Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale się wkurzyłam

Czy przesadzam?

Polecane posty

Gość nienawidze mojego kochanka
bylas w takiej sytuacji? to nie udawaj mądrej nie szukam zwiazku ale namiastke tego :P wole byc sama bo moge robic co chce ,wychodzic gdzie chce i z kim mi sie podoba:)

Gość mulinka000
słuchaj, byłam w takim układzie, wprawdzie on był wolny, ale też sobie tłumaczyłam, że sam seks wystarczy i nic od niego nie chcę poz tym, że tak jest ok, bo ja nie muszę rezygnować z siebie. To jest wypieranie i okłamywanie siebie, bo każda kobieta marzy żeby ten co zostaje na godzinę, na jedną noc, został z czasem i na drugą, trzecią. Wydaje ci się, że masz kontrolę nad tym, a to g... prawda. Kiedyś pękniesz....

Gość mulinka000
o\póki co zachłystujesz się wolnością, wolnym wyborem, a kiedyś zamarzysz żeby tego nie mieć, że zamiast tego wolisz być z NIM. Czekaj, kiedyś cię to dopadnie i przypomnisz sonbie moje słowa:D

Gość mulinka000
udawaj szczęśliwą i wyzwoloną, udawaj. Ja i tak wiem, że nieraz płakałaś z powodu tej sytuacji...

byc moze kiedys:) ale na razie jest mi dobrze ,nie chce zwiazku bo mnie niszczyły doslownie w zwiazku czuje sie zle ,nie atrakcyjnie jakos tak dziwnie, nie chce sie sprzeczac z Toba kto ma racje:) zastanawiam sie po co facetowi kochanka skoro ma dziewczyne:O

jeszcze nie płakałam :D

Gość mulinka000
widzisz- sama mówisz "na razie". Ja też tak myslałam, dopóki byłam otumaniona feromonami, chemią.... a potem płacz i smutek i poczucie bycia zrobioną w balona....ale na szczęście szybko się pozbierałam.Jedno już wiem...seks bez zobowiązań nie dkla mnie.Sprawdziłam- to nie jest na mój poziom wrażliwoSci

zacznasz mnie przerazac ja tez jestem raczej wrazliwa osoba,moze zakoncze to teraz ,bo pozniej bede cierpiec:) chociaz nic do niego nie czuje tylo "chemie"