Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusssia

dziewczyny pomóżcie-chodzi o kosmetyczkę

Polecane posty

Gość agusssia

mam bardzo zanieczyszczoną, tłustą cerę ze śladami po trądziku, chciałabym ją oczyścić, ale wiem, że ten zabieg nieumiejetnie wykonany może przynieść więcej szkody niż porzytku, stąd moje pytanie:znacie może dobrą, profesjonalną kosmetyczkę w warszawie? z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi!

ja osobiście trzymam się z daleka od takich inwazyjnych zastosowań.... Proponuję żebyśmy w przyszły czwartek wybrały się na spotkanie z kosmetologiem do Oriflame. Kobieta jest rewelacyjna i jeśli będzie Ci potrzebna kosmetyczka do oczyszczenia skóry, to ona Ci to powie, a jeśli wystarczą jakieś preparaty, czy to kupione w Oriflame czy w aptece to też się o tym dowiesz.:) Ode mnie to byłoby na tyle:) moje gg 4394925 Mam nadzieję, że się odezwiesz:) Pozdrawiam

Nie masz czasu, aby przeglądać katalog, znasz swoje potrzeby i potrzebujesz kosmetyków odpowiednio dobranych do Twojej skóry? Wyjdę na przeciw Twoim wymaganiom! Wyślę do Ciebie maila, w którym zaproponuję Ci kosmetyki odpowiednie do Twojej skóry, włosów i typu urody. Przedstawię Ci ofertę, która uwzględniać będzie wszelkiego rodzaju promocje cenowe na Twoje ulubione kosmetyki! CO TRZEBA ZROBIĆ? Wystarczy, że wyślesz do mnie maila z Twoimi potrzebami i wymaganiami, a ja prześlę Ci atrakcyjną ofertę. Oczywiście oferta jest propozycją, z której możesz lecz nie musisz skorzystać. Nic nie tracisz, możesz jedynie zyskać!