie. po 2 godzinach obudzilismy i on zaczal piescic mnie swoja reka. no i to by bylo na tyle.. i do tej pory nie mam okresu.. 7 dni po tym zdarzeniu przez 2 dni mialam brazowy sluz i sie juz cieszylam ze to okres ale nie bylo go.. dokladnie po 14 dniach zrobilam test ciazowy, ale bylo to wieczorem nie rano- i wyszedl negatywny.. czyli od ponad 2 tyg spoznia mi sie okres czy jest mozliwe jakims cudem ze jego plemniki przedostaly sie do mojej pochwy?! i doszlo do zaplodnienia..? prosze napiszcie..

właśnie też zawsze się tego boję .... Podobno może dojść do zapłodnienia. Ja jutro idę właśnie po postinor

No właśnie ja też miewam tak ze nie mam okresu przez miesiąc ....Ale postinor zażyłam ponad rok temu ....

Czesc. Nie masz powodu do paniki. Przy Twoim 26-28 dniowym cylku nie jest możliwe żebyś zaszła w ciążę w 23 dniu. Spokojnie :) Daj znać co i jak. Pozdro.

jakie to pytanie? kurcze ja sie denerwuje pierwszy moj kontakt ze sperma i od razu takie cos.. przepraszam ze pytam ale co to wlasciwie jest postinor?? trzeba na to recepte od gin..?

Hmm... Piszesz że masz 21 lat, a widać że jeszcze mało wiesz odnosnie sexu i tych spraw. Powinnaś najpierw sobie poczytać info o tym, a później doiero \"coś robić\" z chłopakiem. Nie rozumiem jak można \"coś robić z chłopakiem\" nic nie widząc o sprawach sexu. Zycze miłej lektury i wtedy będziesz spokojna, a nie spanikowana :P

Gość e tam....
nie masz sie czym martwic ;) okres czasem sie zdarza ze sie spoznia albo np. go nie ma ;) ja mam tak czesto pod wpływem stresu, czy tez sportu ;) na prawde musialabys miec ogromnego pecha ale w to watpie :) glowa do gory ale jak masz jakies watpliowsci idz do lekarza on Ci na pewno pomoze :)

Gość autorka topiku12
bylam caly ten tydzien w szpitalu (wczoraj wyszlam) bo zrobila mi sie cysta w zatoce szczekowej no i przed operacja robiono mi badanie krwi i moczu. czy w nich by wyszlo gdybym byla w ciazy??

Gość zośka18
a gdy ma się cykle 31-37 dniowe to kiedy mogą być dni płodne? czy raczej niemożna obliczyć:(

Gość malinka177
zajść możesz zawsze w ciąże nie patrząc na dni płodne i nie płode to natura ustala,a nie lekarze,ani żadne kalendarzyki,musicie bardziej uważac,a ty kochana zrób sobie poprostu test ciązowy,miesiaczka może ci się również spóźniaz z powudu stresu

Gość autorka topiku12
test wyszedl negatywny 14 dni po 'stosunku' tylko ze byl robiony wieczorem. to co wynik dalej niepewny?

Gość Beybeee
jesli w dniu spodziewanej mies to jest pewny