Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pandeczka

Mogliby odświeżyć Kafeterię i ....

Polecane posty

zrobić lepsza wyszukiwarkę, która wyszukuje konkretny ciąg słow, każdy użytkownik miałby swoje konto gdzie by mu sie zapisywały jego teamty oraz teamty w których sie wypowiadał....

ma ktos jeszcze jakies pomysly?? moim zdaniem to co przedstawiłam jest dobre bo mozan w ten sposob uniknąć dublowania teamtów bo większosc osob woli napsiac taki temat od nowa niz szukac w takiej stercie teamtrow za pomoca nie za dobrej wyszukiwarki. ;-)

Gość grzybnia
Nie może :D:D:D:D Ma bana :D:D:D:D

chujnie grzybnie i iinne pizdniki macie pomysly na usprawnienie kafeterii???? co wam sie tu nie podoba czy moze podba sie wszystko???

Temat klepany, walcowany ale administrator ma za nic to. Krótko mówiąc - ma to w dupie - pozdrawiam go 🖐️

Gość grzybnia
Widzisz Panda ? Top ma 35494416974*9 propozycji, że czego wprowadzono w życie jedną: zmienione tło.

Ja proponuję jeszcze by było podane ile osób jest aktualnie na kafe:tych z czarnym nickiem i oddzielnie na pomarańczowo.Zawsze byłam ciekawa ile osób tu jest.

Gość Amant Wszech Czasów kopia Odbi
Zlikwidować inne działy,a zostawić tylko Ogólne !!!!

Naprawdę myślisz,że jest nas tu tylko 15 osób,nawet z tymi na pomaranczowo?Coś niebardzo w to wierzę:-D

Gość Amant Wszech Czasów kopia Odbi
kopuluje z własnym nickiem :classic_cool:

Hehe... w gugle wyskakuje. Ale nie wszystko :D A poza tym to sie troche bardziej trzeba postarac niz zwykle wklepanie w wyszukiwarce... No i jeszcze kiedys byl pomysl, zeby po IP wyszukiwac... Tez niech sie ktos postara, jak chce poznac moje pozostale czarne nicki :P