Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olenka****23

WYBIELANIE ZĘBÓW LAMPĄ czy ktos mial

Polecane posty

Gość olenka****23

Hej od dluzszego czasu zastanawiam sie nad wybieleniem zębów, teraz stac mnie na to wiec chcialam zasięgnąc porady - czy efekt jest zeczywiscie taki wspanialy - czy to boli - czy dlugo sie utrzymuje z gory dziekuje

masz na mysli wybielanie zelem pod dzialaniem swiatla lampy,tak? efekt jest cudowny-snieznobiale zeby. mialam to robione w zeszlym roku i chociaz przyzwyczailam sie do bieli moich zebow to ogladajac moje zdjecia ciagle jestem w szoku jaka to wielka roznica.

Gość a to dobre hahhaa
to kosztuje ponad kilka tysiecy..

troche boli,tak jakby zimno przeszywalo zeby.ale raczej po zabiegu a nie w trakcie.ja czulam \"zimno\" przez okolo dobe,potem tylko troszeczke a na nastepny dzien nic

Gość a to dobre hahhaa
agais widac ze jestes miliarderką albo masz dzianych starych tylko szkoda ze to widac ze takie zeby są wybielane a nie naturalne..taka prawda zbyt biale zeby brzydko wyglądają ..sztucznie.

Gość tylko młodziaki
Miałam takie cos za 700 zł efekt bardzo sredni

Gość tylko młodziaki
zdecydownie wole licówki koszt jednej to 500 zł.

Gość tylko młodziaki
a i jeszcze boli jeżeli zab jest ukruszony ,nadwrażliwy itp.

Gość jakkolwiek Agiis nie lubię
to chamstwem z Twojej strony jest wyliczanie jej ile ma pieniędzy i na co je wydaje.

Gość tylko młodziaki
agis ile płacilas?może pisze o innej metodzie?

to prawda,mnie najbardziej bolal jeden zab,ktory jest lekko pekniety (tzn ukruszony,to jedynka ktora zawsze nadgryzam cos twardego) w kazdym razie u mnie wielki efekt,moze dlatego ze wczesniej mialam dosc zolte zeby

Gość agdfdfd
agais ile placilas? ty miliarderko...

Gość tylko młodziaki
i jeszcze jednożeby wybielone sa tylko z zewnerzej strony od spodu sa zostaja takie same wiec jezeli sa brzydkie tzn. maja czarny osad itd. to zostaje .

nie robilam tego w polsce,wiec nie ma co porownywac cen. mialam nalozone na zeby specjalnie odlane silikonowe szyny,wypelnione zelem.mialam wybor :wkladac je na noc przez tydzien albo w godzine wybielic pod lampa,cena taka sama,wiec wybralam lampe

Gość agdfdfd
dziwne ze nie przyznasz sie do ceny..pewno z pięc tysiakow albo lepiej..

moj dentysta wybielal z kazdej strony,to kwestia czy wloza wiecej czy mniej zelu do szyny.

Gość tylko młodziaki
wiec metoda ta sama w Polsce kosztuje to 700 zł wybiela sie zeby tylko do 6 -tek żel jest bardzo zracy moze popalic dziasła stad dostep tylko do 6 tek góra ,dół. Ja osobiscie nie polecam tej metody drogie i słabe

Gość tylko młodziaki
hmm nie wiem ,alei takdo samych szyjek nie dojedzie Masz przy samych szyjkach tez z tyłu biale?

nie przyznac sie?niby czemu? po prostu nie ma co porownywac cen z polskimi,bo i zarobki sa inne niz w polsce...ale i tak nie wychodzi 5000zl, mniej wiecej 300 -350 euro kiepscy z was prowokatorzy

szczerze mowiac nie przygladalam sie az tak szczegolowo z tylu..przednie zeby na pewno sa cale biale z tylu ,a trzonowe troche mniej chodzi o ladny usmiech,nie?

Gość tylko młodziaki
ja wole licówki zdecydowanie sa równiutkie białe i śliczne :)

Gość licówki nie...
uszkadza się ząb szlifując go przed cementowaniem licówki, nie mozna jeść pewnych rzeczy, żeby się nie ukruszyły, są niewskazane przy wadach zgryzu, nie zakłada się ich na zęby martwe a poza tym to w końcu ciało obce w paszczy

Gość anka**************************
tak, zaplacilam 1200zl bolalo mnie potwornie, tak naprawde pierwszy raz w zyciu czulam bol u dentysty, jakby ktos wciaz dotykal nerwa w zebach i to randomalnie (nie obylo sie bez 2 zastrzykow p/bolowych), potem jeszcdze 20h bolu..jakos przezylam, ale koszmar:( pierwszy efekt super, zeby bielusienkie (nawet gdzieniegdzie dziasla wybielone co potem wyleczylo sie oczywiscie) po 2 tgodniach (nie wolno pic herbaty kawy ciemnych sokow) gdy sie wszystko wyrownalo zeby juz nie byly takie biale i takie pozostaly do dzis konkludujac: bol sie zapomina i pewnie kazdy reaguje inaczej, zeby sa bielsze niz byly, choc przy dziaslach sa ciemniejsze, bo w tym miejscu byl zel zabezpieczajacy dziasla nie zaluje decyzji, ale nie wiem czy jeszcze raz to zrobie, szczegolnie, ze efekt do ceny jest mizerny (gdyby kosztowalo 100zl skusilabym sie;)

Gość annnn188
po co lampa jak są pasty do tego: www.3dwhite.pl/?click=09fc26fc87a1970fb218f4ae831ad49b