Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Robocop

Złamanie , operacja , rehabilitacja

Polecane posty

Gość gość
Warto rozejrzeć się za sprawdzonym miejscem, w którym pracują doświadczeni rehabilitanci. Lepiej nie ryzykować niewyleczenia kontuzji. Jeżeli jesteście z Krakowa lub okolic to mogę wam polecić www.reha-kfz.pl Tam wyleczyłam się po tym jak złamałam nogę na nartach.

Gość optiderma
Dobry rehabilitant to połowa sukcesu rehabilitacji. Ja chodzę w Krakowie prywtanie do gabinetu na Piwnej G&R i po zabiegach czuję znaczną poprawę. Ból mija i jak na razie na szczęście nie wraca.

Gość gość
Zgadzam się, jak ze wszystkim - trzeba dobrze trafić, ja na szczęście trafiłam dobrze bo do wrocławskiego Modus www.crmodus.pl a tam są bardzo dobrzy rehabiltanci. Fajnie uporali się z moją nogą – mocne skręcenie stawu przy bieganiu – i dzięki nim wracam d sprawności, bardzo jestem zadowolona, że do nich trafiłam.

Gość bequd
ja zaufałam rehabilitantom z gabinetu na Piwnej w Krakowie G&R i jestem zadowolona z efektów i rehabilitacji. Udało mi się wrócić do sprawności po wypadku i ból stopniowo mijał.

Gość gość
Rehabilitację trzeba zacząć jak najszybciej, bo wtedy jest duża szansa na powrót do normalnego funkcjonowania. Ze swojej strony polecę http://rehapro.com.pl, gdzie zajmują się takimi sprawami.

Gość mczay
Chcąc poddać się rehabilitacji, wcześniej trzeba zaopatrzyć się w niezbędny sprzęt... Szukając sprzętu do rehabilitacji, warto jest zajrzeć do sklepu internetowego https://www.sklep-kajkosz.pl/ który sprzedażą wspomnianego sprzętu rehabilitacyjnego zajmuje się na co dzień i posiada całkiem sporą ofertę...

Gość Ferakina
Zdecydowanie OpenMedical https://openmedical.pl jeśli chodzi o Kraków. Wiadomo, że po takiej operacji liczy się czas, więc trzeba działać szybko, a oni mają naprawdę genialnych specjalistów

Gość gość
Moja córka po złamaniu łokcia chodziła na rehabilitację w Krakowie do jednego z gabinetów rehabilitacje.org. Cała rehabilitacja po zdjęciu gipsu do tego żeby ruszała normalnie to trwała ok. miesiąca, natomiast, żeby się zaczęła na tej ręce opierać i żeby mięśnie się jej odbudowały, to jeszcze z dwa miesiące to trwało. Teraz to nawet nie pamięta, że takie coś miało miejsce.

Gość lopikkos
ja chodziłam po złamaniu nogi na rehabilitację do G&R w Kakowie i byłam bardzo zadowolona z efektów, zabiegi przyniosły efekt. Z każdym zabiegiem czułam się lepiej.

Gość Irena

Ja bym spróbowała podejść do dobrego fizjoterapeuty. W Krakowie mogę polecić gabinet na Słomczyńskiego. rehabilitacje.org Pracują tam na prawdę znający się na swojej pracy ludzie, a dodatkowo cenowo wychodzi bardzo korzystnie.

Gość Yoma

W Krakowie po złamanej ręce miałam rehabilitację w RehaExpert. I bardzo fajnie mi ją prowadzili, dokładnie i rzeczowo. No i teraz po złamaniu nie ma żadnego śladu.

Gość zikka

taaak, bardzo dobra jest to rehabilitacja i faktycznie pomagają! Polecam bardzo reha expert

Gość Karro

W Krakowie to do mnie przyjeżdżała Pani z Reha Expert żeby mi pomóc z rehabilitacją i powrotem do zdrowia. Także dzięki nim wróciłam do pełnej sprawności, moim zdaniem warto było bo mi bardzo pomogli!