Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednajedynaina...zawsze

portale randkowe

Polecane posty

Gość jednajedynaina...zawsze

Moj chłopak zaręcza się że mnie kocha. Jednak posiada swoje konto na jednym z portali randkowych. Co mam o tym myśleć ? Czy wy też spotkałyście się z takim przypadkiem ? Jak mu ufać ?

ciężka sprawa :o bo osobiście ja jak i mój Luby nie mamy żadnych swych profili na żadnych portalach randkowych bo po cholerę jak znajomych mamy i siebie też :) Mojej kumpeli facet kiedyś mial portal na iLove ale miał zaznaczone że jest w stałym związku ale czy nadal je ma to nie wiem :o bo ona robiła mu z tego powodu awantury Jakby trafiło to na mnie i jeśli on nie chciałby go zlikwidować to sama bym swoje założyła :P bo co jemu wolno a mi nie :D a poważnie mówiąc to bym pogadała z mym facetem bo to oznacza że w związku jest coś nie tak :o

Gość banalnie proste
nie ufać

Gość te portale randkowe
to rozbić o kant dupy, szukalem tam milosci i ...oczywiscie nie znalazlem, miec taki profil to tak samo jak go nie miec..tylko wstyd troche jak ktos zobaczy wiec pokasowalem

Gość onka222
zgadzam sie te portale to jak dla mnie sztucznizna i szukanie na sile milosci moze dobre dla desperatow po 40-tce sorki to tylko moje skromne zdanie

mój miał i ma.jak mu o tym powiedziałam, rozstała się ze mną.podał iny powód, szkoda,że do końca go nie rozumiem.na pewno bym tego nie lekeeważyła

Gość Porozmawiaj z nim ...
na ten temat ... jak on uwaza, że ty tez możesz załozyć sobie portal randkowy ? Przeciez macie takie same prawa. PS To swoja drogą chyba jakis smarkacz, ktory mówi kocham, ale tak na prawdę nie wieco to znaczy kochać

Gość zxzxzxzxzxz
przerobiłam to i wiesz jak sie skonczyło? niezapowiedziana przyjechałam do niego do domu, a on pieprzył sie z laska wlasnie nowo poznana w internecie. wnioski wyciagnij sama