Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafajka

seks z grubasem!!!

Polecane posty

Gość fafajka

witam Was wszystkich :) od pewnego czasu jestem z przekochanym człowiekiem. nigdy przedtem nie miałam tak dobrego i poczciwego faceta. bardzo go kocham i dobrze nam się układa... ale jest pewien problem i od niedawna coraz częściej o tym myslę.. a mianowicie on jest strasznie potężny. no poprostu jest niesamowicie gruby. między innymi ma przeogromny brzuch :/ i zastanawiam się nad tym w jaki sposób mieli byśmy się kochać.nie mogę sobie tego nawet wyobrazić. czuję , że to może byc totalna klapa :(:(:(:(:( czy macie może jakieś pomysły , znacie wypróbowane pozycje, jak mam to zrobić aby nie okazać mu swojego zakłopotania w takim wypadku i co zrobić aby nie poczuł się 'inny'????????????????? HELP!!!

Gość salsaaaaaa
ja tez mam ten sam problem :(:(:( !!!!!!!! pomozcie nam :( ja tez nie chce go urazic tym bardziej ze nie mam w tych sprawach doswiadczenia :(

Gość gruby odpada
najpierw go odchudx albo nie wiem:/ xle mi sie taki facet kojarzy z takim brzuszyskiem:( przygniutłby mnie

Gość fafajka
tak wiem ... gdyby to było możliwe albo gdyby ze swojej winy miał taką nadwagę.. :( ale on był chory a ja nie chcę go zranić :(:( może ten związek nie ma sensu...??:( może przyniesie tylko niesmak i rozczarownaie? :( życie intymne jednak jest ważne i ma jakieś znaczenie w kontaktach codziennych między partnerami. a ja nie wiem czy temu sprostam.. tym bardziej , że nie podnieca mnie jego ciało :(

Gość hehe dobre
a co to grubym juz sex sie nie nazley? jeszcze sie mozesz zdziwic jak moze byc fajnie

Gość ellll
przestan tak mowic!! skoro czujesz ze Go kochasz i jest wam ze soba dobrze to kazdy problem da sie rozwiazac:) wydaje mi sie ze pnikujesz troche na zapas... moze On okaze sie lepszym kochankiem od chuderlaczkow... jest wiele fajnych pozycji..np. na lyzeczke :) ktore mozecie wykorzystac:) i nie martw sie na zapas a na pewno nie zrywaj z nim z takiego powodu:)

mi sie zdaje ze sex z nim moze byc nawet lepszy niz z jakims super facetem. Bo taki super facet jest tak pewny swojej boskości, że mało kiedy chyba poważnie angażuje się w to, żeby tobie dogodzić. A taki grubasek - ma świadomosc tego, że najatrakcyjniejszy to on nie jest i będzie sie pewni starał nadrobić to w inny sposób, co by dobrze wypaść :P Więc przygotować ci może przeżycia, jakich świat nie widział! :D Nie martw się - wszystko SAMO się ułoży ;)

Gość salsaaaaaa
zdziwie sie :O mi sie wydaje ze oni nie maja kondycji i ze to moze byc totalna klapa.. a tyle widze na miescie grubych zadowolonych par i zawsze zastanawiam sie jak oni sobie z tym radza :(

Gość fafajka
dziękuje Wam hehe 👄

Gość hmmmmmmaios
posłuchaj mojej rady :) jak sie zakochalam mialam 18 lat(on 30).Na poczatku mial tylko malutki brzuszek :P a teraz(ma45 lat) ma juz troche wiekszy.I nie przeszkadza mi to,kochamy sie w pozycji misjonarskiej i wcale nie czuje sie przygnieciona :P

Gość JESZCZE JAKIES UWAGI
????BO TEZ JESTEM W TAKIEJ SYTUACJI

Gość Potwierdzam
na poczatek zrob mu to ustami nie bedziesz miala z tym problemu on zapewne takze nie !! pozniej sprobuj to co pisali Tobie inni a bedzie dobrze

tesj jestem drobna a moj chlopak potezny ale fajnie byc z takiem misiek w łuzku :) brzusio nie przeszkadza jest super sprobuj

Gość Bridget Jones..
niestety grubasy śmierdzą... grubas zawsze jest sam sobie winies. Choroba to ściema. Na prawdę chorzy leżą w szpitalach, a gruby normalny facet jest oblesiem, znaczy się nie dba o siebie, więc skoro nie dba o swoje zdrowie, dietę,to dlaczeg ma dbać o higienę? Grubasy bleeeeeeeeee

Gość niech cie pojedzie
od tylca, wtedy brzuch nie bedzie preszkadzal:)

Gość no wlasnie od tylu
brzuch polozy Ci na plecach i bedzie ok :))) a tak na powaznie to zawsze smiac mi sie chce jak gruby mowi ze jest chory - gowno prawda jak dla mnie otylosc to nie tylko wyglad ale i ogolne zaniedbanie siebie a co za tym idzie brak samozaparcia , systematycznosci i wiele innych cech ktore przydaja sie w zyciu . a problem wolengo czasu ? no coz 3 razy w tygodniu po 1,5 kazdy jest w stanie wygospodarowac . sama juz mowisz na pocztaku ze nie podnieca Cie jego cialo wiec co bedzie potem kiedy minie pierwsze zauroczenie ? NIECH SIE FACET WEZMIE ZA SIEBIE JAK MA LADNA SZCZUPLA DZIEWCZYNE A NIE SIEDZI PRZED TV I SIE OBZERA !! i zeby nie bylo to pisal facet. ja tez pracuje , mam dziewczyne i jakos znajduje czas w tygodniu zeby pocwiczyc i na silowni i obskoczyc rower a nie tylko lezec odlogiem i narzekac ze jest sie chorym.

Gość a ja cos wiem
a mianowicie, kiedys z bardzo poteznym panem mialam doczynienia intymnie. byl przemily, czarujacy, nie za bardzo mnie pociagal od poczatku, ale co tam. po kilku dniach kwiaty mi przysylal i inne taki. no i przyszla chwila kiedy ten rmanyczny bulshit nalezalo zastapic powazniejszymi sprawami. i wtedy po malym conieco w ubrankach nadejszla wiekopomna chwila: pan bez spodni. i dramat. siusiaka w erekcji mial wielkosci mojego malego palca...myslalam ze sie zabije tam na miejscu. ale ze byl taki dobry i w ogole, nie chcialam mu sprawic przykrosci, no to sprobowalam powalczyc z kwestia. jej, ile sie napracowalam...i niewiele z tego wyniklo. bo przeciez za tym wielkim rzuchem ten tyci tyci siusiak nawet sie nie zblizyl tam gdzie powinien... strasznie to smutne bylo.nie odezwalam sie juz do niego po tym wydarzeniu bo jak...musialabym mu powiedziec ze z lupa szukac trzeba w jego spodniach.... od tamtej pory niestety wielcy panowie kojarza mi sie z malymi siusiakami. i nie jestem w stanie tego przezwyciezyc. a genralnie uwazam ze sex jest bardzo wazny i lubie dobrze zbudowanych mezczyzn... powodzenia wiec...

Gość kong
no wlasnie ponoc grubasy maja krotkie bardzo fujarki, bo wiekszosc w tluszczu zatopiona i widac tylko czesc

Gość kong
lubię wywyjać swym 5cm pyrtkiem w miejscach publicznych,czuj e się wtedy akceptowanym w spoleczeństwie,ktorego jestem waznym ogniwem,szczegolnie gdy panowie policjanci nie wypisuja mi mandatu tylko ucielesniają swoje analne pragnienia ze mną.:classic_cool: ps.ważę 160kg

z tym , że to nie jego wina to akurat fakt. jego mama mi to powiedziała podczas szczerej rozmowy, że miał chore nerki (szpital, sterydy) a zaraz po tym poważnie złamał kolano i wciąż zażywał te okropne leki... :( przykre jest takie coś. ale rozmawiałam z nim i stara się wrócić do formy sprzed lat. na zdjęciach które mi pokazywał był normalnej budowy a nawet szczupły i umięśniony, ponieważ był w młodości kolarzem. poza tym skończył awf...

Gość salsaaaaaa
AAAAAAAAAAAA!! nie straszcie mnie!! amm nadzieje ze moj nie ma malego w portkach!! oby nie mial!! juz sobie wyobrazam ten niefortunny seks BUUUUUUUUUUUUUU dostaje obledu ! wciaz mysle jak my to zrobimy ! boje sie jakiejs porazki! wiadomo ze pierwszy raz z regoly jest nieudany bo partnerzy dopiero sie docieraja ale jak to bedzie jakas kompletna klapa i ja uciekne tak samo jak "a ja cos wiem"??!!!!! mojego tez zmusze do odchudzenia sie hehe ;) o ReTy!!

HEJ!! MAM DWOCH BARDZO NAPRAWDE BAAAAARDZO TłUSTYCH KOLEGOW I MUSZE SIE NIEZGODZIC Z IDIOTYCZNYM STWIERDZENIEM ZE ONI SMIERDZA!!!!!!!! TO ABSURD I PARANOJA JAKAS!!!!! OBYDWOJE SA CHOLERNIE CZYSCI I ZAWSZE OD NICH PACHNIE!! NIE DEZODORANTAMI I PERFUMAMI LECZ SWIEZOSCIA I MYDLEM! A TO U FACETOW RZADKOSC!! POZA TYM BYLAM Z JEDNYM NA WCZASACH PRZEZ DWA TYGODNIE I MYL SIE CZESCIEJ NIZ JA. BYC MOZE SIE WIECEJ POCA ALE CHUDY MOZE SIE POCIC BARDZIEJ BO TO KWESTIA PRACY GRUCZOLOW A NIEKONIECZNIE SKUTEK NADMIARU TLUSZCZU TLUSZCZU. POZA TYM ZONA TEGO DRUGIEGO PUSZYSTEGO KOLEGI NIGDY NIE NARZEKALA NA JEGO UMIEJETNOSCI LOZKOWE A WRECZ PRZECIWNIE. TAKZE NIEPOWIEDZIANE ZE SA NIEGRAMOTNI! :):):):) A POZA TYM NIE ZNAM BARDZIEJ WESOLYCH I SYMPATYCZNYCH LUDZI NIZ GRUBASY!! :D:D:D POWODZENIA !! :D:D:D:D 🖐️ 🌻

Gość ja mam takiego miśka w domu
i jest przecudowny. a pozycje musicie sami sobie wytrenowac taka jaka Wam bedzie najdogodniejsza.dobra dla tłuścioszków jest od boku (ona tyłem i lekko pod kątem) to bardzo wygdna i sprawdzona pozycja :):):) my kochamy sie najczesciej na jezdźca i klasycznie i nie przeszkadza nam ani moja ani jego nadwaga. a co do wyzej napisanych negatywnych wypocin jakiś egoistycznych ludzi ktorzy widac sa prosci i beznadziejni to tak na marginesie zaznacze, ze ja od zawsze ogladalam sie za duzymi panami choc sama kiedys bylam chuda jak osa :):) nie kazdemu musi sie podobac umiesniony wydepilowany mulat z twardym brzuszkiem i fajną pupcią! pozdrawiam. ;);)

Gość ja mam takiego miśka w domu
i musze dodac jeszcze bo naprawde ponizajace jest to oszczerstwo i bardzo mnie zabolalo. a mianowicie to czy ktos smierdzi nie wiaze sie z tym czy jest gruby bo niby gruby to leniwy i nie chce mu sie umyć... no poprostu żal mi tej osoby co to napisala. niech powącha sobie niejednego brudnego chudzielca.a najlepiej niech powacha samego siebie pod pacha i jesli nic zupelnie nie poczuje to znaczy ze jest robokopem no bo ciezko pracujac przez caly dzien lub zalatwiajac sprawy na miescie sie nie spocic i pachniec fiolkami. a trzeba tez umiec odroznic zapach potu od smrodu z niemycia sie!!!!! bo ja od swojego meza nie poczulam nigdy by smierdzial z brudu!!! pa pa pa

Gość kaŚka1546
ja tez nie poczulam zeby grubas smierdzial na przyklad dupa. za to czesto od dziewczyn w szatni to czuc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takze zastanowcie sie. higiena osobista zalezy od danej jednostki,danego czlowieka a nie od wagi ciala...

Gość bedzie super bo
pulchne kobietki i puszyści faceci są strasznie namiętni :D ja to wiem :):):):)

Gość salsaaaaaa
dzięki za te super słowa :) w imieniu fafajki też wielkie dzięki :D PISZCIE PISZCIE ;) co Wy sadzicie na ten temat????????????????

Gość powiem tylko
ze moja zona tak zgrubla ze jej brzuch wyglada jak olbrzymi salceson. I mamy zero sexu :( Po prostu w ogole mnie nie pociaga ...

Gość elo elo
taki grubas to pałke widzi tylko w lustrze bo brzuch mu zasłania, wogole wszystkie grubasy to kaszaloty

Gość wiem najlepiej
Jesteśmy z mężem już niezbyt młodzi no i niezbyt wysmukli. A tak naprawdę to mamy sporą nadwagę oboje. Zwykła misjonarska pozycja co prawda nie najlepiej nam wychodzi ale już taka z nogami (moimi) na ramionach męża jest super no i oczywiście na jęźdźca i od tyłu. To nie prawda, że jak ktoś gruby to już całkiem niesprawny bo ja chociaż nie potrafię schudnąć to jednak ćwiczę w trosce o kondycję. I tak samo nie prawda z tym śmierdzeniem. Nie będę mówić o sobie bo możecie uznać że to nieobiektywne ale mój mąż nie śmierdzi na pewno, bo się myje. Myślę że jeśli chodzi o zapach potu to wpływ też ma dieta, a ja mam chopla na punkcie zdrowej żywności, dzięki czemu nawet spoceni nie śmierdzimy. A seks jest dla wszystkich - nie tylko dla chudych!