Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona-pyzia myzia

zaręczyny

Polecane posty

mam 20 lat moj facet kupil mi pierscionek za 390 zł oczywiscie zareczynowy, a powiem wam ze stac go na drzozszy bo ma firme która super prospektuje;l) kurcze czy ja dla niego ejstem tak malo wazna/ co myslice o tym? powiem wam ze jego meisieczne dochody to jakies 25 tysiako;(

Gość znow jakaś
PROWOKACJA!!!!

przyznaj otwarcie, że zalezy Ci tylko i wylacznie na pieniadzach a nie na narzeczonym, pewnie nawet Ci e to nie rusza, ze sie oswiadczyl, bo przeciez zaslepila Cie zlosc, ze pierscionek byl za tani, matko, dziewczyno, zastanow sie nad soba.

ale ja wclae nie ejstem materialistko przyjeclam pierscionek:) ale kurcze przykro mi ale nie wiem czy mu wierzyc on chyba tak pwoiedzial mi specjalnie, ja go kocham, a materliaistko nie ejst bo etz mam kase wiec jako na jego firme nie lecilaam;) wiec bez takich komentarzy:P

jak moge leciec na jego akse skoro jak zaczelismy byc razem to on niemil grosza przy duszy to moja rdozina mu pomogla rozkercic i zlaoyc gfirme wiec dajcie naluz;)

Gość a to ja
firma dobrze ,,prospektuje" :D

Gość POSZUKUJACA KATALOGU
MOJ NARZECZONY ZARABIA OK 1.200 MIESIECZNIE A KUPIL MI PIERSCIONEK ZA 500 ZL NIE CHCIALAM PRZYJAC BO WIEM ZE GO NIE STAC TAK SOBIE WYJAC 500 ZL I KUPIC TO SIE POGNIEWAL I POWIEDZIAL ZE NA TY M PIERSCIONKU SIE NIE SKONCZY ....

Gość wow ale fajnie
może jeszcze sprzeda organy za zycia, żeby ci dogodzic, skoro na tym sie nie skończy? :)

Gość Monikaaa 4444
Żenada poprostu, mam nadzieję ze zobaczy z kim jest i bedzie finito :O

Gość POSZUKUJACA KATALOGU
IDIOTYCZNA ODPOWIEDZ.... DLA NIEGO JESTEM WARTA WIECEJ NIZ MARNE 500 ZL ZA PIERSCIONEK , POWIEDZIAL TO TAK ZE CHCE SPEDZIC ZE MNA ZYCIE I JESLI KIEDYS COS SIE STANIE TO JEST GOTOWY ODDAC JE ZA MNIE A JA MU WIERZE I NIE ZALEZY MI NA \ZADNYCH PIENIADZACH... POPLAKALAM SIE JAK MI TO POWIEDZIAL...

Gość santi_23
powiem tak: jeśli zarabia miesięcznie 25 tysięcy to zakpił z ciebie:-P A swoją drogą to nie wierzę że tyle zarabia w tym wieku. I bądźmy szczerzy. Gdybym ja zarabiała tyle to raz w życiu stać by mnie było wydać więcej i kupić śliczny i niepowtarzalny pierścionek:-)

Współczuje narzeczonemu,że ma taką narzeczoną,dla której najważniejszy jest najdroższy pierscionek. :/ Mój narzeczony tez dobrze z arabia,ale nigdy nie chciałam dostac pierścionka za 500 zł :/

smutne, smutne smutne....lepiej żeby narzeczony za te 400 zł, skierował Cie do specjalisty