Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poiu

CIĄŻA!!!!!!!???????

Polecane posty

Gość poiu

Witam kobietki!!! i tak jeste mzapisana na wizyte do gina w przyszłym tygodniu , ale mam do Was takie pytanie, mianowice.... - temperatura mierzona rano w pochwie 37 - 37,2 - bóle podbrzusza, - bóle jajników, - ból piersi, - zmiana koloru sutków z różowych na ciemne i stały sie one teraz tak jakby cały czas były sterczące, - brak okresu od 7 dni... czy moje podejrzenia o ciąże mogą byc prawdziwe? co Wy doświadczone kobietki mozecie mi na ten temat powiedzieć? Z góry dziękuje :-)

Gość wiskobar
Ciaza!Gratuluje

Gość niewiedzącaona
a ja mam takie objawy -temperatura z rana 37 i 2 lub 5 kresek -kłucie w podbrzuszu -obrzmiałe piersi wrażliwe sutki -duży napęczniały nienaturalnie brzuch -nudności -nadwrażliwość -rozbicie -bóle pleców -zmęczenie na początku jeszcze był gęsty sluz teraz juz nie ma go. ostatni okres 14 wrzesnia. czy to może być ciąża???? blagam o sugestie. test chcę zrobić jak mi się okres spóźni.

JustynaM__________Ty nie rob scen :P:P:P Nic nie robie, termin @@ mam w srode i w srode przyjdzie:P:P:P DObranoc❤️ :P:P:P:P

srutu-tu, ja wiem swoje! teraz to ja ci powroze!!! dobrej nocki, poglaszcz brzusio! a...jak tam lody z sledzikami? ja tam nie wiem ja objadlam sie chipsami, czekolada, burgerem z wolowina i na koniec walnelam sobie kromke paryskiej z miodem! chyba sie zbilza!!!!

Ja swoje wiem :classic_cool: Mam tak co @@@@ :P:P:P:P:P W srode Wam powiem o...kolejnej 1 kresce;) Buziaki❤️

Gość jagienka
dziewczyny mam pytanie mam 36 dniowe cykle teraz dopiero mam 24 dzien a mam bol jak na okres i sutki mnie bola czy to moga byc objawy ciazy prosze o odpowiedz

jagienka__________za wczesnie na jakiekolwiek spekulacje:) Ja sie staram od 2 lat, wg objawow co miesiac jestem w ciazy i NIC!!!!!!!!!!! W terminie okresu zrob test rano, ale nie predzej, nie wyjdzie, bo do 12 dnia od owu implantacja moze byc:) JustynaM____-wlazlam poradzic dziewczyna:P

Gość Guarana
ja na waszym miejscu dawno goniłabym do apteki

Gość jagienka
poczekam do dnia okresu i zobaczymy co z tego bedzie

Guarana _________po co do apteki? Zeby stracic na test? zaden test nie wyjdzie POPRAWNIE przed terminem okresu, znam to na pamiec.... JustynaM_____ja sie z Toba zegnalam babo, bo pisalas ze idziesz:P:P:P:P:P:P jagienka_____czekam na info o wyniku testu:) A dzidzia ma byc czy nie?

Gość jagienka
ja bym bardzo chciala zeby dzidzia byl

Gość jagienka
dzieki z a zaproszenie i tez ci zycze dwie kreseczki

JustynaM_________no jak nie? a kto pisal ze....spac idzie?:D:D:D:D:D:D:D: Teraz to ja ide, wziac Jaccuzi razem z M (tesciowa ma to korzystam :D) DObranoc❤️ Papapa:classic_cool: