Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaa

ZA CHUDA? ZA GRUBA? CO GORSZE?!

Polecane posty

Gość karolinatejeraa
co takiego????ty jestes chuda? chyba cie porąbalo dziewczyno!! to ty nie widzialas chudej.. masz brzuszek i uda pulchne..ogólnie zgrabna ale nie przyszłoby mi na mysl zes jest chuda.. sorki a niemasz zdjecia jakiegos gdzie widac ja kstoisz twe nogi chociaz?łatwiej by bylo obiektywnie ocenić:):)

Gość tez mysle ze ona przesadza
gdzieś ona jest za chuda? dziewczyna sliczna i zgrabna jedny słowem!!!!!!!!!!! a masz faceta gosienieczka??to wazne bardzo ..odpowiedz!!!

Gość gosia gdzie jesteś

Gość gosienieczka
zobaczcie moje ręce! jak patyki :(

Gość gosia gdzie jesteś
jezu nie wierze!!taka mloda i masz meza ?co ty gadasz ?wpadłaś czy co?dzieci tez masz??? sliczne nogi i bardz ozgrabne.. mam pytanko::co uwazasz w swoim ciele za najchudsze?? bo chyba nie nogi.. przeciez nogi masz bym powiedziala nawet dosyc pulchne :)

Gość gosia gdzie jesteś
gosia rece masz normalne.. widzialas może naszą miss polski marzenke? ona chudsza niz ty i wyższa przeciez a wszyscy mówią ze super szczupla i zgrabna..wiec o co chodzi gocha??zgrabna jestes ale nie chuda.. i mowie to jako osoba gruba niestety wiec nie dlatego ze sama jestem szkieletor..:)

Gość gosienieczka
nie wpadłam :) tak z miłosci :) ale dopiero jestem mężatką od 3 tyg :) a najchudsze mam chyba ręce... Najgorzej że jak stane bokiem to normalnie brzuch styka mi sie z plecami! :( A jak kupuje spodnie, to wszystkie są na mnie za duze :(

Gość gosienieczka
i kazdy jak mnie zobaczy to mysli ze mam anoreksje :(

Gość gosia gdzie jesteś
GRATULACJE :):) NO NO ..Z MIŁOSCI ?TAK MOŻNA ??:)POWIEM CI COS NA POCIESZENIE l:) JAK BEDZIESZ W CIAZY TO PRZYTYJESZ OD RAZU:)ZOBACZYSZ:):)JESLI CI PRZESZKADZA TA WAGA:)

Gość gdzie ty jesteś w tym kostiumi
e, bo nie widać

Gość gosienieczka
dzięki :) jednak ja w to wątpię :( mam wrazenie że zgnije jako suchy wiór :( mam siostre cioteczną, która ma 45 lat i jest tez taka chuda... pewnie mam to po niej

Gość dfdsfdsfd
PRZECIEZ ..ty nie wyglądasz na anorektyczke..dziewczyno!! kto ci tak mówi?? a tój mąz co ci mówi ?jemu sie podoba twa figura?czy tez tam mówi zes chuda jest?

Gość gosienieczka
w kostiumie na poczatku str

Gość hehehheee
w życiu nie uwierzę, ze ktoś kto ma 165cm wzrostu i waży 60kg ma w udzie tylko 47 cm, no chyba, ze zmierzył na środku, a nie w najgrubszym miejscu

Gość gosienieczka
nie mąż nie mówi, bo co ma mówic? :) ale zawsze jak jestem w autobusie czy gdziekolwiek to widze jak sie ludzie patrzą. Albo jak znajomi mnie pytają: "anka ty cos jesz w ogole?"

Gość dfdsfdsfd
gocha ale nogi masz przesliczne i przezgrabne .. nie chude napewno..ja mam chudsze niz ty:) a waze 60 kg 168 cm wzrostu:) ale reszta grubsza u mnie :(

Gość wyglądasz na mniej kilogramów
niż ważysz:) poważnie może dlatego wszyscy Twoi bliscy martwią się o Ciebie? naprawdę, dałabym Ci nie więcej jak 47-48 kg wiedząc ile masz wzrostu:)

Gość gosienieczka
boże ja nie znam chudszej osoby ode mnie :( a jak znałam, to te osoby przytyły i są ok

Gość gosienieczka
no ja waze 46kg wiec chyba wygladam na tyle

Gość kilowatkaaaa
droga aniu :)bo tak masz na imie a nie gosia :):) ja mam brzuch jak dynia i jestem tłusta w porównaniu do ciebie a raczej 2 razy grubsza a kolezanki mówią t osamo::"magda ty jesz cos w ogóle"?smiec mi sie chce czemu?ale dlatego ze są przy kosci chyba:):)bo przeciez ja chuda niie jestem a raczxej przy tuszy:)wiec takimi bzdurami sie nie przejmuj..

a to nie Ty jesteś autorką topiku?

to było pytanie do dziewczyny ze zdjęć:)

Gość gosienieczka
e mam na imie ania, ale wypowiadalam sie na innym forum pod tym imieniem i tak zostalo :)

Gość kilowatkaaaa
pomylilas sie to bylo pytanie do autorki wątka a dziewczyna ze zdjec to inna..

Gość gosienieczka
wiecie, ludzie to nie do konca mi przeszkadzają, ale najgorzej mi przykro, kiedy ide kupic cos do ubrania :( np. podobaja mi sie takie swetry wiązane w pasie. Ale jak załoze taki to wygladam ohydnie... powaznie, nie wyolbrzymiam. Albo spodnie... to jest moja zmora... jak dobre nogawki to za luźne w pasie :(