Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Tak sie zaastanawiam czy pigulki Harmomet Sa dobre?

Polecane posty

hej wam Kobitki:) Czy któraś z was bierze Harmomet? Ja wczoraj skonczylam 1 opakowanie :) i własnie słyszłam zę te pigułki mają bardzo mało hormonów to znaczy ze nie bedzie działał ?? odpowiedzcie i czy tabletki działają nbawet wtedy gdy kobieta nie została zbadana? dziękuje pa

Gość HarmoNet
bralam 4 lata, wszystko bylo ok, naprawde dzialaly:) ale musialam odstawic bo dostalam zapalenia zyly.

Gość HarmoNet
tzn jak zbadana? dzialaja zawsze jesli sa brane regularnie mniej wiecej, moga nawyzej slabiej zadzialac jak sie wymiotuje czy inne pierdoly, ale to wszystko jest w ulotce

nie no bo zazwyczaj lekarz bada gdy ma przepisac tabletki i niewiem po co mnie nie zbadał jeszcze nigdy w zyciu nie byłam badana ale dostalam tabletki czemu tak??

Gość bo lekarz jest debilem

Gość a......
skoro został poruszony temat Harmonetu i ja mam pytanie... właśnie kończę trzecie opakowanie. Po pierwszym - przy którym czułam się idealnie, przyszły dwa kolejne... plamienie od 14-16 tabletki. Jaka istnieje szensa, że wszystko się unormuje??? Czy może bardziej prawdopodobna jest zmiana tabletek?

Gość sylusiaaa
biore juz 5 opakowanie tabletek i wszystko jest ok, niemam plamien, bolow , nudnosci itp wiec oceniam harmonet celujaco:)