Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko159

pytanie

Polecane posty

ponoc ...czytalam o tym ale chce znac wasza opinie kiedy chlopak dotyka mnie bez zabezpieczenia swoim **** wtedy uwalniaja sie jego plemniki i moze sie znalesc jeden odwazny ktory nie potrzebuje spermy zeby mnie zaplodnic...wedrujace plemniki po praciu,co wy o tym myslicie czy to sciema była czy nie? pozdrawiam

Gość słoneczko ile masz lat
Zastanawiają mnie te gwiazdki...czy chciałaś napisać....eee nie przejdzie mi to przez klawiature......penisem? Przepraszam wszystkie urazone panienki:(

Gość zakładasz 2 takie same tematy
zadajesz pytania jak 5 latka a nie jak 22 latka. Więć co się dziwisz, że każdy traktuje cię jak kogoś nieco ograniczonego? To chyba niemożliwe, żebys miała tyle lat ile piszesz, bo twoje pytania i wyrażenia są nieco nie na poziomie. No dobra - odpowiadając na pytanie - plemniki nie wędrują po penisie, bo nóżek nie mają. Ale jeśli chłopak ma wytrysk w okolicy twojej pochwy, to oczywiście, że jest mozliwość zapłodnienia. Najlepiej byłoby jakbyś wybrała się do dobrego ginekologa i porozmawiała z nim na wszystkie możliwe pytania, które cię nurtują. Bo mając tyle lat ile masz, to naprawdę żenująca jest twoja niewiedza na temat seksu

Gość nanaka
podobno mozna zajsc w ciaze bo plemniki znajduja sie rozwniez w plynie tym ktory wydziela sie pdczas podniecenia,ten ktory nawilza penisa. Nie wiem procentowo jakie są szanse na zajście w ciążę, ale ponoć jest to możliwe