Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fafajka

seks z grubasem!!!

Polecane posty

Gość Alfa11
Dorian Gray- ewidentna zazdrosc. Zal mu dupsko zciska ze zadna kobieta nigdy tak cieplo o nim nie mowila,jak wy dziewczyny o swoich miskach! Brawo tak trzymac! :-)

Gość Alfa11
Dorian Gray- ewidentna zazdrosc. Zal mu dupsko zciska ze zadna kobieta nigdy tak cieplo o nim nie mowila,jak wy dziewczyny o swoich miskach! Brawo tak trzymac! :-)

Jak czytałem posta autorki tematu w kąciku ust pojawił się pewien grymas, który przez większość zdrowego społeczeństwa odebrany byłby jako uśmiech... ale do tematu :) To że ktoś jest chudy czy gruby, to da się zmienić. Ważne że obcowanie w towarzystwie takiej osoby daje Ci poczucie spełnienia. :) Zawsze przecież możesz pójść w tango z ogierem, który po za kutem ciała, pewnie stara się zarobić na złoty łańcuch, który wypełni jego próżność.

Gość grubasek52
Moja żona jest zadowolona choć jestem grubasem bo aż piszczy z zadowolenia jak jej pieszczę języczkiem szparkę a przy końcowym finale ma wytrysk że klękajcie narody i innego seksu ze mną sobie nie wyobraża,zadowolony i szczerze poleca,,,mniam

Dla mnie seks z grubasem brzmi niemal jak perwersja :o Oczywiście nie mam na myśli nadwagi, bo tacy ludzie wbrew pozorom mogą mieć świetną kondycję, ale o monstrach, które doprowadzają się do wagi dwukrotnie przekraczających wszelkie standardy. Takim ludziom przede wszystkim potrzebny jest psychog i dietetyk :o Mam znajomego, który w ciągu 10 lat utyl ponad 50kg! Pamiętam go jeszcze jako w miarę "normalnego" człowieka, ale jak kiedyś zobaczyłam czym dla niego stało się dość szybkie wejście po schodach na 4. piętro przeżyłam lekki szok. Przecież gdybym takie sapanie usłyszała w sypialni, to trudnoby mi było rozpoznać czy to orgazm, czy zawał!

Gość bycie grubym to musi być lipa
ja jestem szczupły i mi jest super

jak lukrowany, to sobie schowam ;) muszę dbać o linię

Gość 24latek:)
Ja mam 190 cm i 101-104 kg, waga się waha. Dlaczego wszyscy, którzy są tak zbudowani tzn. nie oblani tłuszczem tylko umięśnieni są zaraz kojarzeni z kilogramami koksu który trzeba zastrzykiem dać sobie w dupę? Nawet nie wiecie ile to wymaga samodyscypliny, pomyślcie o tym zanim zaczniecie pluć jadem. Aaaaa i mój penis jest jak najbardziej słusznych rozmiarów. Pozdrawiam zarówno pulchnych jak i szczupłych.

Gość takie koksy z siłki
oblech :O

Gość gość
Jest tutaj ktoś, kto ma ochotę na telefoniczny seks? Suczka zrobi ful sex telefonik znajdziesz mnie na http://www.boginiesexu.pl/ u samej góry :).Ze mną możesz sobie pozwolić na naprawdę wszystko