Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nixe

http//dariuszrok.com/ -ZNA KTOS TEGO FOTOGRAFA?

Polecane posty

hej przegladam wlasnie zdjecia na stronie fotografa, moze mial okazje ktos z Was korzystac z jego uslug? czekam na komentarze odnosnie jego zdjec dzieki!

Ja w zeszłym roku zainteresowałam się zdjęciami pana Darka. Jednak ani na stronie ani na spotkaniu nie potrafił pokazać pokaźnej ilości zdjęć przynajmniej jednej pary. Wielu fotografów już w Internecie na swoich stronach stara się pokazywać jak najwięcej zdjęć jednej lub kilku par. Podczas dalszych poszukiwań fotografa całkowicie zapomniałam o oglądanych wcześniej zdjęciach pana Darka. Oferty i zdjęcia innych fotografów ślubnych całkowicie przyćmiły oglądane zdjęcia pana Darka. Myślę ze jednak to sprawa gustu i każdy sam powinien wybierać fotografa bez żadnych podpowiedzi i sugestii.

Z przyjemnością oglądam zdjęcia Pana Darka. Moim skromnym zdaniem jego zdjęcia mają swój czar i potrafi uchwycić magię tego dnia. Osobiście nie znam ale żałuję, że nie trafiłam na niego wcześniej na pewno byłabym jego lientką.

Klaro czy ty na pewno mówisz o tym samym fotografie?! Przecież na necie ma od groma i trochę tych fotek.

Klara, a jestes moze z katowic lub okolicy? mozesz polecic mi jakiegos fotografa? chcialabym sie spotkac z kilkoma i dopiero wybrac pozdrawiam

Gość Ewa B
Witam zainteresowanych fotografią Darka :) Jestem już prawie rok po ślubie i razem z moim świeżym mężem mieliśmy tę niezwykłą przyjemność być obfotografowanymi przez tego fenomenalnego człowieka. Jego zdjęcia są kwintesencją całego wydarzenia jakim jest ślub i sa niedoścignione w każdym względzie. Jestem osobą niestety wybredną i nie bojąca się wyrażać niezadowolenia, jednak profesjonalizm, pasja i indywidualizm w podejściu do TWOJEGO NAJWAŻNIEJSZEGO DNIA- jakim epatował podczas każdej sekundy naszej sesji pozwala ,żebyśmy z pełną odpowiedzialnościa polecili go jako perełkę w natłoku dzisiejszych fotografów ślubnych. Z chęcią również pokaże kilka zdjęć, nawet od zaraz, bo przeglądam je z częstotliwością 2 razy na tydz. lub częściej... Uff...to chyba wszystko, choć na jego temat moglibyśmy jeszcze długo... ps. a, i do tego bardzo sympatyczny z niego pan ;)

Dziewczynki, ale czy ja dobrze coś źle robię, czy na tej stronie jest tylko 9 zdjęć ślubnych..? Jeśli tak, to wybaczcie, ale takiego kogoś nie wolno brać.. trzeba sobie obejrzeć duuużo zdjeć danej pary, żeby mieć pojęcie, czy nie jest tak, że tylko 1 zdjecie z sesji ładnie mu wychodzi:)

Gość Ewa B
Na tej stronce jest mnóstwo zdjęc ślubnych. Trzeba tylko wejść w portfolio- zakładka ślub, i tam przy tych 9 pierwszych zdjęciach w miniaturze, które się pojawią, po kliknięciu na 8 lub 9 wyskakują strzałeczki pozwalające przeglądać resztę zdjęć. Przyjemnego oglądania tej ilości pięknych zdjęć ( nasze są zimowe :))

widać coś z tą stroną nie tak, bo naprawdę nie mogę obejrzeć więcej... tzn tam na dole jest taki pasek, który sugeruje, że te 9 to jakaś 1/3 zdjeć, ale w bok się nie da iść. W każdym razie- jeśli są tam galerie, w których jest dużo zdjec każdej pary, to dobrze - w innym przypadku trzeba się pilnować. Nie sztuka wybrać 5 zdjeć z 500. Ja lubię takie strony, na których jest tak ze 40 zdjęć każdej pary. To mi daje jakąś informację o kompetencjach:) Zgadzam się z Klarą i innymi - trzeba obejrzeć dużo.

Gość asia-frytka
EWA B. jestem z gliwic w maju biore slub i jestem na etapie szukania fotografai takie pytanko mam moglabys powiedziec,ile ten Pan sobie zyczy za sesje plenerowa?? z gory dziekuje za odpowiedz

Gość Ewa B
Otóż Asiu, Dariusz liczy sobie dokładnie tyle ile warte są jego zdjęcia (moim zdaniem). Z tego co pamiętam sam plener kosztował około 1000 zł, ale lepiej dla pewności skontaktuj się z nim osobiście. To bardzo otwarty człowiek i wszystko ładnie Ci wyjaśni. Nawet chyba lepiej spotkac się osobiście i zobaczyć całą twórczość life ;)