jabłko 0 Napisano Październik 6, 2006 Gdy nawet lekarz nie zbada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość akeż skąd Napisano Październik 6, 2006 lekarz wypisuje receptę tak sobie dla śmiechu, a potem czeka aż przyjdziesz dalej na badania bo w ciążę zajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Październik 6, 2006 ej kurde.. ale gdy Tabletki harmonet .. są małohormonalne i nie zostalam zbadana to moga nie działac bo maja mało hormonów czy jak .. naprawde pytam sie powaznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nasteczkas Napisano Październik 7, 2006 wystarczy ulotke poczytac,ilosc hormonow nie sprawia ze albo dzialaja albo nie kazde dzialaja napewno :) kiedys bralam bardzo niskohormonalne i ok bylo :)nic sie nie martw zazywaj o tej samej godzinie i najlepiej wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aniuś 0 Napisano Październik 7, 2006 Biore harmonet i jak dla mnie sa bardzo dobre... a z niska zawartoscia hormonow o chodzi o to zeby Ci w wieku 50 lat wąsy nie urosly itd poprostu mala ilosc= bezpieczna.. i moim zdaniem idz do innego lekarza i zrob komplete badania: aptt, caytologia itd dla siebie i swojego bezpieczenstwa... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie do konca jest takkkk Napisano Październik 7, 2006 ze po wiekszej ilosci wasy urosna hahaha niektore kobiety aby uregulowac hormony potrzebuja wlasnie wiekszej dawki hormonow i wtedy ich organizm dobrze funkcjonuje ja np po mercilonie(mala dawka hormonow) mialam bole glowy a po yasmin ok jest :) tzreba je dopasowac a kazda tabl anty dziala na antykoncepcje wiec spokojnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jabłko 0 Napisano Październik 7, 2006 bo własnie ... wspułżyłam z chłopakiem bez zabezpiecznia ale to tak krotko bo jush doszedł .. i martwie sie własnie ... bo te tanbletki brałam nie od 1 dnia cyklu tylko od 3 ... ale przez 1 tydzien sie zabezpieczlismy tylklo pozniej jush jak konczylam opakowanie to zrobilismy to bez zabezpieczenia i własnie .. i niewiem czy sie martwic czy nie .. ale dzięki powiedziałyście .. że :) działają to działają ja wazne 54 kg :) i mam wzrost 166 :) nadwagi nie mam :) jak sie wczesniej pytałam w innym topicu czy byłąm zabezpieczona gdy zazywałam od 3 dnia cykklu to powiedzieli mi ze tak tylklo 1 tydzien nie :) teraz mam 7 dniową przerwie od wczoraj i czekam na okres pozdro:* dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach