Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfdfdfddfdfdfdfdf

mam w łydkach tylko 33 cm w najszerszym miejscuzałamać sie idzie jakie chude

Polecane posty

Gość dziewojka a ile ty masz latek
jesli wolno spytać..?? ładne nogi i takie jakby wysportowane ale czy nei sądzisz ze zbyt szczuple masz faktycznie łydki..bo uda ładne i zdrowo wyglądające:)

20 latek mam. wiesz nogi jak nogi. jakos nigdy nie specjalnie nie dbalam wiec takie chyba juz bede miec :) nie przeszkadza mi to nawet :D

Gość ale śmieszny topik
ja mam w udzie 49cm w najgrubszym miejscu, na środku 42cm i 33cm nad kolanem, w łydce 33cm - wzrost 169cm i sorry, ale wcale nie uważam, że to jest mało nawet wolałabym mniej dziewczyny, przestańcie się osmieszać no chyba, że autorka topiku ma 180cm wzrostu to co innego:)

Gość tiaaaaaaaaaa
166cm, 53kg w lydce 31, nad kostkami 18 a w udzie 49 niby akurat ale jak na nie patrze to wydaja mi sie grube:(nawet bardzo:( po srodku uda mam 43 czyli ogolnie mam niezgrabne nogi, takie klocki

Gość Natala0507
Ustyna ma całkowitą rację... Przejmowanie się łydkami, a to jeszcze takimi w sam raz, oznacza tylko jedno: że nie masz już na co w Swoim ciele narzekać, to sobie ubzdurałaś, że masz łydki nie takie jak trzeba...;/ Ja mam w łydkach też 33 cm i nie uważam wcale iż są za chude, a już tymbardziej za gróbe... Mierze 170cm, waże 62kg... W sumie to nie narzekam, bo jak ktoś jest wartościowy to na wygląd uwagi nie zwraca... A czytając uwagie niektórych z was, to sie zastanawiam, jaka ja jestem gróbaaa w waszych oczach... Skoro dla 33 cm to dużo... ;/ Hehe Dziewczyny nie przejmujcie sie takimi błachostkami!!! Jest tyle pięknych rzeczy na tym świecie... A Wy sie dołujecie z takiego czegoś... Przecież nie macie 140cm wzrostu i nie ważycie 200kg !!! :D:D:D Na prawde nie ma sie czym przejmować... Ja mam kąpleks brzuszka:D Heh nie pogodziłam sie z tym że mam 80cm w talii... Ale nie płacze z tego powodu i sie nie załamuje... Tylko robie coś by było mniej ;] A Wam to radze na te niby "chude łydki" Dużo chodzić to sie mięśnie wyrobią :] Pozdrowionka Laski :*

Gość pablooooo
33 w łydkach to za malo..naprawde,,

Gość Natala0507
Heh to ile jest w sm raz??? Bo ja nigdy na to uwagi nie zwracałam... nie odchudzamłam sie ani nie odchudzam... Dużo trenuje, moje nogi to same mięśnie praktycznie... A mam 33cm w łydkach... i to nie jest mało ani dużo... ;/ Dla mnie w sam raz... :D:D:D hehe

Gość To chyba jakis zart
dziewoja, wg mnie masz za grube uda do lydek, wiec mozesz albo schudnac w udach albo przytyc w lydkach- ale to drugie to raczej niemozliwe, na tym zdjeciu oczywiscie

Gość To chyba jakis zart
nic nie musisz, po o tak jest dobrze, ale nie uwazam ze masz za grube lydki, a za chude do ud

Gość sorry Natala 507 ale Twoje
życie w błogiej nieświadomości jest nieco zgubne i wkurzające dziewczyno, może i jesteś fajna i beztroska, ale jak widzę takie byki jakie Ty sadzisz... to krew mnie zalewa:O popracuj nad ortografią, proszę:)

Gość a to dobre hahhaa
natala pewno ma jeszcze naście latek:)albo dysleksje:)

Gość do Dziewoja
oj zdrowe masz udziska, takie dobrze odżywione:D

Gość chyba cie jebło
hahahhaha