Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko159

pytanko

Polecane posty

jestem ze swoim chlopakiem juz dosyc długo..hm czy jestem szczesliwa?chyb tak raz jest lepiej raz jest gorzej jak to w kazdym norlanym zwiazku...kochamy sie!! uprawiam sex z moim chlopakiem...zadko... moze dla tego ze ja nie odczuwam z tego satysfakcji walczymy z tym ale jakos nie wychodzi on nigdy sie nie zloscil z tego powdu wie jak jest.umiemy ze soba rozmawiac..znaleźlismy inna metode nie zabezpieczamy sie wtedy bo uwazamy ze przyjemnosc jest wieksza,zastawiam sie czy moge zajsc w ciaze gdy on dotyka mnie swoim.....\"******************\"w miejscach intymnych tak razem dochodzimy i jestesmy oboje bardzo zadowoleni.kiedy zbliza sie do tej czad chwili (razem zadecydowaliśmy) ze nie zrobi tego blisko mojego tajmniczego miejsca.czytałam kiedys o plemnikach ktore wedruja nie tylko w spermie ale gdy sie dotykamy moze dojsc do zaplodnienia...co wy o tym myslicie niechce sie juz matrixowac???? mozna zajsc czy nie?

Gość Waldemar Wspaniałomyślny
Boshhhhhhh kurwa co to za ludzie tu piszą:| moze dotykajcie sie tylko palcami jak ET na filmie i tez bedzie Wam dobrze:|ale uważaj bo plemniki potrafią przebiec 50m w 10 sekund!!! i moze obiegnie was dookoła i wlezie Ci w te tajemnicze miejsce. Kurwa no nie moge ciemnogród straszny:| Co wy sie ocieciracie fiutkiem o cipke??? i co zamierzacie tez tak stworzyc własne potomstwo kiedys????

No temu potmstwu, to my forumowicze powinnismy wspolnie jakos zapobiec. Bo to bedzie tragedia naprawde. Sluchaj dziewczyno, jak plemniki zwietrza kompletna idiotke rzucaja sie na nia jak zaby !! Pare sekund i cala juz jestes pokryta plemnikami. A one potem jak wsciekle leca na zapolodnienie. Polecam taki stary film z Woody Allenem, jak chcesz zobaczyc jak to wyglada. Zamiast sie ocierac, pocmoktaj mu lepiej az do konca a niech on tobie potem polize az ci sie zrobi dobrze. Tylko polknij dokladnie wszystko co mu wyleci, i popij goraca herbatka.

kurcze tylko pytam baranie!!!!! rozumiesz ze czytalam o tym nie wymyslilam sobie tego do tak ..pocmokac to ci moze twoja laska...tylko ciekawe czy ma w co?

sie pani nie denerwuje !!! :) podsunalem ci dobry pomysl !! jak jestes inteligientna dziewczyna to go docenisz i moze nawet i mi pocmoktasz w podziece .. ;)

Gość SEYK
sLONECZKO 159 -masz rację.To nie Ty jesteś głupia,tylko te osoby,które na ciebie napadają.Jak sie nie ma pojęcia o czymś to się nie zabiera głosu. Plemnik potrafi przeżyć 48 godzin.Jeżeli zostanie np. na włosach łonowych,może być w stanie dostać się do pochwy.Każdy lekarz ci o tym powie.Moja koleżanka przekonała się o tym na własnej skórze.

seyk, bo to było na kafe tysiąc razy albo i więcej tłumaczone, poza tym są google i naprawdę można dowiedzieć się samemu a nie słuchać przygłupów( do których ja również się zaliczam) z kafeterii:)

Gość Walery
Plemnik (łac. spermium) jest dojrzałą męską komórką płciową. Składa się z trzech zasadniczych części: głowy, szyjki i witki (wstawki). Podczas ejakulacji z cewki moczowej mężczyzny zostaje wyrzuconych około 300 milionów plemników. Wtedy, kiedy wytrysk nasienia jest w pochwie kobiety z tych 300. milionów tylko kilkaset dostaje się przez jajowód do powierzchni jajnika. Warto zwrócić uwagę na fakt, że w procesie zapłodnienia bierze udział tylko jeden procent wszystkich plemników. Pozostałe mają do spełnienia inne zadania. Część z nich oczyszcza cewkę moczową i jajowód z substancji toksycznych, inne blokują śluz szyjkowy, jeszcze inne niszczą plemniki innego mężczyzny. Długość życia plemnika zależy od odczynu środowiska i temperatury otoczenia. W środowisku zasadowym żyje dłużej niż w kwaśnym. W pochwie jest środowisko kwaśne i plemnik żyje tu do 2 godzin. W szyjce macicy jest środowisko zasadowe i tu życie plemnika wynosi 48 godzin, w jamie macicy do 25 godzin, a w jajowodzie do 48 godzin. Poza organizmem plemnik żyje do 18 godzin w temperaturze 37 stopni Celsjusza, a w temperaturze 20 stopni jego żywotność wzrasta do 70 godzin. Jeżeli plemniki dostaną się w okolice wejścia do pochwy, to w sprzyjających okolicznościach, np. kobieta jest w fazie owulacji, istnieje możliwość zapłodnienia.

Gość Walery
Więc nie uwierze raczej ze plemnik na włosie łonowym był przyczyną ciązy :] takie bajki to se mozecie dzieci wkładac pod poduchy

niestety wierzę, że średniowiecze jeszcze trwa!! wstyd takie imbecylstwo się szerzy!! plemnik to nie gąsienica..... plemniki wędruja tylko w gardle i na trawie-szukaja tajemniczych miejsc........ a na brzuchu są male włoski i przez nie plemniki nie przejdą-serio buuuuuhahahahaaaaaa :-P

***************Jeżeli plemniki dostaną się w okolice wejścia do pochwy, to w sprzyjających okolicznościach, np. kobieta jest w fazie owulacji, istnieje możliwość zapłodnienia.**************** dziekuje ci..o to mi chodzilo...WALERYYY i co???NA CO CI TO BYŁO BARANIE?

zwlaszcza jak facet ma tzw. agresywne plemniki a ty syndrom ssacej pochwy. Jego plemniki zamiast spokoinie i powoli pelzac, skacza wtedy jak koniki polne a twoja cipka wytwarza takie podcisnienie ktore wsysa wszysko co znajduje sie u jej wejscia do srodka.

\"plemnikach ktore wedruja nie tylko w spermie \" o to chodzi idiotko!! a ile zyja plemniki i ze jak sperma splynie-tak splynie do pochwy moze dojsc do zaplodnienia to kazdy wie!! Splywanie spermy to nic innego jak tajemnicze pojecie \"sila ciazenia\" poczytaj to sie dowiesz co to!! A JAKO CZLOWIEK Z WYKSZTALCENIEM GENETYCZNYM GWARANTUJE CI ZE PLEMNIKI NIE WEDRUJA PO CIEKE!! Stawiam na to mojego magistra!!

LUBISZ UBLIZAĆ??? to do swojej dziewczyny sie tak odzywaj jak cie wyszczela po tym pysku to nie bedziesz wiedział w ktora strone isc ze wstydu i wrzuc juz na luz pacanie

\"wyszczela\" mnie ze az strach!! ale jednak wole jak mnie moja kobieta STRZEALA w pysk-bardziej ortograficznie ze tak powiem :-P