Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hamster

Uwaga chorzy na raka

Polecane posty

Gość smuttna dusza
Potwierdzam... Moj dom stoi na zylach wodnych i jest fatalny energetycznie. To sie da autentycznie odczuc. Na szczescie niedlugo sie wyprowadzam, ale w depresje juz wpadlam, rozsypala mi sie rodzina itd. Poprzedni mieszkancy tego domu mieli tak samo. Jestem nieszczesliwa, mimo ze mam duzo. Moja dusza jest choa i nikt nie potrafi jej pomoc. Ale pewnie w koncu z tego wyjde. Oby zmiana miejsca miala na to pozytywny wplyw.

Gość cast away
Niestety tak jest - mam mieszkanie radiestezyjnie fatalne i zdrowie nienajlepsze, jednakowoż odpromienniki to tylko "półwyjście".Napiszę jednak coś co się Hamsterowi nie spodoba - oby jak najszybciej rozpowszechniły się u nas indykatory (mierniki) elektroniczne tego typu promieniowań. Nawet najlepszy radieteta może mieć zły dzień lub omyłkę w konwencji a maszyna zawsze pokaże prawdziwy wynik. Zapytam w tej sprawie prof. Królickiego, a także Matelę, Ladorskiego, i innych specjalistów.

Gość chemik1971
Ca plum.dex.St.post CHT.(EP-intolerantio hematological) Morbus ischaemicus cordis.H-P Ca microcelluare anaplasticum. Bardzo prosze o jakies przetłumaczenie tego tekstu to wypis z Kiliniki Onkologi.

Gość cast away
Nie jestem łacinnikiem... to drugie to, widzi,się, choroba niedokrwienna m.sercowego.

Gość cast away
Ten skrót powyżej to kod nowotworu ale jakiego ? C = carcinoma...jest tu jakiś lekarz?

Gość chemik1971
dzieki !!! czekam dalej ...to wazne bardzo

Gość chemik1971
jeszcze jedno pytanko : popromienne zapalenie płuc..!!! cos na ten temat ??

Hallo cast away, a czemu ma mi sie nie podobac? Jeszcze na rynku niema zadnych urzadzen ktore moglyby sprawdzic zyly wodne. Jezeli nie wierzysz jednemu radiostecie, to wez jeszcze drugiego, a zobaczysz ze wyniki sie pokryja. Juz pomoglem wielu ludziom, ktorzy po przestawieniu lozka poczuli sie lepiej, a niektorzy calkowicie zostali uzdrowieni. to jest prawda ze zyly wodne powoduja nie tylko raka ale i inne schorzenia. Ale przy raku zawsze sa zyly wodne, to stwiedzilem juz wielokrotnie!

Gość przeciez mieszkanie
mozna zbadac na odleglosc pod katem radiestezyjnym. Wystarczy, ze naszkicuje sie plan mieszkania i jego polozenie geograficzne. Wtedy mozna pracowac nad takim planem z wahadekiem z dobrymi efektami.

To sie zgadza. Duzo to praktykuje. Ja ale wole byc na miejscu, bo obawiam sie ze wyniki moga byc niewlasciwe. Wahadlem stwierdzam sobie i innym czy artykuly spozywcze lub lekarstwa sa dobre. jak kupuje paste do zebow to zawsze z 10 roznych, ta najlepsza wybieram. dalej mozna sprawdzic czy parka do siebie pasuje. Potrzebuje wtedy 2 lewe rece, albo 1 lewa reke i zdjecie, lub 2 zdjecia. Tylko to jest bardzo delikatna sprawa, np. dla zakochanych powiedziec ze do siebie nie pasuja, wtedy mowie ze musza nad swoim zwiazkiem jeszcze popracowac. jeszcze jest wiele innych dziedzin, np. kiedy o jakiej porze bedzie udany seks itp.

Gość astrum
Do chemika . Rak płuca prawego . Choroba niedokrwienna serca . Stan po chemioterapii .Rak drobnokomórkowy anaplastyczny . Dlaczego nie pytasz swjego lekarza . Gdy go naciśniesz musi mówić . Nie wiem co to jest HP .

Zaklopotka Ja mam Neutralizoator TM - 015R. Jest bardzo dobry. Odkąd go mam wstaję rano wypoczeta, czego wcześniej nie bylo, nie boli mnie glowa i czuję się znakomicie. Polecam.

Ulasia, po pewnym czasie musisz sprawdzac czy jeszcze dziala, bo takie urzadzenia maja tylko okreslony zywot, po prostu juz nie dzialaja.

Gość o ile dobrze pamietam
uzytkownik Hamster żywo sie udzielał na topiku "Seks z teściowa", czy taka osobe nalezy odbierać powaznie? :o

Gość ....finka
cd

Gość ....finka
cd

Gość sksksaaalalla
Hamster. słuchaj chłopie, kilka razy napisałeś radiOsteta. Czyli to nie jest błąd, literówka, tylko tak mówisz. Jak dla mnie, nie wiedzieć, jak się nazywa poprawnie twój zawód to jest ŻENADA. A jeszcze większa pyszczyć na ludzi, którzy cię poprawiają. RadiEsteta, wbij sobie to do głowy i nie zasłaniaj się czterema językami. Po polsku piszesz wystarczająco dobrze. Jesteś radiEstetą, pomij to człowieku, bo inaczej się kompromitujesz i podrywasz swoją wiarygodność.

Gość tomi16kk
Zgadzam sie z wami sam jestem radiosteta od 5 lat jak odkrylem w sobie ta zdolnasc juz niejednoikrotnie odnajdywalem zyly wodne i zrodla i wiem jak takie zyly wplywaja niekorzystnie na organizm wytwarzaja silne prominioewanie niewyczuwalne zadnymi zmyslami czlowieka i jak ktos pisze typu "niewierzcie to szarlatani" smiac mi sie chce bo osoba piszaca cos takiego niezdaje sobie z tego sprawy pozdrawiam :)

Gość tomi16kk
Zgadzam sie z wami sam jestem radiestetą od 5 lat jak odkrylem w sobie ta zdolnasc juz niejednoikrotnie odnajdywalem żyły wodne i źródła i wiem jak takie żyły wplywaja niekorzystnie na organizm wytwarzaja silne prominiowanie niewyczuwalne zadnymi zmyslami czlowieka i jak ktos pisze typu "niewierzcie to szarlatani" smiac mi sie chce bo osoba piszaca cos takiego niezdaje sobie z tego sprawy pozdrawiam :)

Gość moze chociaz troche
taaa, naukowcy juz dawno udowodnili,ze nie istnieja zadne zyly wodne a woda nie promieniuje zawsze jednak znajda sie naiwni

wg http://www.wudang.cis.com.pl/sen_12.html  spać w dobrze przewietrzonym pokoju, niezbyt nagrzanym,  pokój powinien być czysty i w miarę możliwości pozbawiony roślin,  duże znaczenie ma łóżko, które powinno być, w miarę możliwości, odsunięte ok. 1 metra od ściany. Pozwoli to na swobodny przepływ powietrza (jony ujemne). Powinno być również odpowiednio ustawione tzn. albo zorientowane na wschód, lub w kierunku północ - południe tak, aby głowa była skierowana na południe, a nogi północ. Łóżko powinno być twarde, zbyt miękkie powoduje zniekształcenia kręgosłupa. ----czyli "kazdy h.. na swój strój" z tym ustawianiem łóżka

wg http://www.wudang.cis.com.pl/sen_12.html  spać w dobrze przewietrzonym pokoju, niezbyt nagrzanym,  pokój powinien być czysty i w miarę możliwości pozbawiony roślin,  duże znaczenie ma łóżko, które powinno być, w miarę możliwości, odsunięte ok. 1 metra od ściany. Pozwoli to na swobodny przepływ powietrza (jony ujemne). Powinno być również odpowiednio ustawione tzn. albo zorientowane na wschód, lub w kierunku północ - południe tak, aby głowa była skierowana na południe, a nogi północ. Łóżko powinno być twarde, zbyt miękkie powoduje zniekształcenia kręgosłupa. ----czyli "kazdy h.. na swój strój" z tym ustawianiem łóżka

wg http://www.wudang.cis.com.pl/sen_12.html  spać w dobrze przewietrzonym pokoju, niezbyt nagrzanym,  pokój powinien być czysty i w miarę możliwości pozbawiony roślin,  duże znaczenie ma łóżko, które powinno być, w miarę możliwości, odsunięte ok. 1 metra od ściany. Pozwoli to na swobodny przepływ powietrza (jony ujemne). Powinno być również odpowiednio ustawione tzn. albo zorientowane na wschód, lub w kierunku północ - południe tak, aby głowa była skierowana na południe, a nogi północ. Łóżko powinno być twarde, zbyt miękkie powoduje zniekształcenia kręgosłupa.

wg http://www.wudang.cis.com.pl/sen_12.html  spać w dobrze przewietrzonym pokoju, niezbyt nagrzanym,  pokój powinien być czysty i w miarę możliwości pozbawiony roślin,  duże znaczenie ma łóżko, które powinno być, w miarę możliwości, odsunięte ok. 1 metra od ściany. Pozwoli to na swobodny przepływ powietrza (jony ujemne). Powinno być również odpowiednio ustawione tzn. albo zorientowane na wschód, lub w kierunku północ - południe tak, aby głowa była skierowana na południe, a nogi północ. Łóżko powinno być twarde, zbyt miękkie powoduje zniekształcenia kręgosłupa.

wg http://www.szkolabezgranic.pl/td/nr0698/0698.html Oznacza to, że jeśli należymy do ludzi Wschodu, wówczas korzystne dla nas kierunki geograficzne czy kompasowe to: północ, południe, wschód i południowy wschód. Dla ludzi Zachodu sprzyjające kierunki to: zachód, południowy zachód, północny zachód i północny wschód. Trzeba też wiedzieć, że kierunki grupy przeciwnej są dla nas kierunkami niekorzystnymi, których powinniśmy unikać. Jak z tego widać, jeśli małżeństwo, według Chińczyków, zostało źle dobrane, czyli - jedno z małżonków należy do ludzi Zachodua drugie do Wschodu, wówczas nie mają wspólnego kierunku niosącego korzyść, co oznacza, że nie powinni spać skierowani w tym samym kierunku. Kierunek spania zaś to ten, ku któremu skierowana jest głowa osoby leżącej. LUDZIE NIE DAJCIE SOBIE ROBIĆ WODY Z MÓZGU przez takich jak Hamster (chomik ?)

wg http://www.centrumfengshui.pl/milosc-i-zwiazki/47-oko-w-pozycji-dominujcej.html Ustawienie łóżka w stosunku do drzwi sypialni (lub ust chi) jest ważniejsze niż jego położenie względem kierunków świata (wschodu , południa, zachodu, północy). „Usta chi” stanowią główny punkt, przez który energia wpływa do pokoju, tak więc odpowiednie usytuowanie łóżka jest sprawą kluczową. CZYLI NA TEMAT USTAWIENIA ŁÓŻKA MOŻNA ZNALEŹĆ ZALECENIA WSZYSTKIE JAKIE TYLKO SĄ DO WYMYŚLENIA => WODA Z MÓZGU HAMSTERZE. Jak jesteś taki cwaniak to w każdej chwili podejmuję się sprawdzić Twoje umiejętności. Dodam, że już dawno wyznaczono nagrodę za naukowe i doświadczalne wykazanie tych zdolności paranormalnych. KTO MA MAŁZA MAŁO WODY W MÓZGU NIECH MU WIERZY - PODOBNO WIARA GÓRY PRZENOSI !

Gość pterodaktyl
Co z płytami korkowymi? Czu zatrzymują promieniowanie żył wodnych? Jak długo działają? Jaką należy zastosować grubość? Odkąd się przeprowadziłem do obecnego domu czuję się tu drętwo. Spać się chce cały czas, wyspać się nie można, rano wstaję blady na twarzy, skupić się nie można. Jeszcze miesiąc temu w poprzednim domu takich objawów nie było. Na promieniowanie żył wodnych nie ma naukowych dowodów proszę więc o pomoc osoby które zetknęły się z takim problemem. Co robić?