Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale się wkurzyłam

Czy przesadzam?

Polecane posty

Gość Ale się wkurzyłam

Chyba facet mnie olewa. Tzn. traktuje jak darmową dupę do bzykania. Inaczej tego się nie da określić. Napisałam do niego, żeby wpadł przez weekend. A ten kretyn się pyta czy będziemy się kochać. Odpowiedziałam, że raczej nie. No i jakoś zaczął się wykręcać od spotkania. Normalnie kretyn!!!!! Czy może przesadzam?

Gość nienawidze mojego kochanka
ja pierdole to chyba ten sam co ja mam , tez chcial dzisiaj sie spotkac i zaczol gadac cos o seksie ,ale ja mu powiedzialam ze mam okres ti stwierdzil ze nie bedziemy sie dzisiaj widziec

Gość miałam to samo
ze swoim kochankiem:( tyle ze jak miałam okres to sie spotykalismy bo przeciez mozna inaczej ale traktował mnie jak darmowa d...:(

powinnam zacząć go olewać niech sie odpieprzy ale to nie takie proste :O jest ze mna dla seksu TYLKO! ma swoja kobiete to z nia tez moze sie kochac,boze mam taki rozpierdziel w glowie ze truje na forum:O

Gość mulinka000
Do kogo wy macie pretensje? Jak pozwalacie się traktować jak dziwki i dupy do byzkania to się potem ma co się chce i na co się pozwala.

Gość Ale się wkurzyłam
Czyli raczej z tego chleba mąki (tzn. związku) nie będzie. :/ Kurde a facet mi się naprawde podoba. Tylko, że nie chce być tak traktowana. Jest na to jakiś sposób, żeby zobaczył we mnie kobietę. A nie tylko obiekt seksualny. Czy raczej sobie darować z takim zblazowanym gościem?

Gość mulinka000
głupie z was dupodajki i tyle

Gość mulinka000
Jak same rozkładacie nogi przed facetem jak te s.... to się nie dziwcie potem że facet w was widzi tylko jedno. Same się napraszacie i ulegacie, a potem pretensje nie wiadomo do kogo. Jak to się mówi - "Jak s... nie da to pies nie weźmie" i to jest święta prawda!

Gość Ale się wkurzyłam
Jakie dupodajki????!!!! Raz z nim spałam. Mam udawać cnotkę, która to tylko po ciemku i to po ślubie?? Chyba będe musiała. :D Kurcze czy facet nie może tego docenić, że kobieta lubi seks, a nie jest jakąś puszczalską lafiryndą.

Gość HFSNDFVNS.GHS
nie przesadzajcie :o najlepiej zwalić winę na kobietę, to przecież facet zachował się jak skurwiel :o

Gość mulinka000
Wiesz lubienie seksu to jedno, a kurwienie się to inna sprawa, Ja jakoś uprawiam seks i nie mam takich rozterek, nie czuję się jak szmata, jestem szanowana bo sama się szanuję:D A seks uprawiam regularnie:D

Gość Ale się wkurzyłam
Mulinka nie bądź zbyt pewna siebie :p

Gość Mulinka000
Ja jestem rasową dziwką i puszczam się za minimum 100 zł

Gość kawaaaaaal
HFSNDFVNS.GHS - jak to facet zachowal sie jak skurwiel? mulinka000 dobrze napisala, "jak suka nie da to pies nie weźmie". Skoro daje dupy, to facet korzysta. normalka.

Gość mulinka000
Ja ma powód żeby być pewną siebie, to nie ja tu skamlę na forum, że mnie ktoś wykorzystuje:D

Gość Ale się wkurzyłam
Pewnie nie potrzebnie dalam mu dupy na pierwszej randce. A pozniej jeszcze jego kumplom. To przesadzilo o sprawie, ze traktuje mnie jak dziwke.

Ty myslisz ze ja chcialam zeby tak wyszlo myslalam ze mam doczynienia z powaznym facetem , na poczatku znajomosci spotykalismy sie normalnie jak kazdy w knajpie ,w kinie ale od kad raz sie z nim przespalam to tylko mu to w glowie ,wcale nie uwazam sie za dupodajke , tylko trafilam albo trafilysmy na takich szmaciarzy

Gość Ale się wkurzyłam
No pewnie. :p Nie na pierwszej, tylko na drugiej. :D

Gość chyba bede lesbijka...
kazdy facet jest romantyczny - kolacje, swiece, kino, pierdoly dopoki nie trafisz z nim do lozka.... potem kazdy mysli ze wszystko inne mozna przewinac i tylko ten fragment z lozkiem nigdy mu sie nie nudzi olej go

Gość na innych nie zwracacie uwagi

Gość na innych nie zwracacie uwagi
wiec sie nie dziwcie, ze tak was traktuja.

bedzie cie traktowal jak laske do bzykania a jak bedziesz chciala trwalego zwiazku to sobie dziewicy poszuka bo pomysli ze jak sie z nim bzykalas to taka puszczalska na zone sie nie nada (patrz wypowiedzi Krzychu26) pobzyka i zostawi - lepiej teraz go kopnij

na jakich innych ??? ilu znasz takich co nie mysla non stop o seksie (no moze z malymi przerwami na jedzenie) nie pisalam tu o skrajnosciach - dresach lub machos tylko o przecietnych facetach, ktorych znam ze swojego otoczenia

Gość dziczek malutki
do tych co bardzo krytykują.... A Wy to dupy nie dajecie? raczej nie sądzę że zebrały się tu same cnotki co sex tylko po ślubie... do dziewczyn co9 tak traktują je faceci.... chłopak naprawdę będzie dupek jak nie przyjedzie... bo może poprostu tak żartował? wiesz facetów różne głupie żarty się trzymają :)... a co do kochanka... to niestety... kochanka ma to do siebie, że jest głównie do łóżka... są właściwie trzy rodzaje kochanek - do łóżka (bo z tą co jest wszystko mu się układa oprócz łóżka) albo do gadki i łóżka(czegoś mu brakuje w jego aktualnej kobiecie, nie mogą się dogadać, ale czuje że ją kocha) albo gość lubi jakieś ryzyko, zmiany.... itp. Jak myślisz że on coś czuje do Ciebie(skoro ma juz przecież dziewczynę do bzykania) to się jeszcze zastanów... No i poza tym czy na pewno gdyby był z Tobą nie bałabyś się, że znalazł by sobie inną?

tak wszystkie dziewice tu siedza :O dziczek malutki>>>>balabym sie byc z akim facetem ...ze znajdzie sobie nastepna kochanke:D ale widzisz "wkreciłam " sie w niego :O nie oczekuje ze zostawi tamta dziewczyne i bedzie tylko dla mnie ale zeby mi takze okazal swoje zainteresowanie nie tylko wtedy jak chce mu sie bzykac...musze dodac ze chce mu sie codzienie :O ale co to za spotkania ...szybki seks ,gadka szmatka i juz go nie ma :(

Gość mulinka000
żal mi cię, kochanko, naprawdę, poczekaj jeszcze trochę, to ci siądzie psycha. Wszystkie mówią, że niczego nie oczekują od kochanka, aprawda jest zupełnie inna.

Gość gerdaaa
ja pierdzielę, jak Ty możesz się zgadzać na cos takiego?:O