Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z obawą

w poniedzialek umówię się z dziewczyną na kawę

Polecane posty

Gość zakochana olka
to ty olek;)? hehe

Gość facet z obawą
Tak olu to ja:) aka Kilinando , aka oppenheimer

Gość zakochana olka
heheheh

Gość Kilinando
no heh oboje sie musimy zmobilizowac do ofensyfy hyhy. tak sobie ostatnio pomyślałem "fortuna sprzyja odważnym" przypomniał mi się film "Alexander" i w tej maxymie cóż warto próbować.

Gość łączenie tematów
juz za poltora godziny 18:36 olek kilinando bede probowal sie z dziewczyna umowic na kawke... jej zaczynam sie lekko denerwowac, pewnie mi odmowi ale przynajmniej bede probowal. Dodam ze denerwuje nie dla tego ze sie boje tylko ze obawiam sie ze odmowi a moje mrzonki o niej zostana pogrzebane. 18:52 olek kilinando one jest przesliczna.... 18:56 Ishtaar A skąd wiesz, że akurat Ci odmówi? Ja w każdym razie trzymam za Ciebie kciuki!!! Powodzenia. AAAAAA...no i napisz oczywiście "po" jak było i czy się udało Tea Who You Yeah Bunny

Gość olek kilinando
zostalo pol godziny, tak zobaczymy, kumple sie beda smiali zz naszego stowarzyszenia ale kij z tym

Gość zakochana olka
no Olek pisz pisz jak juz bedziesz:) trzymam za Ciebie kciuki baaardzo mocno!

Gość olek -kilinando
i juz po zebraniu hm zostałem spławiony :( :( :( nie chciała...

Gość olek -kilinando
coz najpierw poprosilem, odmowila , wymowila sie brakiem czasu potem to samo ze ma duzo rzeczy na glowie i takie tam i kiedy spytalem wprost czy to taki delikatny sposob by mnie splawic to potwierdzila duh to bardzo deprymujące

Gość olek -kilinando
no i do tego irytujące bo wiem ze kiedy indziej tez nie bedzie chciala bo kiedy spytalem ka kiedy indziej kiedy mozesz , powiedziala ze nie, nie bedzie mogla. wrr :/

Gość olek -kilinando
po spotkaniu klubu cala grupo poszla do baru na piwo mi sie odechcialo i sie urwalem :( ech i tak pewnie nie zauwazy nikt a na pewno ona nie zauwazy.

Gość olek kilinando
slucham sobie na ukojenie Dimmu Borgir Kings of Carnival creation... Glance into the blackness hidden beneath your surface And enjoy the suffering, sanity drained in disrespect With such bedevilled faith in good, subsequently trusting evil Next step for mankind will be the last seasons in sin

Gość sledczy.
przegrales zycie, idz sie powies, i w ogole smierdzisz nietoperzem 🖐️

Gość zakochana olka
no trudno. napij sie piwa, nie sluchaj smutnej muzyki. idz gdzies z kumplami i bedzie lepiej. u mnie tez kiepsko jesl cie to pcoieszy. dalam sobie siana z tym moim zajetym.

Gość olek-kilinando
ano, piwko chyba dobra bedzie rzecz. No bo jak zwykle mam pecha ale mowilem to juz. Przynajmniej probowalem Olu. Glupio ze juz sobie roiłem w głowie coś. Hehe gdzie ja teraz znajde inną Aleksandrę. ^_^