Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robic

Co oprocz seksu mozna robic z dziewczyna ?

Polecane posty

Gość bambooocha
niestety moj maz stal sie takim tepym pustakiem, bo kiedys mozna bylo z nim o wzystkim porozmawiac, teraz interesuje go tylko co jest na obiad i ile wydalam na fryzjera :o

Gość skoro nie masz nawet o czym
a wiec podsumuje to co napisales jednym zdaniem : na twoje gwozdniecia leca kobiety warte ciebie - mam nadzieje, ze to zrozumiales ?

Gość No nieee
Co za pustak...daj sobie spokój z laskami, widzisz tylk ow kobiecie kawał mięcha a one ,pewnie ku twojemu zdumieniu,maja tez duszę.Ale widocznie szukasz tylko takich z którymi mozesz sie tylko kochac ,nic więcej.Czyli to moze wina dziewczyny

Gość co robic
Dam jej spokoj jak przestanie mnie podniecac ale na razie jeszcze ostro na mnie dziala wiec nic z tego , musze teraz troche sie pomeczyc bo sam seks jej nie wystarcza , dlaczego ona musi wszystko psuc :(

mialo byc - gwizdniecia

Gość co robic
Przeciez jestem za mlody na rodzine , zwiazki itp. bzdury , z reszta dziewczyny juz o tym nie marza , widze to , czasy sie zmienily .

albo - autor topiku nie ma zadnej dziewczyny i wymysla prowokujace tematy , aby sie dowartosciowac i lepiej poczuc.

Gość mozesz ....1.7
idz wydymaj kolegow .... po co odkladac to co nieuniknione dobry kandydat jestes na to, ja juz wiem!!! SAM tak zaczolem jak ty cycki i dupcia, a pozniej se zrobilem Sam swoje cycki i mam swoja dupcie i wale sie sam. nic nie robie tylko bawie sie cyckami. i juz mi sie nie nudzi - a moi kumple tez sie bawia i mnie dymaja Chlopie nie czeka i nie marnuj czasu .... dymaj kumpli a oni ciebie

Gość co robic
tak jestem tez agentem obcego wywiadu i naleze do ukladu chcacego zniszczyc to forum :D

Gość mozesz ....1.7
no i sie ,,,,,,,,, oh oj .... wydymalem myslac o tym

Gość do autora tego topiku
skoro Cię nie inteesują kobiece tematy to co w takim razie robisz na KOBIECYM forumr?????:-PIdź lepiej pograć w piłkę z kumplami a potem walcie sobie nawzajem konia:-oPo co Ci dziewczyna jak kumple tez może Cię zaspokokoić,pogadacie sobie przy wzajemnej masturbacji o komuterach czy samochodach:-P

Gość mozesz ....1.7
dobre to :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: on lubi kompa i auta :D:D:D:D:D:D i dymanie wlasna reka :D:D:D:D

Gość ogladac znaczki

hehehe - to bylo naprawde dobre !!!! :D :D :D

Gość co robic
Na kobiecym forum pisze posty ktore mi potem kasuja , bawi mnie to :) , reklama do tego forum byla na forum sportowym , z kolegami caly czas nie siedze przeciez , mam prace zwiazana z komputerami a w dzien na innych forach jest malo ludzi , mi sie nie chce caly czas robic wiec przegladam rozne strony - proste .

Gość co robic
Bylo mi milo ale niestety musze juz isc do kolegi na mecz , niestety nic sie nie dowiedzialem , chyba brak wam inwencji , czyli to dowod na to ze z kobietami nic pozytecznego robic nie mozna . Czesc 🖐️

Gość zoonanizuj ie z kumplem
podczas ogladania meczu:-pa dlatego nikt nie chce gadac z toban ty frum bo kobiety nie lubia gadac z pustakami:-ppogadaj sobie z kumplem,przeciez mozna robic z nim szystko,i rozmowa,i seks i mecz;-PNjleiej hajtnij sie z nim;-)

Gość Kobiety uważają że mężczyzna
ma godne uwagi zainteresowania,tylko wtedy gdy są to JEJ zainteresowania,czyli PIERDOŁY MAŁYCH DZIEWCZYNEK !!!

Gość jestem kobietą i nie
intereuję się pierdołami jak małe dziewczynki:-oTo właśnie faceci mają zaintersowania jak mali chlopcy,w sumie faceci zawsze są dziećmi,upierdliwymi i nieznośnymi na dodatek:-PJak to ktoś kiedyś mądrze powiedzial: FACET ROZWIJA SIĘ DO 6 ROKU ŻYCIA,POTEM JUŻ TYLKO ROŚNIE:-P

Gość duzo rzeczy
np. moja dziewczyna robi mi wszystkie projekty na studia , referaty itp. bo mi sie nie chce , czasami jak mam chcec to RAZEM szukamy do nich materialow ale to rzadko bo przewaznie mi sie nie chce

Gość Mozesz sobie ...
dłubac w nosie albo w tyłku, lepić babki z piasku ...

Gość gosciwka
Tutaj kilka oryginalnych pomysłów na spędzanie czasu z dziewczyną: www.Co-Robic-Z-Dziewczyna.blogspot.com

Gość gość
warcaby?

Gość OneHandsomeSingleGuy
Typowo koleś troluje, tak naprawdę zaspokajał się ręką tylko musiał się dowartościować. Nie jest możliwe że ktoś kto lubi "komputery i samochody" mógłby zbajerować dziewczynę o minimalnym poziomie inteligencji, bo do tego potrzeba umieć rozmawiać, a z takimi zainteresowaniami i nic poza tym (skoro pisał że nie wie co robić z dziewczyną to raczej nie posiada wiedzy z innych dziedzin) żadnej dziewczynie nie wpadniesz w oko ;)

Gość tępe dzidy
A wy się łapiecie i płaczecie bo se koleś jaja z lasek robi. Pozdro