Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justysiaaaaaaaaaa

oficerki czy kowbojki ?? co wybrac na zime 2006/2007??

Polecane posty

Gość justysiaaaaaaaaaa

no wlasnie dziewczyny ktore buty sa lepsze ladniejsze bo ja sama juz nie wiem ktore wybrac jezeli macie jakies fajne fotki to bardzo prosze o linki pozdrawiam ja znalazlam takie oficerki ktore w miare mi sie podobaja no ale wiadomo kowbojki sa troche bardziej eleganckie http://www.allegro.pl/item131728669__oficerki_ze_skory_naturalnej_ocieplane_.html

Gość bambinek
mi się bardziej podobają oficerki :)

hmm ja mam zajebiste, ponadczasowe dobrze zrobione nowe oficerki z Rylka...za 328 zl :D niewiele roznią sie od tych za 1000:P

Gość justysiaaaaaaaaaaaaaa
a masz moze fotke?????

Gość justysiaaaaaaaaaaaaaa
widze ze zdania sa podzielone , moze powklejacie zdiecia owych kozaczkow

Gość Albuqerque
Bez obrazy, ale z tych dwóch par żadna mi sie nie podoba. Wymyslilam sobie zeszlej zimy kowbojki, ale na szpilce, bo ten tradycyjny obcas moim zdaniem wyglada koszmarnie, i ku mojej uciesze widzialam takie w streecie :D

Gość justysiaaaaaaa
szczerze mowiac ja bym ich tez nie kupila szukalam na allegro i nic ciekawsze nie moglam znalesc te byly takie w miare dlatego prosilam was o pomoc wklejajcie linki z jakimis fajnymi kozaczkami

Gość kowbojki
tylko nie takie

Gość Albuqerque
Szukalam w necie strony street'a ale albo nie maja albo znalezc nie moge, wiec zdjecia nie wkleje. A zaluje, bo strasznie mi sie te buty podobaja :)

mozesz isc do rylka...kowbojki tez mają fajne za 400 iles:P mi sie najbardzije podobają kozaki na slupku,ale jak w mrozy bede w nich chodzic:P

dobre gatunkowo i klasyczne oficerki zawsze będą modne :) można założyć je zarówno do spodni jak i spódnicy, kowbojek w ogóle nie lubię

Gość Marjaa.....
te pokazane na zdjęciu oficerki nie podobają mi się, a materiał zamszopodobny, to masakra, w ogole nie nadaje sie na mróz i śnieg. kowbojki pokazane na zdjeciu jak dla mnie są tandetne. Mozna w sklepach znalezc i ładne oficerki i ładne kowbojki, ale te na zdjęciach mi sie nie podobają. I nie nadają się na zimę.

Gość bambinek
mi się wydaje, że kowbojki są tandetne te to juz na pewo ale wszystkie... pełno takich w ccc i na jakiś targach a oficerki są bardzo stylowe, we wszystkich magazynach z modą pokazują teraz oficerki... ale najważniejsze jest to, w czym Ty się będziesz dobrze czuła i co będzie Ci pasowalo do Twoich ubrań i stylu :D