Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa świata 39

Pytanie do koleżanek znudzonych swoimi mężami

Polecane posty

Gość Ciekawa świata 39

Czy byłybyście skłonne pójść do łóżka z o wiele młodszym od siebie mężczyzną np. 20-parolatkiem, tak po prostu dla odmiany i uatrakcyjnienia swojego monotonnego życia?

Gość dziewczyna-19
nie mam meza, ale mam chlopaka, z ktorym jestem 2 lata. zadajesz pytanie do znudzonych, wiec pewnie i Ty jestes znudzona. pytanie tylko po co byc z czlowiekiem z ktorym sie nudzisz?

Gość z młodszym nie
ze starszym tak

Gość buuuuuuuhehehe ta młoda wyżej
niż nie czai:O. Zaczekaj dziecko az troche pozyjesz:O. a odp. na pytanie - tak, 35 latkowe to nie to samo co 25 :classic_cool:

Gość jestem facetem
a o ile starszym?

Gość dziewczyna-19
moze nie czaje. ale skoro sie nudzisz z mezem to po co skakac do lozka komus innemu? a potem co, na rodzinnych przejeciach tulic sie do polowicy (w tym przypadku watpliwe okreslenie...) i udawac jak nam jest fajnie... bez sensu.,...

Gość jak bedziesz kobieta po 30
to pogadamy dziecko :O

Gość dziewczyna-19
no niech Ci bedzie. nie "dzieckuj mi" z łąski swojej. zastanawi mnie jedynie fakt czemu ludzie chodza na taka latwizne, seks z kims innym bo z malzonkiem jest do bani?

Gość svaddv
jak by to ująć.. nie miała baba kłopotu, sprawiła sobie kochanka jeżeli utrudnienie sobie życia nazywamy uatrakcyjnieniem, to zwolennik niech się tak bawi ale ja nie chciałabym zrobić sobie samej takiego świństwa

I co ja bym z takim synkiem miała robić? Jak być ta małą kobietką w ramionach silnego męskiego męzczyzny przy 20 latku? hmm :O

Gość svaddv
hmmm, widze tu jakiś nalot na dziewczynę... a mi się wydaje że gdyby każda w młodości wbiła sobie do bani i zakodowała że zdrada jest czymś złym, byłoby mniej problemów, również mniej kobiet by cierpiało oczywiście macie prawo mi zarzucić że teoretyzuję, bo teoretyzuję - nie jestem znudzona - ale ja po prostu wiem co jest dobre a co nie i tego zamierzam się trzymać, w końcu w coś w tym zmiennym życiu trzeba wierzyć, przynajmniej w siebie tak więc, odpowiadając na pytanie, nigdy nie zdradzę nawet jeśli będę "znudzona", co najwyżej mogę się rozstać z kimś, postawić sprawy jasno, odejść, rozwieść ale chcę być uczciwa

Gość xyzed
a ja bym był za tym żeby moja żona dała dupy młodemu facetowi i chętnie bym to pokryjomu pooglądął.A co! Po prostu jej dobrze życzę.