Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Striptease

Do facetów...

Polecane posty

Gość Striptease

Każda kobieta pragnie dbać o swojego mężczyzne. Ja swojemu postawnowiłam zrobić takak niespodzianke na urodziny. Kupuje dla niego specjalne kremy do twarzy bo ma takie malutkie zamrszczki, w te noc chce zorbic koleacje przy świecach potem udekorowac pokoj płatkami róż i świeczkami przebrać się w seksowną koszulke jak ta: http://www.allegro.pl/item131932061_koszulka_carmen_tak_duzo_za_tak_niewiele_wys_3zl.html po czym mu zatanczyc i zorbić streaptese potem zorbic mu masaz olejkami eterycznymi po czym spelnbic jego wszystkie do spelnienia przeze mnie zachcianki erotyczne a na cipuni zoribc sobie wielki torcik z bitej smietani a pomiedzy wargunie wsadzic swieczkę zeby ja sobi zdmuchanc a torcik zlizal?????.... PYTANIE: Bylibyście zadowoleni z takiego prezentu????

Gość Striptease
eeeeeeeee to wtedy nie bylby taki oryginalny pomysl

Gość gruby bolo.
Ja bym wolal zebys mi zrobila golonke w piwie a nie takie bzdury

Gość Striptease
juz mowilam ze zorbie ekstra kolacje...golonka tez moze byc ;-)

Gość gruby bolo.
Po golonce to zawsze ide spac , za ta kase na ta koszulke to kup mu lepiej piwa .

Gość Striptease
wiedzialam ze na was moge liczyc.....licze na szczere wypowiedzi a nie wypowiedzi wapniakow kotrzy za napoj bogow uwazaj piwo!!!!!Bebny to macie chyba wieksze niz mózgi

Gość gruby bolo.
A Janeczka to juz nie pije ????

Gość Striptease
napoj wapniakow chyba

Gość Amant W. Czasów k.Odbitkowa
Odpuść sobie kremiki,świece ,płatki-to na nas nie działa !!! Seksowna koszula -SUPER !!! :D:D

Gość gruby bolo.
Mnie striptiz nie podnieca , co moze byc podniecajacego w golej babie :O , co innego pieczona goloneczka z piwem - rozkosz podniebienia , az sie oblizuje :P

Gość potwierdzam
dobrze gadasz Stripteaze, teodor ma 50 lat i nosi przede sobą wieelki bęben, tylko w niego walić:p:D wapniak myślący tylko o piwie:p

Te płatki to fakt, przegięcie trochę. Może firanki z żorżety, czy innego podobnego badziewia ? Będzie taki klimat orientalny :D:D:D Jak w haremie :D

Gość Striptease
to chyba tylko na was!!!! a playboye to ogladacie....

streptease nie denerwuj się, zmarszczki będziesz miała :D taką brzydką bruzdę na czole między oczami :P

bezedura!!!! ja nie oglądam playboyów :-0 za to lubie oglądać ,,podróże kulinarne Roberta Makłowicza\'\' :classic_cool:

Gość Striptease
wiecej facetow nie ma na tym forum tylko same kapustniki????

Gość gruby bolo.
co z tego ze bedzie w ubraniu jak potem sie rozbierze i bedzie gola , jak widze gole baby to potem zawsze trace apetyt a one jeszcze seksu chca , po nim zawsze mam mdlosci :(

Niespodzianke to byś mu zrobiła , jakby podczas streapizu okazało się ze masz penisa , a tak...coż to za niespodzianka. Musisz to zdecydowanie jeszcze przemyśleć.

Gość Striptease
to widze ze nie ma z kim tu rozmawiac. bo kazdy normalny facet jak by mu babka zatanczyla i pokazala sie w seksi bieliznie i spelnila by jego pragnienia to............wydaje mi sie bardzo by sie ucieszyl

Gość potwierdzam
same wapniaki Striptease...no i pryszczaci onaniści:p 🖐️ a teodor jest ich bossem (wiekowym) 🖐️

Gość Striptease
eheh wlasnie, masz racje. Onanizujcie siiiiiie dalej