Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 76318746137

Moment przełomowy w Waszym życiu........

Polecane posty

Gość 76318746137

Jaki był moment przełomowy w Waszym życiu...kiedy poczuliście, że wszystko się zmieniło? Hmmmm?

Gość rumiany Boluś
wyplata......

Gość wiele takich było
1 zerwanie z pierwszym chłopakiem- uświadomiłam sobie, że nie zawsze w życiu jest pięknie i nie wszystko się udaje. 2 wyprowadzka od rodziców- przekonałąm się co to znaczy zyć na własny rachunek. 3 stały związek, nie napiszę slub- bo akurat nie monet slubu był przełomowy, raczej moment zamieszkania razem i kiedy przekonaliśmy się, że to jest to- wtedy musiałam zmienić myślenie z ja na my. 4 narodziny dziecka> pojawił się ktoś kto całkowicie od nas zależy i nezwarunkowo nas kocha. 5 śmierć taty- dotarła do mnie swiadomość, że wszystko przemija......

Gość Asiaaaa
pobyt w psychiatryku :O

Gdy mój syn zaraz po porodzie walczył o swoje życie.Uświadomiłam sobie wtedy,że dla moich dzieci jestem gotowa zrobić Wszystko.Mogła bym nawet zabić,gdyby ktoś im zagrażał.

Gość gosiagosia
23 marzec 2001 rok. powiedzialam wszystkim ,ze chce zyc po swojemu i wyjechałam do anglii. wrocilam po 4 latach i robie to co chce: hoduje konie na zabitej dechami wiosce i tarzam sie ze szczescia..a moi rodzice do tej pory nie moga przebolec, ze jednak nie zostałam prawnikiem "':)

Gość mlodsza
kiedy przestalam naokolo sluchac starszej siostry i zeaczelam robic to co chce, i kiedy przestalam byc dziewica