Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaaninkaa

Pomóżcie prosze

Polecane posty

Gość Jaaaninkaa

Witam Chciałabym się was poradzić, zanim pójdę do lekarza. Otóż w lipcu kochałam się z facetem. Pod koniec lipca, czyli dokładnie 26 dostałam okres. Następnie wyjechałam na 2 miesiące za granicę, więc zero seksu. W sierpniu dostałam okres 19. Następnie we wrześniu myślałam, że dostanę koło 19 albo koło 24, jednak nic z tego. Nie dostałam do tej pory. Kochając się zawsze się zabezpieczaliśmy prezerwatywą. Gumka nie pękła, bo byśmy zauważyli. Okres w lipcu i w sierpniu miałam normalny pod względem długości trwania i objętości. Boję się, że mogę być w ciąży. Wiem, że to nie możliwe w sumie, ale z drugiej strony ... Proszę poradźcie mi i uspokójcie mnie trochę. Czemu mi tak długo się opóźnia ? Wiadomo podróż, klimat to wszystko wpływa na nasz organizm, ale żeby aż tak ?

Gość Beybeee
tak moze byc tez tak ale pamietaj ze dochodzi do tego stres :)itd.. przestan sie martwic:0 Głowa do Gory

Gość dziewczynaBonda...
ogolnie nie masz sie czym martiwc ;) jezeli sie zabezpieczaliscie to wszystko na pewno jest w porzadku.... okres moze sie przesatwiac... moze tez np. nie wystapic w ogole... to normalne... nie martw sie :)

Gość gość
fpENUg2AX27j9qTcZbDv6twC