Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola22

Jak dostać się do SWOJEGO komputera bedac w szkole?

Polecane posty

Gość jola22

Kurcze musze sie dostac do swojego komputera tzn do swoich danych do folderu gdzie mam wszystkie pliki z informatyki zapisane i przyznam ze nie wiem jak to zrobic mimo ze studiuje wlasnie ten kierunek. Niestety studiuje w innym miescie i mieszkam w oddalonym o 70 km wiec nie wiem jak sie dostac a musze to pilnie zrobic mam zadanie na jutro rano do oddania a glupia zapomnialam go sobie przeslac na poczte. Z domu do szkoly moge sie dostac poprzez putty a raczej WinSCP ale odwrotnie?Kurcze nie mam pojecia jak wejsc na swoj dysk pytalam kolegow tez nie wiedza. Mam na poczcie tylko takie programy jak: R3x, Netbrute, Ping, Neotrace bo iedys mi ktos przeslala ale to nie bylo az tak pilne niestety probowalam tymi programami i nie wiem jak..po prostu co wpisac jako komende?Bo pewnie tylko uruchamiajac cmd mozna sie dostac?Bede wdzieczna musze naprawde pobrac jakos od siebie to zadanie nieszczesne. Wie ktos jak to zrobic i pomoze mi?

Gość jola22
Nikt mi nie pomoze?:-(

Gość buahahaha
Śmieszą mnie tacy informatycy. Teraz jesteś w miejscu studiowania, jak rozumiem? To nic nie zrobisz. Musiałabyć najpierws odpalić u siebie serwer usługi do zdalnego dostępu(jakiejkolwiek)

Gość Atlantis is calling
hahahaha, i to są INFORMATYCY :D:D:D

Gość jola22
nie jestem informatykiem jeszcze i nie wiem czy bede. Przeciez w szkole nie ucza takich rzeczy, mamy nacisk glownie na programowanie. Czyli to ze jest komp wlaczony nic nie da...mi sie jednak wydaje ze mozna..bo jak mi kolega wyslal te programy ktore wyzej wymienilam to mowil ze wystarczy miec wlaczonego..

Gość to zapytaj tego mądrego kolegę

Gość buahahaha
Ten twój kolega to niezły haker. Potrafi się dostać do plików na kompie za pomocą pinga. Dobre, dawno się tak nie uśmiałem.

Gość jak to mówią informatycy
jak coś skopiesz.... to lepiej zacznij od początku, zamiast naprawiać.... więc, jeżeli ma kto ci włączyć kompa, to najprościej bedzie jak wytłumaczysz mu jak wysłać potrzebny plik na Twoją pocztę.... lub napisz pracę jeszcze raz, w końcu coś chyba już pamietasz??? albo przyznaj się, że chodzi ci o włamani do czyjegoś kompa, a nie o własne zadanie domowe ;)

Gość jola22
Ale wlasnie ja mam wlaczonego caly czas bo mieszkam z mama ktora kompletnie nic nie umie zrobic nawet go nie wlaczy i nie wylaczy wiec nie mam komu powiedziec zeby mi przeslal na poczte a naprawde chodzi o zadanie i nie domowe tylko na zaliczenie. No nic szkoda ze nie mozna..

Gość jak to mówią informatycy
już nie przesadzaj.... ja przez teefon zdołałam wytłumaczyć mojemu teściowi, który nigdy nie miał kompa jak się wgrywa materiał z kamery przez firewire.... a ty mamie nie wytłumaczysz jak maila wysłać???? po za tym, zowtawiasz włączonego kompa jak wyjeżdżasz?? dziwne....

Gość jola22
Ok juz teraz to niewazne za pozno mam niezaliczone i musze t o oddac w formie poprawki juz mi nie zalezy teraz na dostawaniu sie do kompa. zostawiam zeby mi sie filmy sciagaly aszczerze mowiac nie bede tlumaczyla nikomu bo tak naprawde nie chce zeby ktos widzial co mam i tyle. Pozdr