Gość fafkaa Napisano Styczeń 18, 2018 Jeśli chdozi o grzańća to ja walcze ale z innym a mianowicie Zbójeckie Grzane. Do zgarnięcia są po 3 butelki grzańca a za pierwsze miejsce wyjazd na narty. Wystarczy tylko zrobić zdjęcia, które pokazuje ekipę znajomych ze Zbójeckim Grzanym, opublikowanie go na Fb lub Ig z #tagiem - #pokochajgoraco i to wszystko, warto powalczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mila Napisano Listopad 25, 2019 Empik ma obecnie bardzo fajny konkurs: W te Święta zajrzyj w głąb siebie, żeby odkryć zapomnianą pasję! Opisz historię swojej zajawki z przeszłości i wróć do niej wraz z bliską Ci osobą www.empik.com/konkurs-zyjzpasja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kazamate 0 Napisano Wrzesień 6, 2020 Jakieś ciekawe loterie sie szykują ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebbie 0 Napisano Wrzesień 22, 2020 Jest ich kilka. Nie wiem czy zaglądasz sobie na strony z wypisanymi konkursami w sieci, ale mi się zdarza jak chcę dla siebie coś akurat znaleźć. Aktualnie loterię prowadzi sklep Netto z okazji 25 lecia istnienia sklepu. Jesli zrobisz zakupy na co najmniej 50 zł, masz możliwośc zarejestrowania paragonu na ich stronie oraz grania o nagrodę głowną https://www.25latrazem.netto.pl/ Na miejscu w sklepie natomiast dostaniesz zdrapkę. Możesz zobaczyć czy wygrałaś coś od razu natychmiastowo. Nagród jest sporo bo z tego co czytałam wygrywa 20 koszyków dziennie Chętnie sobie poczytam również o innych aktualnych ofertach loterii i konkursów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach