sloneczko159 0 Napisano Październik 6, 2006 ponoc ...czytalam o tym ale chce znac wasza opinie kiedy chlopak dotyka mnie bez zabezpieczenia swoim **** wtedy uwalniaja sie jego plemniki i moze sie znalesc jeden odwazny ktory nie potrzebuje spermy zeby mnie zaplodnic...wedrujace plemniki po praciu,co wy o tym myslicie czy to sciema była czy nie? pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rainbow30 0 Napisano Październik 6, 2006 pytasz powaznie czy kolejna prowokacja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość słoneczko ile masz lat Napisano Październik 6, 2006 Zastanawiają mnie te gwiazdki...czy chciałaś napisać....eee nie przejdzie mi to przez klawiature......penisem? Przepraszam wszystkie urazone panienki:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko159 0 Napisano Październik 6, 2006 czy ja robie komus na złosc? dla mnie tez to mało wiarygodne dlatego pytam czy robie cos złego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zakładasz 2 takie same tematy Napisano Październik 6, 2006 zadajesz pytania jak 5 latka a nie jak 22 latka. Więć co się dziwisz, że każdy traktuje cię jak kogoś nieco ograniczonego? To chyba niemożliwe, żebys miała tyle lat ile piszesz, bo twoje pytania i wyrażenia są nieco nie na poziomie. No dobra - odpowiadając na pytanie - plemniki nie wędrują po penisie, bo nóżek nie mają. Ale jeśli chłopak ma wytrysk w okolicy twojej pochwy, to oczywiście, że jest mozliwość zapłodnienia. Najlepiej byłoby jakbyś wybrała się do dobrego ginekologa i porozmawiała z nim na wszystkie możliwe pytania, które cię nurtują. Bo mając tyle lat ile masz, to naprawdę żenująca jest twoja niewiedza na temat seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sloneczko159 0 Napisano Październik 6, 2006 przepraszam ze wogle spytalam ..dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nanaka Napisano Październik 6, 2006 podobno mozna zajsc w ciaze bo plemniki znajduja sie rozwniez w plynie tym ktory wydziela sie pdczas podniecenia,ten ktory nawilza penisa. Nie wiem procentowo jakie są szanse na zajście w ciążę, ale ponoć jest to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach