Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cristalll

Nienawidzę kobiet, które wdzięczą się do obcych facetów!

Polecane posty

Gość to ma byc funny
a lubiliście Crystel z dynastii?

Gość cristalll
Mam przystojnego męża i widzę, ze często bywa koietowany przez nieznajome. Są to kelnerki, ekspedientki, a czasami zwykłe dziewczyny z ulicy... Nie wiem jak tak można, ja nigdy nie posunęłabym się do flirtu z facetem, który nosi obraczkę... Miałyście może jakieś sytuacjie zwiazane z kokietowaniem waszych facetow przez inne?

Gość PCT
dlaczego nienawidzisz?? moze dlatego ze jakas podrywa twojego faceta a ty jestes niezlym pasztetem i sie boisz ze ci go odbije??? :p zalosna jestes :o

Gość cristalll
Wyobraz sobie, że nie mam najmniejszych powodów do kompleksów, bo dla mojego mężczyzny i tak jestem najpiękniejsza...

Gość cristalll
Poza tym mój mąż nie ugania się za spódniczkami i takie zaloty bardziej go peszą niż podniecają.

A ja tam się z nich śmieję.Jak widzę jego minę i ten uśmiech w oku\"Co ona robi,przecież to TY jesteś moja\"--wiem wszystko.

Gość PCT
ale naiwne jestescie :D:D

Gość spokojnie to tylko awaria
Ja się z takich nie śmieję.Nie należy lekceważyć przeciwnika.Facet to tylko facet a pańskie oko konia tuczy(tzn.mój baczny wzrok czuwa)

Gość tym razem nie podam mojego nik
Pracuje w pewnej instytucj ( jestem tam na stazu ) ze zrozumialych wzgledow nie podam czym ona sie zajmuje bo jest bardzo specyficzna. Pracuje tam taka wredna baba ze szok w trampkach. Ma meza i dziecko ale wdzieczy sie do kazdego napotkanego faceta. Kokietuje ich i uwodzi. Owszem z buzi ladna ale figura brrrrrrr. Nogi jak dwa bale niezgrabna ale mysli ze jest miss swiata. Kolezanka plakala mi na ramieniu jak odbijala jej meza. Probowala sie wziasc za mojego meza ale grzecznie je powiedzial zeby spier....... Teraz ta suka msci sie na mnie daje mi full roboty ba malo tego powiedziala mi jak bylysmy same w pokoju " Ja i tak go zalicze" rozumiecie to??????? Nie moge jej odpyskowac bo mnie wywala a zalezy mi zeby tam na stale pracowac. Ta suka zmierza do wszystkiego na oslep i bez opamietania. Jakby nie dosc bylo tego probowala uwiesc ( zreszta skutecznie) pewnego faceta. Udalo jej sie to ale kolo po kilku tygodniach odzyskal rozum i wycofal sie z tego bardzo grzecznie i kulturalnie. Wtedy ta kurwa bo inaczej juz jej nazwac nie mozna zaczela dzwonic do Niego do domu i do jego zony. Pieprzyla glupoty ze ona go i tak zdobedzie wyzywala te dziewczyne od najgorszych. Dziewczyna poronila ( byla wtedy w ciazy) :( Co na to powiecie???

Gość z drugiej strony
żona mojego faceta też pewnie my sli, że jest dla niego najpiękniejsza, natomiast to ja słyszę to z jego ust. Nie ma wiernych facetów, tu w 100% sprawdza się przysłowie, że okazja czyni złodzieja

Gość strasznie dziwna historia
to co ta kobieta ma takiego w sobie że jednak udaje jej sie zdobyć tych mężczyzn.... bo z tego co piszesz, to tak jest... a poza tym to trochę załosne tak sie zachowywać jak ona wiec tez trudno mi w tą historię uwierzyc...

tak jest to zalosne co ma wybacz za dosadne okreslenie nie jest to zazdrosc ale daje dupy kazdemu a ma 35 lat. Tak trudno uwierzyc ale to prawda nie chcesz to nie wierz przeciez nie bede Cie przekonywac na sile :( Napisalam ze ma ladna buzie i nic poza tym. Jest zaklamana falszywa i nieszczera. Faceci daja sie nabierac na jej slodkie minki i nie rozumiem tego :( Uprzedze nie nie jestem zazdrosna Nie jestem na pewno tak ladna z buzi jak ona ale przeciwnie do niej mam troszke oleju w glowie

Gość anka_wawa.....
ona tez ma olej skoro wyrywa sobie co drugiego faceta nie bedac przy tym pieknoscia :p

Gość strasznie dziwna historia
a czy ona znana jest z tego co robi? bo jeśli tak, to dlaczego ci wszystcy faceci kupują taki zużyty towar???

Gość wstydzę się podać nicka
pewnie się wdzięczy do tych facetów..mam rację? mizdrzy się i świergoli do nich?

no znana z tego nie jest ale ona doslownie rzuca sie na kazdego napotkanego faceta szczegolnie ma slabosc do mundurow. Grrrrrrr codziennie na te zmije patrze w pracy i jutro znow mnie to czeka :(. A faceci nie znaja jej od tej strony pocieszajacy moze byc fakt ze predzej czy pozniej przegladaja w koncu na oczy :( niestety najczesciej jest wtedy za pozno. Poza tym za mojego znajomego tez probowala sie brac. Kiedys mi opowiadal zupelnie przypadkowo to wyszlo w rozmowie

wstydze sie podac nika^^^^^^^^ dokladnie tak anka wawa ^^^^^^^^^^ czytaj prosze uwaznie ma baaaaardzo ladna buzie to jej figura pozostawia wiele do zyczenia

Gość ja uwodze cudzych mezow
kocham to robic mnie to podnieca, faceti ktorzy maja zonki zapraszam

Gość cristalll
Czemu kobieta kobiecie wilkiem? Nie mozesz łajdaczko wziać się za singla? Widocznie lubisz rozbijać związki? Takim jak ty dziękujemy.

cristalll to podsw nie daj sie sprowokowac :)

Gość spokojnie to tylko awaria
Nie ważna figura ani ładna buzia,trzeba mieć COŚ...innego niż żona:)