Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

Nowy temat ze starego..Powiedz ktos mi cos madrego...

Polecane posty

Witam po kilku dniach..plakac mi sie chce..bo to takie podobne historyjki a nojgorsze jest to ,ze takie dziewczyny przez spoleczenstwo sa traktowane jak glupie nieuczuciowe suki,imprezowiczki rzadne seksu i wrazen.NIE JEST TAK.minelo te kilka dni a ja bardziej sie pograzam...I wiecie co wam powiem:mam cos z masochistki bo jestem z moim kochanaym,boje sie cos zrobic bo boje sie cierpien z tym zwiazanych,boje sie jego cierpienia a sama jakby dusze sie i napinam od srodka.Od wakacji chodzi mi po glowie cytat z Coelha,ale jakos nie moge go uskutecznic w podjeciu jakiejkolwiek decyzji.Oto on\"Moje serce obawia sie cierpien.Powiedz mu, ze strach przed cierpieniem jest straszniejszy niz samo cierpienie..\" Jedna z Pan napisala ,ze w nasze zwiazki wdarla sie rutyna i nuda czy co...Wez sie w garsc kolezanko..to takie modne sformulowanie w takich przypadkach taki tekst ,ktory zawsze slysze od troche glupio-madrych ludzi.Wybacz ale jak rutyna?skad wiesz czym sie zajmujemy,co robimy razem?Wlasnie to jest najgorsze: wiem,ze jesli zakoncze zwiazek moj chlopak nie bedzie sie ze mna kontaktowal a bolu i z cierpienia,z rzekomego upokorzenia itd...i wiem,ze gdybym wiedziala,ze po zerwaniu bedziemy serio przyslowiowymi przyjaciolmi,bedziemy sie spotykac codziennie,robic wszystkie fascynujace nas rzeczy razem,jesc razem chipsy ogladac filmy i chodzic z psem itd itp to bym sie nie wachala.To,ze cos wygaslo nie zmienia rownie faktu,ze oddalabym za niego zycie i caly dorobek mojej rodziny,ze jest dla mnie najwazniejszy,ze chce z nim robic wszstko co dotychczas i spedzac czas...lecz wszystko oprocz rzeczy typowych dla par....Kocham go najbardziej na swiecie,ale...kocham jak brata;(;(;(moje serce zalane jest lzami a z zalu wyrywa sie z piersi.Kocham CieXXXXXX:*Chce Twojego szczescia,prosze spotkaj kogos i lepiej zran mnie niz cierpiec masz Ty........!!!

bo chodzi o to ,ze jestem w zwiazku ponad 3 lata i to ten pierwszy zwiazek i ze poraz kolejny mam \"Motylki w brzuchu\" przy innej osobie,rozmowie z nia itd...

widac,ze dzisiaj piatek i wszyscy imprezuja...chyba zaraz rowniez uderze zalac tzw palke:)No blagam napiszcie cos...pogadajcie ze mna,zrozumcie..

Gość no a co ma udawac
ja cie rozumiem..nie przeczytalam calego tylko ta druga wypowiedz i stwierzam ze cie rozumiem

Gość pewnie że mało
a ja stwierdzam, ze nudzisz niemiłosiernie :O rzuć go jak nie kochasz i po sprawie a nie rycz tu bo sama widzisz że nikogo to nie obchodzi

Gość wyluzuj dziewczyno
po co sie tak od razu spinać.Wykończysz się jak bedziesz sie przejmowac i stwarzac sobie problemy których w gruncie rzeczy nie ma,tkwia tylko w Tobie...

Gość no a co ma udawac
motylki beda przychodzic i idchodzic taka prwada...nie wiem napisz co bys chcial od nas uslyszec

w jakim grunice rzeczy?To jest 3 letni zwiazek budowany w milosci i pelnym oddaniu a nie dyskotekowa znajomosc z pobliskiej remizy...a jak kogos nie obchodzi to wypierdalac!wogole nie rozumiem po co pisac post pod tytulem:nikogo to nie obchodzi..albo,ze nie mam co robic...chyba ten kto to pisze nie ma co robic skoro wystawia posty na wogole nieinteresujacych topicach....

Gość pewnie że mało
spirdalaj 🖐️ :P

Gość no a co ma udawac
jak ktos ci pisze zebys go zostawila to piszesz ze to nie latwo...jak pisze zebys z nim zostala to piszesz ze sie wypalilo...kazda odpowiedz zla...

Gość no a co ma udawac
motylki ma kazdy na poczatku znajomosci...jak go poznalas przeciez tez mialas.....

pewnie ,ze mialam ale wydaje mi sie ze wiek 16 lat to troche za malo na pierwsza a raczej za malo na ostatnie motylki w brzuchu,,,,,moze ja nie dojrzalam i o to chodzi.Moze dojrzalosc polega na tym,ze jest sie gotowym na slub i rownoczesnie na to,ze tych motylkow juz nie poczujemy...Po prostu przyjecie tego z radoscia...

Gość no a co ma udawac
moze on czuje to samo

nie.....on czuje,ze cos sie urywa i niby pol zartem pol serio mowi:Kochanie ja sie boje,ze ty mnie zostawisz\";(;( matkooooooooo jak mi sie chce plakac........zreszta placze caly czas